02 / 05 / 2024

ARC Outlet ne zaman açılıyor

ARC Outlet ne zaman açılıyor

M1 Merkez Gaziantep AVM’de 21 Mart’ta en büyük Outlet Mağazası ARC kapılarını açıyor. Açılışla birlikte saat 16.00’da gerçekleşecek Keremcem Konseriyle ziyaretçiler coşku dolu saatler geçirecek.

Rowenta’nın outlet fırsatını kaçırmayın! İşte outlet kişisel bakım ürünleri ve 3 Nisan 2023 fiyat listesi

Rowenta kişisel bakım ürünlerinde outlet fırsatı sunuyor. Rowenta online alışveriş sitesi outlet kategorisinde tıraş makinesi, saç şekillendirici ve saç düzleştirici modelleri avantajlı fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, Rowenta kablosuz saç düzleştirici ne kadar?

Arçeli̇k CM 9058 B Gurme Otomatik Çay Makinesi ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 18 Mart 2023 fiyat listesi

Çay severler sizin için Arçeli̇k CM 9058 B Gurme Otomatik Çay Makinesi'ni özellikleriyle birlikte araştırdık. İşte gurme çay makinesi hakkında merak ettikleriniz.

Vatan Bilgisayar’da outlet ürünler 100 TL’den başlayan fiyatlarla! İşte 29 Ekim 2022 fiyat listesi…

Dev teknoloji mağazası Vatan Bilgisayar, outlet ürünleri açıkladı. Açıklanan outlet ürünlerde fiyatlar 100 TL’den başlıyor. Peki, Vatan Bilgisayar’da satılan outlet ürün fiyatları ne kadar?

Beyaz eşya OUTLET'e çıkan ürünlerde 4 bin TL'ye kadar fark! İşte 7 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Beyaz eşya kategorisindeki OUTLET fırsatında öne çıkan ilk üç ürünün özellikleri ve fiyatları burada. İlk sırada Bosch No-Frost var... 

McArthurGlen Designer Outlet, Perakende Günleri’ne damga vurdu!

Gürsoy Grup, 29-30 Kasım 2017 tarihlerinde 17.’si gerçekleşen Perakende Günleri’nde, Avrupa’nın Designer Outlet alanında önde gelen markası  McArthurGlen Group ile birlikte imza attığı “McArthurGlen Designer Outlet İstanbul” projesinin prömiyerini yaptı.

Kocaeli Outlet Kavşağı ne zaman tamamlanacak?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Outlet Kavşağı projesinin üst bölgesi bayramdan önce hizmete girmesi planlanıyor. Hummalı bir çalışmanın devam ettiği kavşak teknik bir sorun çıkmazsa bayramda hizmet verecek.

Güneşli Hane'm satış ofisi!

Güneşli Hane'm satış ofisi telefon numarası 0212 123 4567 olarak belirlendi. 212 İstanbul Power Outlet AVM’ye 5 dakikalık mesafede olan proje 44 konut ve 4 ticari üniteden oluşuyor.

Özyurtlar İnşaat, AVM ve yapı market sektörüne giriyor!

İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirdiği konut projelerinin ardından perakende sektörüne giren Özyurtlar İnşaat, Nmerkez Outlet ile alışveriş merkezi sektöründe, Neyzen ile yapı market alanında büyümeyi hedefliyor

ARC Outlet 21 Mart’ta M1 Merkez Gaziantep AVM’de açılıyor!

M1 Merkez Gaziantep AVM’de 21 Mart’ta en büyük Outlet Mağazası ARC kapılarını açıyor. Açılışla birlikte saat 16.00’da gerçekleşecek Keremcem Konseriyle ziyaretçiler coşku dolu saatler geçirecek.

Angry Birds heyecanı Novada Outlet Balçova'da!

Angry Birds, 14 Eylül Pazar gününe kadar Novada Outlet Balçova Alışveriş Merkezi'nde hayranlarıyla buluşuyor. Devasa sapanlarla Angry Birds oynamak, sürpriz hediyeler kazanmak ve keyifli vakit geçirmek isteyenler Novada'da buluşuyor.

Trabzon Cevahir Outlet cazibe merkezi oldu!

Trabzon' un Yomra ilçesi'ne bağlı Kaşüstü Beldesi' nde faaliyet gösteren Trabzon Cevahir Outlet' te açıldığı günden beri uyguladığı indirim günleriyle birlikte vatandaşların büyük ilgisini çekti...

Novada Outlet Söke AVM Sıla Konseri 'ne ev sahipliği yapıyor!

Gençlerin sevgilisi Sıla, Novada Outlet Söke AVM ve Söke Belediyesi işbirliği ile 29 Ekim Salı günü saat 20.30’da alışveriş merkezinin otopark alanında muhteşem bir konser verecek.

Güneşli My Office 212'de 82 metrekarelik ofis 333 bin TL'ye! Hemen teslim!

212 Power Outlet AVM'ye komşu konumda hayata geçirilen Güneşli My Office 212 projesinde ofisler hemen teslim durumda. Projede yüzde 10 peşinat avantajı sunuluyor

ARC Outlet ne zaman açılıyor Haberi

ARC Outlet ne zaman açılıyor

Açılışa özel hediyelerin ve indirim fırsatlarının olduğu açılışta; ziyaretçiler yüzde 70’e varan indirim olanaklarından da yararlanabilecek.


M1 Merkez Gaziantep AVM Yönetimi,  tüm ziyaretçilerini hem indirim fırsatlarından yararlanmak hem de Konser coşkusunu yaşayabilmeleri için 21 Mart’ta M1 Merkez Gaziantep AVM’ye bekliyor.


M1 Merkez Gaziantep AVM Müdürü Tuncay Cingöz;” AVM’mizde en büyük Outlet Mağazası olan ARC’ın açılışında tüm ziyaretçilerimizi özel indirim fırsatlarından hem yararlanmak hem de Keremcem Konseri’ni izlemeleri için M1 Merkez Gaziantep AVM’ye bekliyoruz”...