06 / 05 / 2024

ARC 1453 İnşaat şirketi

ARC 1453 İnşaat şirketi

ARC 1453 İnşaat Limited Şirketi, Ali Rıza Çelik tarafından 50 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Üsküdar, Zeynep Kamil Mahallesi'nde kuruldu.

Katalan İnşaat Kaşarcı Rezidans'ta yüzde 50 peşinatla! Yeni proje!

Katalan İnşaat tarafından hayata geçirilen Kaşarcı Rezidans projesinden yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Kaşarcı Rezidans'ta 1 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Reform Arc Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Arc Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Genç tarafından kuruldu.

Ulubey 1453 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ulubey 1453 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Gültekin tarafından kuruldu.

Arc Group Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arc Group Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Ayman Abdullah Alfırjanı ve Mohamad Alı Allawı ortaklığında kuruldu.

Master Arc Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Arc Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Eray Tüzün tarafından kuruldu.

1453 Kahraman Hafriyat İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Limited Şirketi kuruldu!

1453 Kahraman Hafriyat İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Metin Topcu ve Muhammet Ali Topcu ortaklığında kuruldu.

Aden 1453 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aden 1453 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Cihan Özkan ve Caner Şahin ortaklığında kuruldu.

Md 1453 İnşaat Tekstil İplik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Md 1453 İnşaat Tekstil İplik Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Muhammet Uygun tarafından kuruldu.

Arc Grup Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arc Grup Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Caner ve Mehmet Çetinsoy ortaklığında kuruldu.

Arc Grup Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arc Grup Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile MUSTAFA Burak    Erşahan ve Yunus Emre Erşahan tarafından kuruldu.

Şener Arc Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Şener Arc Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Şirketin merkez nakli Maltepe’de gerçekleşti.

Dora 1453 İnşaat Metal Nakliye Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dora 1453 İnşaat Metal Nakliye Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 700 bin TL sermaye bedeli ile İlhami akdemir tarafından kuruldu.

Fsm 1453 İnşaat Turizm Reklam Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fsm 1453 İnşaat Turizm Reklam Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Gürbüz tarafından kuruldu.

ARC 1453 İnşaat şirketi Haberi

ARC 1453 İnşaat şirketi

ARC 1453 İnşaat Limited Şirketi, Ali Rıza Çelik tarafından 50 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Üsküdar, Zeynep Kamil Mahallesi'nde kuruldu.


ARC 1453 İnşaat Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma...