27 / 04 / 2024

İmanoğlu Invest İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


İmanoğlu Invest İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Araz Gulıyev tarafından kuruldu.




İmanoğlu Invest İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Araz Gulıyev tarafından kuruldu.

İmanoğlu Invest İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu aşağıdaki şekildedir: 1. Kendine ait gayrimenkulün alınıp satılması (kendine ait binalar, devre mülkler, araziler, müstakil evler vb.) 2. Gayrimenkul işletme, yönetimi ve ilgili faaliyetler 3. Her türlü emlak ve gayrimenkul ile ilgili yatırımlar, bunların geliştirilmesi, atışı, satın alınması, kiralanması, kiraya verilmesi; 4. Türkiye içinde ve dışında her türlü gayrimenkul alınması, satılması, kiralanması ve yönetimi; 5. Arsalar üzerinde bina inşa edilmesi de dâhil emlak ve gayrimenkuller ile ilgili her türlü ticari işlem yapılması ve Türkiyede emlak projelerinin geliştirilmesi ve uygulanması; 6. Gayrimenkul ve emlak sektöründe faaliyetler ve yatırımlar gerçekleştirmek, koordine etmek ve yönetmek; 7. Emlak projelerinin inşası, geliştirilmesi ve yönetimi için gereken her türlü ekipman ve malzemeyi satın almak, satmak, üretmek, ithal ve ihraç etmek; 8. Her türlü fizibilite, projelendirme, inşaat, yıkım, bakım, onarım ve montaj işlerini ve mühendislik, kontrollük, danışmanlık ve projelendirme işlerini ve ilgili bütün ticari işleri ve hizmetleri yürütmek ve gerçekleştirmek; 9. Yukarıda belirtilen maksat ve mevzuuna erişebilmek için her türlü gerekli faaliyette bulunmak.
 


Geri Dön