05 / 05 / 2024

Arch+Dsgn Summit ne zaman

Arch+Dsgn Summit ne zaman

“Mimari ve Tasarımda Gelecek” temasıyla 5-6 Nisan 2019 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda üçüncüsü düzenlenecek Arch+Dsgn Summit, mimarlık ve tasarım profesyonellerinin katılımıyla ziyaretçilerini ağırlayacak.

Arch+Dsgn Summit 26-27 Eylül'de İzmir'de gerçekleşecek!

Arch+Dsgn Summit, bu sene “Mimari ve Tasarımda Yeni/Yenilikçi” temasıyla 26-27 Eylül tarihlerinde İzmir Mimarlık Merkezi’nde gerçekleşecek. 

Mimarlık ve tasarım sektörü Arch+Dsgn Summit 2019'da buluştu!

Arch+Dsgn Summit 2019, "Mimari ve Tasarım’da Gelecek" temasıyla 5-6 Nisan’da ziyaretçilerine kapılarını açtı. Mimari ve tasarım zirvesi Arch+Dsgn Summit 2019, bu sene de yoğun bir katılımla ziyaretçilerini sektör profesyonelleriyle buluşturdu.

Arch+Dsgn Summit 2019 kapılarını yarın açıyor!

"Mimarı ve Tasarımda Gelecek" temalı Arch+ Dsgn Summit, mimarlık ve tasarım profesyonellerinin katılımıyla İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda yarın ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak. 

Arch+Dsgn Summit 5-6 Nisan'da gerçekleşecek!

“Mimari ve Tasarımda Gelecek” temasıyla 5-6 Nisan 2019 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda üçüncüsü düzenlenecek Arch+Dsgn Summit, mimarlık ve tasarım profesyonellerinin katılımıyla ziyaretçilerini ağırlayacak.

Mimarlık ve tasarımın geleceği 5-6 Nisan’da konuşulacak!

Mimari ve tasarım zirvesi Arch+Dsgn Summit, bu sene “Mimari ve Tasarımda Gelecek” temasıyla 5-6 Nisan 2019 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek.

Akdamar Adası, güneş enerjisiyle aydınlanacak

Türkiye'nin Antalya'dan sonra en fazla güneş alan şehri Van'ın bu doğal kaynaktan yararlanması için düğmeye basıldı

Akdamar Adası, güneş enerjisiyle aydınlatılacak

Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünce hazırlanan projeyle Van Gölü'ndeki Akdamar Adası ve Anıt Müzesi, güneş enerjisi sistemiyle aydınlatılacak

Ankara 365 AVM müdürü Yüksel Kocatürk Corio Asset Direktörlüğü'ne getirildi

Yüksel Kocatürk, 9 Eylül 2009 tarihinde Corio Asset Direktörlüğü'ne getirildi...

Munzur Koleji'ne bağlı fen ve Anadolu lisesi açıldı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Tunceli'ye gelen Devlet Bakanı Faruk Çelik, Özel Munzur Koleji'ne bağlı fen ve Anadolu lisesinin açılışını gerçekleştirdi

Güneş Park Evleri'nde 1.732 TL taksitle 3+1! Hemen teslim!

Halkalı'da inşa edilen Güneş Park Evleri'nde 3+1'ler aylık 1.732 TL taksitle satılıyor

Anel, güneş enerjisi paneli üretecek!

Aneles Elektronik Alman Solarhandelsgesellschaft GmbH ile güneş modülleri üretimi yapmak üzere görüşüyor

Adana Karaisalı Eğlence Köyüne ilköğretim okulu yaptırılacak

Adana İl Özel İdaresi, Adana-Karaisalı Eğlence Köyüne 8 derslikli ilköğretim okulu inşaatını yaptıracak

Dilek Hanif evini InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Ünlülerin ve sosyetenin modacısı Dilek Hanif evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı

Arch+Dsgn Summit ne zaman Haberi

Arch+Dsgn Summit ne zaman

Türkiye’nin mimarlık ve tasarım disiplinlerini buluşturan en geniş kapsamlı ilk ve tek zirvesi Arch+Dsgn Summit, bu sene “Mimari ve Tasarımda Gelecek” temasıyla 5-6 Nisan 2019 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda üçüncü kez düzenlenecek. Baumit ana sponsorluğunda hayata geçecek olan zirve, ziyaretçileri bu sene mimarlık ve tasarım sektörlerinin en etkili isimlerinin tema kapsamındaki sunumlarının yanı sıra, güncel konuların tartışılacağı zengin içerik ve paylaşımlarla dolu konferanslar ve panellerle ağırlayacak.

Dijital teknolojiler (CAD, CAM, CAE, FM, GIS), sarmalayıcı çevreler (VR ve AR), tasarımda bilgisayar ve insan etkileşimi, yapılı çevre ve tasarım alanında yapay zeka (AI), akıllı şehirler, şehir modelleme ve bunun gibi dünyadan birçok farklı alandaki örnek sunumlarla desteklenecek zirvede yer alacak panellerden biri olan “Mimarlığın ve Tasarımın Sınırlarını Yeniden Tanımlamak...