28 / 04 / 2024

Hashim Group lüks gayrimenkul ürünlerini Cityscape Turkey'de sergiledi!

Hashim Group lüks gayrimenkul ürünlerini Cityscape Turkey'de sergiledi!

HASHİM Group Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Süngü, 3 günlük Cityscape Turkey fuarının çok yararlı olduğunu belirterek, "Organizasyon esnasında 100'ün üzerinde yabancı yatırımcı ile birebir temas ettik ve sıcak satışlar gerçekleştirdik'' dedi.



HASHİM Group Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Süngü, 3 günlük Cityscape Turkey fuarının çok yararlı olduğunu belirterek şunları söyledi: "Organizasyon esnasında 100'ün üzerinde yabancı yatırımcı ile birebir temas ettik ve sıcak satışlar gerçekleştirdik. Hatta çok ilgili olan yabancı misafirleri fuar alanında tahsis ettikleri VIP araçlarıyla projelerin satış ofislerine götürerek, projelerin yerinde görülmesi sağladık" dedi. Hashim Group Ceo'su Serhat Çeşmeci, Cityscape'in Türkiye'de ilk etkinliği olmasına rağmen, beklentilerinin üzerinde bir katılımla başarılı bir fuar geçirdiklerini belirtti. Hashim Group'un lüks gayrimenkul ürünlerini Körfez Bölgesi'nde beğenildiğini belirten Serhat Çeşmeci, "Bugüne kadar bizler o bölgelerdeki fuarlara katılırken, ülkemizde bu denli nitelikli bir organizasyon olmasından memnuniyet duyduk. Bu ve bunun gibi organizasyonları, ülkemizin tanıtımına katkılarından ötürü her daim destekleyeceğiz. Bu vesileyle gördük ki, yabancı yatırımcı ülkemize güven tazelemiş oldu" dedi. 


Güçlü bir portföye sahip olduğunu belirten Serhat Çeşmeci, İstanbul'da iki senedir düzenlemiş oldukları Uluslararası Yatırım Zirvesi organizasyonuyla, Arap yatırımcılar ile ilişkilerini geliştirdiklerini ve bu kapsamda düzenlemiş oldukları zirveye Körfez Bölgesi'nin dolar milyarderlerini ve fonlarını Türkiye'ye davet ettiklerini ifade etti. Çeşmeci, "Bu sene düzenleyeceğimiz organizasyon katılımcılarının rakamsal değerinin 2 trilyon dolan aşacak" dedi.



Hürriyet


Geri Dön