02 / 10 / 2024

Araz Kür İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi

Araz Kür İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi

Araz Kür İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Samır Kulıev tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Bahçelievler, Çobançeşme Mahallesi, Kalender Sokak' ta kuruldu.

Deprem bilimciden 6 şehir için çarpıcı uyarı: Prof. Dr. Ercan, Kuzey Anadolu Kırığı'nın en etkin kollarını açıkladı!

Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, 6 kente dikkat çekerek uyarılarda bulundu. Ercan, Kuzey Anadolu Kırığı'nın en etkin kollarını açıkladı. İşte deprem bilimci Ercan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli?

İnşaat sektörü, belirli izin ve belgelerin alınması ile resmiyete dökülür. Bu belgelerin başında ise iskan belgesi geliyor. Peki İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli? İşte ayrıntılar...

Uzmanlardan bankalara KKM uyarısı: Hedefi tutturamayan bankanın kârı düşer!

125 milyar dolara yaklaşan Kur Korumalı Mevduat (KKM) hesaplarının azaltılması için yapılan düzenlemeler sonrası gözler bankalarda. Hedefleri tutturamayan bankaların kârının azalacağını belirten uzmanlar, mevduat faizlerinin de yüzde 40’ı aşmasını bekliyor.

Struco Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Struco Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Hayrettin Engür tarafından kuruldu.

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Dündar Altundaş ve Orhan Yerdelen ortaklığında kuruldu.

Smt Mimarlık Yapı İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smt Mimarlık Yapı İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selma Tuncay tarafından kuruldu.

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nesih Tacar tarafından kuruldu.

Patres Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Patres Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Yıldırım tarafından kuruldu.

Kıymetlitaş İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıymetlitaş İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Sunar tarafından kuruldu.

Asberk Hafriyat Nakliyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asberk Hafriyat Nakliyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin R.T. Sarısoy ve Muazzez Berk ortaklığında kuruldu.

Gür Fore Kazık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Fore Kazık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Gürcüoğlu tarafından kuruldu.

Tahiroğulları Mimarlık Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tahiroğulları Mimarlık Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Barış Özgör tarafından kuruldu.

Araz Tekin Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Araz Tekin Grup İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Araz Tekin tarafından kuruldu.

Araz Kür İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Haberi

Araz Kür İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi

Araz Kür İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Samır Kulıev tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Bahçelievler, Çobançeşme Mahallesi, Kalender Sokak'ta kuruldu. 


Araz Kür İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat malzemelerinin alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak, bu konularda bayilikler alabilir. 2. Her türlü yedek parça ve malzemelerinin alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak, 3. Her türlü medikal malzemelerinin alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak, 4. Her türlü inşaat işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  5. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...