11 / 05 / 2024

Hashim Group cityscape

Hashim Group cityscape

HASHİM Group Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Süngü, 3 günlük Cityscape Turkey fuarının çok yararlı olduğunu belirterek, "Organizasyon esnasında 100'ün üzerinde yabancı yatırımcı ile birebir temas ettik ve sıcak satışlar gerçekleştirdik'' dedi.

Hashim Group lüks gayrimenkul ürünlerini Cityscape Turkey'de sergiledi!

HASHİM Group Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Süngü, 3 günlük Cityscape Turkey fuarının çok yararlı olduğunu belirterek, "Organizasyon esnasında 100'ün üzerinde yabancı yatırımcı ile birebir temas ettik ve sıcak satışlar gerçekleştirdik'' dedi.

API Group, Cityscape Türkiye Fuarı’na katılıyor!

API Group gayrimenkul sektörünün en önemli yatırım fuarı olan Cityscape Turkey’de yerini aldı. Profesyonel ekibiyle fuar için çalışmalarına başlayan firma, ayrıcalıklı fırsatlarıyla tüm yatırımcılarını burada bekliyor.

Alpiş Group Kuveyt'ten yeni anlaşmalarla döndü!

Örnek konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, Kuveyt'te düzenlenen 'Cityscape Kuwait Fuarı'ndan yeni anlaşmalarla döndü...

Alpiş Group Cityscape Kuwait Fuarı'na katıldı!

Seçkin konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, 9-11 Aralık 2015 tarihleri arasında Kuveyt'de düzenlenen Cityscape Kuwait Fuarı'na katıldı.

Fortis İstanbul, Dubai Cityscape Fuarı’nda tanıtıldı!

Yiğit Group’un İstanbul’da hayata geçirdiği Fortis İstanbul, sektörün en önemli buluşması Dubai Cityscape Fuarı’nda uluslararası yatırımcılara tanıtıldı. Fortis İstanbul, metrekaresi 4 bin 100 TL’den satışa sunuluyor.

EgeYapı, 4 projesiyle Cityscape'e katılacak!

EgeYapı Group, 8-10 Eylül arasında düzenlenecek Cityscape Global 2015'te yerli ve yabana yatırımcılarla bir araya gelecek. EgeYapı Group, Dubai World Trade Center'da yerli ve yabancı konut yatırımaları için de özel fırsatlar sunacak.

EgeYapı Group projelerini yabancı yatırımcılara sunacak!

EgeYapı Group, projelerini Dubai’de gerçekleştirilen dünyanın en önemli gayrimenkul fuarı olarak gösterilen Cityscape Global’da yabancı yatırımcıların beğenisine sunuyor.

EgeYapı Group Cityscape’te yatırımcılarla buluşuyor!

EgeYapı Group, projelerini Dubai’de gerçekleştirilen dünyanın en önemli gayrimenkul fuarı olarak gösterilen Cityscape Global’da yabancı yatırımcıların beğenisine sunuyor.

Manifesto ve Localtime Cityscape Global Fuarı'na katılıyor!

“Manifesto İletişim Grubu” ile Türkiye’nin en güçlü ulusal-yerel medya satın alma ajansı “Local Media Group-Localtime” işbirliğine giderek Dubai’de düzenlenen “Cityscape Global”e katılıyor.

Yeni Doğuş Group inşaat mühendisi ve mimar arıyor!

Yeni Doğuş Group Avrupa yakasındaki projelerinde görevlendirmek üzere şantije şefliği yapacak tecrübeli inşaat mühendisleri ile mimari projlerde deneyimli, büroda çalışacak mimarlar aradığını duyurdu  

Tebernüş Kireçci'nin Emlak Kulisi'nde konuğu: Bayraktar Group Yönetim Kurulu Üyesi Coşkun Bayraktar!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu Tebernüş Kireçci, Skyturk'teki programı Emlak Kulisi'nde Bayraktar Group Yönetim Kurulu Üyesi Coşkun Bayraktar'ı ağırlıyor

Vefa Group, Nestavilla bayiliği ile ağını genişletecek!

Türkiye'de 22 yıldır prefabrike ve hafif çelik yapı sektörünün öncü markalarından olan ve dünyanın 50'yi aşkın ülkesinde birçok başarılı projeye imza atan Vefa Group, pratik hazır konut çözümleri sunan Nestavilla markası için bayilik veriyor

Erensan Isı'nın yüzde 25'i Fransız Atlantic Group'un oldu!

Atlantic Group, Evsel ve Endüstriyel Isı Sektörünün ülkemizdeki öncü firması Erensan Isı Cihazları Pazarlama ve Servis A.Ş.nin yüzde 25ini satın alarak ortak oldu

Hashim Group cityscape Haberi

Hashim Group cityscape

HASHİM Group Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Süngü, 3 günlük Cityscape Turkey fuarının çok yararlı olduğunu belirterek şunları söyledi: "Organizasyon esnasında 100'ün üzerinde yabancı yatırımcı ile birebir temas ettik ve sıcak satışlar gerçekleştirdik. Hatta çok ilgili olan yabancı misafirleri fuar alanında tahsis ettikleri VIP araçlarıyla projelerin satış ofislerine götürerek, projelerin yerinde görülmesi sağladık" dedi. Hashim Group Ceo'su Serhat Çeşmeci, Cityscape'in Türkiye'de ilk etkinliği olmasına rağmen, beklentilerinin üzerinde bir katılımla başarılı bir fuar geçirdiklerini belirtti. Hashim Group'un lüks gayrimenkul ürünlerini Körfez Bölgesi'nde beğenildiğini belirten Serhat Çeşmeci, "Bugüne kadar bizler o bölgelerdeki fuarlara katılırken, ülkemizde bu denli nitelikli bir organizasyon olmasından memnuniyet duyduk. Bu ve bunun gibi organizasyonları, ülkemizin tanıtımına katkılarından ötürü her daim destekleyeceğiz. Bu vesileyle gördük ki, yabancı yatırımcı ülkemize...