03 / 05 / 2024

Arcadium Life Kemerburgaz ödeme koşulları

Arcadium Life Kemerburgaz ödeme koşulları

Arcadium Life fiyat listesi kapsamında 1 oda 1 salon konutların fiyatları 300 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Arcadium Life projesi, Avrupa Yakası içinde Göktürk Bölgesi'nde yükseliyor

Arcadium Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arcadium Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Reya Kurt, Raif Kurt, Işıl Acar ortaklığında kuruldu.

Arcadium Estate Harita Planlama Geliştirme İnşaat Ve Teknik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Arcadium Estate Harita Planlama Geliştirme İnşaat Ve Teknik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Çatalca'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Sinan Karabağ tarafından kuruldu.

Metal Gayrimenkul'ün olağanüstü genel kurul toplantısı bugün!

Metal Gayrimenkul'ün 2017 yılı olağanüstü genel kurul toplantısı bugün  Arcadium Life'ta yapılıyor. 

Metal Gayrimenkul 2017 olağanüstü genel kurul toplantısı 7 Aralık'ta!

Metal Gayrimenkul, 2017 yılı olağanüstü genel kurul toplantısının ekli gündem maddelerini görüşmek ve karara bağlamak üzere, 7 Aralık 2017 günü Arcadium Life'ta toplanacak. 

Arcadium yılbaşında açık mı?

Arcadium, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Arcadium yılbaşında açık mı? Arcadium yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Arcadium 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Arcadium Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Arcadium, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Arcadium Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Arcadium Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Metal GYO 2015 olağan genel kurul toplantısı 27 Haziran'da!

Metal Gayrimenkul'ün 2015 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı, gündem maddelerini görüşmek ve karara bağlamak üzere, 27 Haziran 2016 günü saat 11:00’da, Arcadium Life II'de yapılacak.

Yargıcı Ankara'da yedinci mağazasını açtı!

Yargıcı’nın Ankara’da bulunan yedinci mağazası Arcadium AVM’de şık bir davetle açıldı. Açılışa cemiyet hayatından birçok ünlü isim katıldı.

Kemerburgaz Arcadium Life 3 daire fiyatları!

Kemerburgaz Arcadium Life 3 daire fiyatları 178 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Metal Yapı Konut A.Ş.'nin projesi Arcadium Life 3, bu yıl sonu tamamlanacak...

Arcadium AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Arcadium AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Arcadium AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Arcadium AVM bayramda kaçta açılacak?

Arcadium AVM bayramda açık mı?

Arcadium AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Arcadium AVM bayramda açık mı? Arcadium AVM bayramda kaçta açılacak?

8 Fırın Arcadium AVM'de açıldı!

Ankara sosyal yaşamından tanıdığımız iş kadını Meltem Bengi, yeni bir işletme daha açtı. " 8 Fırın " adı verilen mekanda hazırlanan birbirinden leziz tatlar konuklara sunuldu.

Arcadium Life satılık daire!

Arcadium Life satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Arcadium Life projesi Keleşoğlu İnşaat ve Metal Yapı ortaklığıyla hayata geçiriliyor...

Arcadium Life Kemerburgaz ödeme koşulları Haberi

Arcadium Life Kemerburgaz ödeme koşulları

Arcadium Life projesi, Göktürk Kemerburgaz Bölgesi içinde Keleşoğlu ve Metal Yapı Konut ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Arcadium Life Göktürk projesi kapsamında toplam arsa alanı 3 bin 550 metrekare olarak belirlendi. 


2 etaptan oluşan Arcadium Life fiyat listesi kısmına geçmeden önce projedeki konut tiplerinden bahsedelim... 


Göktürk Arcadium Life Evleri'nde konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Arcadium Life fiyat listesi kapsamında konut fiyatları 300 bin dolardan başlıyor. 




Arcadium Life fiyat listesi!

60 metrekare ile 80 metrekare 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 300 bin dolardan;

60 metrekare ile 120 metrekare 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları...