05 / 05 / 2024

arcan holding mersin hastane

arcan holding mersin hastane

Uran Holding Mersin Üniversitesi’ne 100 milyonluk üniversite hastanesi inşa ettiklerini açıkaldı...

Çimsa ve Mersin Büyükşehir Belediyesi engellilere umut olmaya devam ediyor!

Sabancı Holding iştiraki olan Çimsa, Engelliler Haftası kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle gerçekleşen kurumsal sosyal sorumluluk projesi ile 2020 yılında da engelli bireylerin hayatına anlamlı ve özenli bir dokunuşta bulunuyor.

Tekfen Holding'in Mersin'deki arazisi için imar başvurusu yapıldı!

Tekfen Holding'in bağlı ortaklarından Toros Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin hisselerinin tamamına sahip olduğu CFS Petrokimya Sanayi A.Ş'nin Toros Tarım'ın Mersin arazisi üzerinde yapılması tasarlanan bir polipropilen üretim tesisi için ön hazırlık ve etüt çalışmaları başlatıldı.

Uran Holding yeni şirket kurdu!

Uran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nermin Uran, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aysan Uran ve Yönetim Kurulu Üyesi Arcan Uran yeni bir şirket kurdu. 

Toros Tarım'ın Mersin arazisine polipropilen üretim tesisi yapılacak!

Tekfen Holding ortaklıklarından Toros Tarım hisselerinin tamamına sahip olduğu CFS Petrokimya tarafından Toros Tarım'ın Mersin arazisi üzerinde yapılması tasarlanan 500 bin ton/yıl kapasiteli polipropilen üretim tesisi için ön hazırlık ve etüt çalışmaları başlatıldı...

İMOB Mersin Mobilya Fuarı ziyarete açıldı!

CNR Holding tarafından düzenlenen "İMOB Mersin Mobilya Fuarı" açıldı. Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından desteklenen fuarın 50 binden fazla ziyaretçi ağırlaması bekleniyor.

Akfen, Mersin Limanı'ndaki hissesini devrediyor!

Akfen Holding, Mersin Uluslararası Limanı’ndaki yüzde 40 hisseyi Avustralyalı altyapı fon yönetim şirketi IFM Investors’a devrediyor.

Sümer Holding, 9 ildeki 10 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Sümer Holding A.Ş. Genel Müdürlüğü Ankara, Amasya, Burdur, Hakkari, Malatya, Mersin, Nevşehir, Samsun ve Tekirdağ'da bulunan 10 gayrimenkulü satış yöntemiyle özelleştiriyor.

Hamdi Akın'a Mersin İdman Yurdu'na sahip çık çağrısı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Akfen Holding ve Mersin Uluslararası Limanı (MIP) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın’a, Mersin İdmanyurdu’na sahip çıkmaya ve isminin de ‘MIP Mersin İdmanyurdu’ olarak devam ettirme çağrısında bulundu.

Mersin Limanı açıldı!

Akfen Holding, toplam 6 milyar TL’lik yatırım paketinin ilk açılışını Mersin Limanı’nda yaptı. Hamdi Akın, sırada toplam değeri 5.5 milyar TL'yi bulan altı açılış daha olduğunu söyledi.

Akfen Holding'den hisse satış açıklaması!

Akfen Holding bazı basın ve yayın kuruluşlarında yer alan TAV Havalimanları, Mersin Uluslararası Limanı ve Akfen Yenilenebilir Enerji'de hisse satışı hakkında yer alan haberler için açıklamalarda bulundu.

Akfen Holding'ten hisse satışı açıklaması!

Akfen Holding'den basında çıkan haberlerde bahsi geçen iştiraki olan TAV Havalimanları, Mersin Uluslararası Limanı ve Akfen Yenilenebilir Enerji'de bir hisse satış planının söz konusu olmadığını açıkladı.

Mersin Limanı'na 8 yılda 1 milyar 170 milyon dolarlık yatırım!

AKFEN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Mersin Limanı işletmesini devralmalarından sonra geçen 8 yıllık sürede 1 milyar 170 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını ve Mersin'in en hızlı büyüyen liman olduğunu açıkladı.

Mersin Entegre Sağlık Kampüsü için 272 milyon euroluk kredi sözleşmesi imzalandı!

DİA Holding tarafından Türkiye'nin kamu özel işbirliği anlaşması ile hayata geçirilecek ilk projesi olan Mersin Entegre Sağlık Kampüsü'nün proje finansmanı için 272 milyon euroluk kredi sözleşmesi imzalandı.

arcan holding mersin hastane Haberi

arcan holding mersin hastane

Arcan Uran henüz 30’lu yaşlarının başında. Uran Holding’in turizm yatırımlarından sorumlu. Kendisiyle İstanbul’daki otelleri Altunizade’deki Ramada Otel’de buluştuk. Uran Holding inşaat ve turizm yatırımlarıyla bilinen bir şirket. Kurucusu İsmet Uran, eski öğrenci liderlerinden. İsmet Uran’ın hayatını kaybetmesinden sonra Uran Holding’i ayakta tutan ve büyüten kişi ise eşi Nermin Uran. Uran Holding halen İsmet Uran’ın eşi Nermin Uran ve oğulları Aysan ve Arcan Uran tarafından yönetiliyor. İnşaat, taahhüt, turizm ve enerji alanlarında büyüyen şirketin yeni yatırımlarını ailenin en genç üyesiyle konuştuk. Arcan Uran, yakında Bulgaristan’da 10 milyon euroluk yatırımla güneş enerjisi santrali işleteceklerini söylerken, Konya ve Niğde’deki güneş enerjisi yatırımların hızlanmasını dilediklerini anlattı. 


- Önce turizm yatırımlarından başlayalım. Burası İstanbul’daki ilk oteliniz. Bir de Antalya’da Grand Prestige Oteli’niz var. Yeni otel...