07 / 07 / 2024

arazi arsa

arazi arsa

www.emlakkulisi.com'un yazarlarından değerleme uzmanı Ebru Öz, yatırım açısından hangi gayrimenkulün, hangi yatırımcı için uygun olduğunu kaleme aldı.

45 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi sahibi olabilirsiniz! Hem indirim hem taksit imkanı!

Aksaray Milli Emlak, 45 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satıyor. İşte satış tarihi ve tüm detaylar...

Arsa ve arazi yatırımı için iyi bir lokasyon belirlemenin 3 önemli faktörü!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda arsa ve arazi yatırımı için iyi bir lokasyon belirlemenin 3 önemli faktörünü açıkladı. 

Arsa ve arazi yatırımı yapacakların kaçınması gereken 10 büyük hata!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda arsa ve arazi yatırımı yaparken yatırımcıların kaçınması gereken 10 büyük hata...

Yatırımcılar dikkat! Gaziantep ve Bursa'daki 44 arsa-arazi satışa çıktı!

Gaziantep ve Bursa'da yer alan 44 adet arsa ile arazi için satış ihalesi düzenleniyor. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 10 Temmuz ve 17 Temmuz'da yapılacak.

Bunları bilmeden arsa ve arazi almayın!

Arsa ve arazinin yıldızı her geçen gün giderek daha da parlarken, toprak yatırımı yapmak isteyenlerin de dikkat etmesi gereken bazı noktalar bulunuyor. Peki arsa ve arazi yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli? 

2 şehirde 40 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

İzmir ve Antalya'daki 40 adet arsa ve arazi satışa sunuldu. Peki iki şehirdeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri hangi tarihte? İşte detaylar...

Arsa ve arazi yatırımında lokasyon seçimi yaparken dikkat edilmesi gerekenler!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden arsa ve arazi yatırımında lokasyon seçimi yaparken dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı.

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Toprak manipülasyonu nasıl yapılır?

Konut fiyatlarının fahiş rakamlara ulaşması ve kredi faizlerinin yükselmesi ile vatandaş konut yatırımından uzaklaşarak arsa yatırımına yöneldi. Peki arsa ve arazi yatırımı yaparken neye dikkat edilmeli? Toprak manipülasyonu nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan Haziran ve Temmuz 2024 müjdesi! 5 bin TL, 12 bin TL ve 20 bin TL'ye KDV'den muaf arsa ile arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya, Tokat ve Kütahya'da 5 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ile arazi satacak. İşte Milli Emlak'ın Haziran ve Temmuz 2024 ihaleleri...

Hisseli arsa, tarla, arazi alınır mı?

Arsa, tarla ve arazi yatırımlarına ilgi gittikçe artıyor. Bu konuda Yatırımcıların kafasını en çok karıştıran konulardan biri de hisseli tapulu arazilerin doğru bir yatırım olup olmadığı. Toprak yatırımcısı Arif Güdül, hisseli alımları tavsiye etmediğini belirterek bunun nedenlerini de açıkladı.

Milli Emlak, 15 adet arsa ve arazi ile 1 adet ahşap evi yüzde 20 indirimle satıyor! 12 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak, Kütahya ve Çankırı'da yer alan 15 adet arsa ve arazi ile 1 adet ahşap evi yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki iki şehirdeki gayrimenkullerin fiyatları kaç TL? İşte merak edilenler... 

Tokat, Malatya ve Çanakkale'de 90 adet arsa ve arazi yüzde 20 indirimle satılıyor! Milli Emlak satış ilanları!

Milli Emlak, Tokat, Malatya ve Çanakkale'de yer alan 90 adet arsa ve arazi yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki 3 ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte Milli Emlak satış ilanları...

Milli Emlak'tan 16 bin, 32 bin ve 50 bin TL'ye hem arsa hem de arazi fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, 16 bin, 32 bin ve 50 bin TL'ye hem arsa hem de arazi satacak. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri Haziran ayında yapılacak. 

arazi arsa Haberi

arazi arsa


"Ahmet Beyler geçen sene bir arsa almışlar, bu sene arsaya iki katı fiyat veriyorlarmış." Çoğu zaman buna benzer konuşmalar duyarız. Peki her zaman etraftan duyup da bizim bir türlü yapamadığımız bu yatırımlar sayesinde nasıl kar edilir?


Gayrimenkul alırken kar etmenin yolu, öncelikle alabileceğimiz taşınmazları sınıflandırıp hangi tür gayrimenkulden nasıl kâr edebileceğinizi bilmekten geçer. Bunun için taşınmazları belirli sınıflar halinde değerlendirirsek:


Arazi: Bu tür taşınmazları elinde büyük miktarda sermayesi olup, kısa sürede bu yatırımdan elde edilecek kâra ihtiyaç duymayacak yatırımcılara tavsiye ediyoruz. Arazilerde imar uygulaması yapılmadığı için imar durumları belli değildir; ayrıca düzenleme ortaklık payları (DOP) düşülmemiştir. Bu sebeple öncelikle Kadastro ve Tapu Müdürlüklerinde detaylı inceleme yapılmasını önermekteyiz.