05 / 05 / 2024

Arazi Parsel Tanımlama Sistemi son durum

Arazi Parsel Tanımlama Sistemi son durum

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, "Şu anda Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde gıda ve tüketici sağlığı ile ilgili olarak uygulanan bütün prosedürlerin tamamı AB standartlarındadır. İlerisi var, gerisi yok" dedi.

Milli Emlak'tan hem indirimli hem de KDV'den muaf arsa ile arazi satışı! Mayıs 2024 ihalelerinde son dakika!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Mayıs 2024 ihale ilanları kapsamında Amasya Merkez'de arazi ve Çorum Bayat'ta da yer alan arsayı satışa çıkardığını duyurdu. İşte o ihale ilanları...

Milli Emlak'tan 6 bin TL'ye arazi fırsatı! KDV'den muaf arazileri sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Erzincan ve Adıyaman'da yer alan iki adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan araziler KDV'den muaf olmasıyla da dikkat çekiyor.

Milli Emlak'tan son dakika Nisan 2024 müjdesi! 4 bin TL'ye KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çorum ve Kırıkkale'de yer alan iki adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arazilerin fiyatları 4 bin TL'den başlıyor. 

İki ildeki 38 adet arsa ve arazi 8 taksitle satılıyor! Milli Emlak'tan Nisan fırsatı!

Afyonkarahisar Çay'da ve Kırklareli Vize'de yer alan 38 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak'tan 29 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi fırsatı! KDV'den muaf arazileri sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 29 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi satacak. KDV'den muaf araziler Sivas, Edirne ve Bayburt'ta yer alıyor. İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı Nisan 2024 ihaleleri...

Milli Emlak'tan 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi fırsatı! Bu tarihleri kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satacak. Satış ihaleleri Nisan ay içerisinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan son dakika Nisan 2024 fırsatı! 3 ilde 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü üç şehirde 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satacak. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri Nisan ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan 2 şehirde kiralık arazi fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir ve Artvin'de yer alan 3 adet arazi için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 15 bin 500 TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan Mart 2024 fırsatı: 2 ilde bağ, bahçe, kamu konutu ve arazi kiralıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü iki ilde yer alan bağ, bahçe, kamu konutu ve arazi için  kiralama ihalesi düzenliyor. İşte yatırımcılar tarafından merakla beklenen o ihale ilanları...

Milli Emlak'tan Ankara ve Çanakkale'de KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Çanakkale'de yer alan 3 adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Arazilerin satış bedelleri 86 bin TL ile 6 milyon 708 bin TL arasında değişiyor. 

Arazi alacaklar dikkat! Milli Emlak'tan Ankara ve bir kentte daha 34 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla arazi!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve bir kentte daha KDV'den muaf arazi satıyor. Satışa çıkarılan arazilerin fiyatları 34 bin 500 TL'den başlıyor. 

Milli Emlak'tan Nisan 2024 fırsatı: İki şehirde KDV'den muaf arsa ve arazi satacak!

Yeni bir yatırım yapmak isteyenlerin yakından takip ettiği Milli Emlak iki şehirde yine KDV'den muaf arsa ve arazi satacak. Satış ihaleleri Nisan ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Antalya ve Ankara'da 38 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Antalya'da yer alan iki adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Arazilerin fiyatları 38 bin 500 TL ve 614 bin 980 TL olarak açıklandı.

Arazi Parsel Tanımlama Sistemi son durum Haberi

Arazi Parsel Tanımlama Sistemi son durum

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, "Şu anda Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde gıda ve tüketici sağlığı ile ilgili olarak uygulanan bütün prosedürlerin tamamı AB standartlarındadır. İlerisi var, gerisi yok" dedi. 


Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi'nde gerçekleşen Avrupa Birliği tarafından finanse edilen "Arazi Parsel Tanımlama Sistemi (Land Parcel Identification System - LPIS) Sayısallaştırılması Projesi"nin hava fotoğrafı çekimi aşamasının başlatılması açılış töreninde konuşan Eker, güvenilir bir veri tabanı olmadan plan yapılamayacağını ve doğru politika üretilemeyeceğini ifade etti. 


Eker, doğru politika geliştirilemediğinde verimli üretim yapılamayacağını ve rekabetçi olunamayacağını dile getirerek, bilgi ve teknolojiyi en üst derecede kullanan bakanlıklar arasında olduklarını söyledi. 


Tarım Sektörü Entegre Yönetim Bilgi Sistemi'ni hayata geçirdiklerini hatırlatan Eker, Türkiye'nin 32 milyon 500 bin tarım parselini tespit ettiklerini kaydetti. 


Bugün başlattıkları proje ile...