16 / 05 / 2024

Archeım Group adres

Archeım Group adres

Archeım Group Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Alp Kıskanç  ve Boğaç Bozali tarafından kuruldu.

BİM 15 Temmuz kataloğu! 15 Temmuz Cuma BİM kataloğu yayınlandı mı?

BİM 15 Temmuz kataloğu vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Uygun fiyatlarla alışveriş yapmak isteyenler için BİM tek adres! İşte BİM 15 Temmuz 2022 Cuma kataloğu!

Samara Al Dulaımı Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samara Al Dulaımı Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de I. Jasım Alwan Al-Dulaımı tarafından kuruldu.

Dönüşüm Group Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Group Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Canip Melih Şamlı ve Emine Didem Şamlı ortaklığında kuruldu.

Gümüş Group İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Gümüş Group İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi Sarıyer’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Ahmet    Gümüş tarafından kuruldu.

Archeım Group Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Archeım Group Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Alp Kıskanç  ve Boğaç Bozali tarafından kuruldu.

İm Group Mermer Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İm Group Mermer Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Oğuz Sezikli tarafından kuruldu.

01 Burda AVM'ye nasıl gidilir? Ulaşım ve adres bilgisi!

01 Burda AVM'ye nasıl gidilir? Ulaşım ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Bugün hizmete açılan AVM 150 milyon dolar yatırım bedeline sahip.

Atılım Group İnşaat Madencilik Metal Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Group İnşaat Madencilik Metal Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Elvan Aydoğdu tarafından kuruldu. 

S M Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S M Group Dış Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün M. F. Hassanın İbrahim ve S. M. Salah İbrahim imzasıyla kuruldu.

Hashim Group lüks gayrimenkul ürünlerini Cityscape Turkey'de sergiledi!

HASHİM Group Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Süngü, 3 günlük Cityscape Turkey fuarının çok yararlı olduğunu belirterek, "Organizasyon esnasında 100'ün üzerinde yabancı yatırımcı ile birebir temas ettik ve sıcak satışlar gerçekleştirdik'' dedi.

Kayabaşı Adım İstanbul adres!

Kayabaşı Adım İstanbul adres bilgilerine göre proje, Başakşehir Kayaşehir Bulvarı üzerinde bulunuyor. Banka kredisiyle vade fırsatı sağlayan projede 615 tane daire ve 120 tane ticari ünite yer alıyor.

Kayaşehir Adım İstanbul adres!

İntaya, EYG ve İntes Ortaklığıyla yükselen projede daireler 2+1 'den 5+1 'e kadar değişiyor. Kayaşehir Adım İstanbul adres bilgileri kapsamında Evvel İstanbul'a yakın konumda bulunuyor.

Adres Yalıkavak Bodrum'un en prestijli projesi olmaya aday!

Mehmet Ceylan ve Mustafa Yılmaz ortaklığı olan M2 inşaat A.Ş'nin Bodrum'daki ilk yatırımı olan Adres Yalıkavak projesi, 32 villa ve 14 daireden meydana geliyor.

Archeım Group adres Haberi

Archeım Group adres

Archeım Group Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Alp Kıskanç  ve Boğaç Bozali tarafından kuruldu.

Archeım Group Mimarlık Ticaret Limited Şirketi konusu:
a)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. b)Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü...