14 / 05 / 2024

Arçelik ankastre ürünler

Arçelik ankastre ürünler

Arçelik Genel Müdürü Hakan Bulgurlu, “Arçelik olarak ABD'de en prestijli binaların mutfaklarına ankastre ürünler yapmaya başladık. Arçelik'ten sonra pazara yıl sonunda Beko markasıyla da gireceğiz" diye konuştu.

ŞOK 1 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! ŞOK'ta bu çarşamba indirimli ürünler sizleri bekliyor...

ŞOK 1 Mayıs 2024 çarşamba aktüel ürünler kataloğunu internet sayfasında paylaştı. ŞOK'ta bu çarşamba birbirinden farklı ürünler raflardaki yerini aldı. 

ŞOK 17 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! ŞOK'ta bu çarşamba birçok üründe indirim var...

ŞOK 17 Nisan 2024 Çarşamba aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. ŞOK'ta bu çarşamba günü seçili onlarca üründe indirim fırsatı sunuluyor. 

ŞOK 10 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! ŞOK'ta bu çarşamba seçili ürünlerde indirim fırsatı!

ŞOK 10 Nisan 2024 Çarşamba aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. ŞOK Market 10 Nisan 2024 Çarşamba kataloğunda birbirinden güzel indirimli ürünler raflarda yerini alacak. 

ŞOK 3 Nisan 2024 Aktüel Ürünler Kataloğu'nu yayımlandı! Bu çarşamba ŞOK'ta birçok üründe indirim var!

ŞOK Market 3 Nisan 2024 Çarşamba aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. Buna göre, ŞOK'ta 3 Nisan 2024 Çarşamba günü seçili birçok üründe indirim uygulanacak. 

ŞOK 27 Mart 2024 Aktüel Ürünler Kataloğunu yayımladı! Bu çarşamba ŞOK'ta birçok üründe indirim var!

ŞOK Market 27 Mart 2024 güncel ürünler kataloğunu paylaştı. Buna göre, ŞOK'ta bu çarşamba günü elektronik eşyadan, gıda ve deterjana kadar birçok üründe indirim fırsatı var. 

ŞOK'ta çarşamba fırsatları belli oldu! 24 Ocak 2024 indirimli aktüel ürünler kataloğu!

ŞOK'ta bu hafta 24 Ocak ile 31 Ocak 2024 tarihleri arasında geçerli olacak Çarşamba fırsatları belli oldu. Peki yarın Şok'ta neler var? Hangi ürünler indirimde? İşte  2024 indirimli aktüel ürünler kataloğu.

Arçelik'ten geniş hacim buzdolabı alımına özel 2.500 TL değerinde Telve hediye!

Arçelik, ocak ayına özel seçili buzdolaplarında 2.500 TL'ye varan indirim kampanyası sunduğu açıklandı. Buna göre, işte kampanyalı ürünler haberin ayrıntıları... 

Arçelik kombilerde ocak ayına özel 2.000 TL'ye varan indirim...

Arçelik, ocak ayına özel seçili kombilerde 2.000 TL'ye varan indirim kampanyası sunduğunu açıkladı. İşte kampanyalı ürünler haberin ayrıntıları... 

Arçelik'ten ocak ayına özel 9 kg kurutma makinesinde yüzde 50 indirim kampanyası!

Arçelik, ocak ayına özel seçili beyaz eşya alımlarında özel olarak 9 kg kurutma makinesinde yüzde 50 dev indirim kampanyası sunduğunu açıkladı. İşte kampanyalı ürünler haberin ayrıntıları...

Bitlis'te 3 katlı Kapalı Çarşı Yöresel ürünler Pazarı Projesi'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Bitlis'te Kapalı Çarşı Yöresel ürünler Pazarı Projesi'ni hayata geçirdiklerini ve projenin yüzde 80'inin tamamlandığını açıkladı. 

Arçelik'ten kasım ayına özel Ankastre Bulaşık Makinelerinde 2.000 TL indirim kampanyası!

Arçelik, seçili ankastre bulaşık makinelerinde kasım ayına özel olarak 2.000 Türk Lirası indirim kampanyası yapıyor. Bu kapsamda Arçelik kasım ayına çok özel bir kampanya fırsatı sunduğunu açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Arçelik'ten mikrodalga, mini fırın ve set üstü ocaklarda kasım ayı fırsatı...

Arçelik, mikrodalga, mini fırın ve set üstü ocaklarda kasım ayına özel 500 Türk Lirası indirim kampanyası yapacak. Arçelik'ten kasım ayına çok özel bir kampanya fırsatı başlattı.

Arçelik'ten yine dayanılmaz cazip bir kampanya! Ankastre Bulaşık Makinelerinde 3.000 TL'ye varan indirim fırsatı...

Arçelik bulaşık makinesi almak isteyenlere kasım ayına özel bir kampanya ile indirim fırsatı sunuyor. Arçelik'ten kasım ayına özel bu kampanya kapsamında, kampanya 1-15 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerli olacaktır. İşte kampanyanın detayları...

Arçelik ankastre ürünler Haberi

Arçelik ankastre ürünler

Koç Topluluğu çatısı altında faaliyet gösteren ve Beko ve Grundig markalarını da bünyesinde barındıran Arçelik A.Ş.’nin Genel Müdürü Hakan Bulgurlu, “Yurtdışında ‘Asya-Pasifik ve Amerika’yla büyüyeceğiz” dedi. 


Avrupa’da ciddi spor sponsorluklarına imza atan Beko, Avrupa Basketbol Şampiyonası (Eurobasket) 2015’in de ana sponsorluğunu üstlenmiş durumda. Hafta sonu, Hakan Bulgurlu’nun daveti üzerine  Berlin’deki şampiyonada Türkiye-İtalya maçını izledik. Ama öncesinde de Avrupa’nın en büyük tüketici elektroniği fuarında Beko ve Grundig stantlarını ziyaret ettik. 


SATIN ALMA PLANI

Ziyaret öncesi sorularımızı yanıtlayan Genel Müdür Hakan Bulgurlu, Arçelik’in Beko markasıyla ‘solo ürünlerde Avrupa’da liderliği yakaladığını söyledi ve ekledi: “Avrupa'daki bu başarıyı değişik coğrafyalara da taşımayı hedefledik. Yatırımlarımız sürüyor. Asya Pasifik ve Amerika gibi yeni pazarlarda faaliyetlerimizi genişleteceğiz. Yeni marka ve satın alma fırsatlarını da değerlendiriyoruz." 

Arçelik, ABD pazarına hızlı bir...