28 / 04 / 2024

Tarvem İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Tarvem İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon 850 bin TL sermaye bedeli ile Naciye Darıcılı tarafından kuruldu.



Tarvem İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon 850 bin TL sermaye bedeli ile Naciye Darıcılı tarafından kuruldu.

Tarvem İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır 3.1 yurt içinde veya yurt dısında ikamet amaçlı olan veya ikamet amaçlı olmayan binaların insaatı, yeniden düzenlenmesi veya yenilenmesi 3.2 insa veya revize edilen yapıların kısa veya uzun vadeli kiraya verilmesi, 3.3 Kendi adına yapmıs oldugu insaatların pazarlanması ve ticareti 3.4 Her türlü gayrimenkul alımı, satımı 3.5 yukarıdaki konularda danısmanlık yapılması 3.6 Sirket amacına ulasmak için ayrıca - Türkiyede ve yurtdısında, acentelikler, mümessillikler, komisyonculuklar ve distribütörlükler alabilir ve verebilir, Türkiyede ve yurtdısında sirketler, subeler ve irtibat büroları kurabilir, kurulmus sirketlere ortak olabilir, bunları yönetebilir, - Yatırımlar yapabilir, tesisler, yapılar, binalar insa ettirebilir, her türlü menkuller, gayrimenkuller ve ayni haklar devralabilir ve devredebilir, kiralayabilir ve kiraya verebilir, - Gayrimenkuller üzerinde her türlü ayni haklar, özellikle irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. - Her türlü Gayrimenkul satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, üçüncü sahıslara devredebilir, tasınmazlara iliskin tasarruflarda bulunabilir, bunların üzerine ipotek koyabilir, ipotekleri kaldırabilir - Her türlü tasıt, araba ve makineler satın alabilir, satabilir, kiralayabilir ve kiraya verebilir, Marka, patent hakkı, sirket veya isletme unvanları, Know­How ve bunlara ilişkin lisansları ve her türlü fikri ve sınai haklar üzerindeki lisansları kısmen ya da tamamen devralabilir, devredebilir ve bunları kullanabilir. - Yurt içinde ve Yurt dısında Kredi müesseseleri, bankalar ve sirketler ile kısa, orta ve uzun vadeli kredi sözlesmeleri yapabilir, kredi alabilir. 3.7. Sirketin amaç ve konusu her zaman genel kurul kararı ile genişletilebilir veya sınırlandırılabilir.


Geri Dön