12 / 05 / 2024

Hashim Group son durum

Hashim Group son durum

HASHİM Group Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Süngü, 3 günlük Cityscape Turkey fuarının çok yararlı olduğunu belirterek, "Organizasyon esnasında 100'ün üzerinde yabancı yatırımcı ile birebir temas ettik ve sıcak satışlar gerçekleştirdik'' dedi.

Borç krizindeki Çinli emlak devi Evergrande Group'a 'cansuyu'!

China Evergrande Group'un, tasfiye davasında bir kez daha erteleme kararı alındı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre yatırımcılar tarafından sürpriz şekilde algılanan karar Çinli dev gayrimenkul şirketi Evergrande için son bir şans şeklinde de yorumlandı

Bigados Villaları 4 ay sonra teslim! Son fırsatları kaçırmayın!

Ertemel Group tarafından Silivri Selimpaşa Mahallesi'nde inşa edilen Bigados Villaları'nda satışlar devam ediyor. Bigados Villaları'nın teslimleri 4 ay sonra yapılması planlanıyor. Son fırsat villaları kaçırmayın. İşte Bigados Villaları fiyat listesi 5 Ekim 2023.

Alya Teras’ta yılın son fırsatı!

Akkuş Group’un Lübnanlı ortağıyla kurduğu BOSS4 Gayrimenkul imzasına sahip Alya Teras’ta yatırımcılar için yılın son fırsatı sunuluyor.

Yükselir Group Rusya'da iki saray binasını otel yapacak!

Son 3 yılda turizm sektörüne daha fazla ağırlık veren Yükselir Group, üçüncü büyük otel yatırımını yönetim kurulu üyelerinin Rusya'da yaptığı toplantı sonucunda St Petersburg ve Moskova'ya yatırım yapacak.

Kar Yapı Edonia Garden'da, yılın son kampanyasını uzattı!

Kar Group, ‘Edonia Garden’da sunduğu yılın son kampanyasında süreyi uzattı. 2018 sonunda bitmesi planlanan kampanya, talep nedeniyle mart sonuna kadar uzatıldı. 

Apı Group’tan Royal Blue Montegero projesi!

Yurt dışında birçok proje üreten Apı Group, son projesi Royal Blue Montegero'u basına tanıttı. Karadağ’da yükselen projede ev fiyatları 46 bin 500 Euro’dan başlıyor.

Park Inn by Radisson İstanbul Odayeri yeni havalimanına 10 dakika!

Radisson Hotel Group yatırımlarının hızını kesmiyor. Group son olarak, İstanbul'un yeni uluslararası havaalanına on dakika mesafede konumlanan Park Inn by Radisson İstanbul Odayeri ile özellikle yurtiçi ve yurtdışı iş amaçlı seyahat edenlerin uğrak noktası olmayı hedefliyor...

Fortis İstanbul'un son dükkan ve ofisleri satışta!

Basın Ekspres Yolu’nda Yiğit İDK Group imzasıyla yükselen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile bugün satılacak. 

YDA Group'un 2020 ciro hedefi 7.5 milyar TL!

Şehir hastanesi yatırımların son sürat devam eden YDA Group, bu modelle yurtdışmda da işlere imza atmayı planlıyor

Wyndham Hotel Group Türkiye'de 100 otel açacak!

Türkiye'de otel sayısını son iki yılda 3'e katlayan Wyndham Hotel Group'un şu anda Türkiye'de 50'nin üzerinde oteli faaliyet gösteriyor.

Avrasya Tüneli’nin kabloları Prysmian Group'tan!

Geniş ürün gamıyla her türlü projeye ihtiyaca uygun özel ürünler veren Prysmian Group Türkiye, son olarak İstanbul’un 3. Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Çanakkale Boğazı Denizaltı Kablo Bağlantı Projesi’nde de görev aldı.

Nivo Ataköy'e yabancı ilgisi!

Bugüne kadar daha çok yaptığı projelerde Körfez yatırımcısından yoğun talep gören Cathay Group, son satışa çıkardığı Nivo Ataköy projesinde Avrupa ve Rusya'dan da yoğun talep aldı.

Prysmian Group kıtaları birbirine bağlıyor!

Prysmian Group Türkiye, “Türkiye’yi Yarınlara Bağlıyoruz” misyonundan hareketle, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu’na verdiği kablolar ve kullandığı en son teknoloji ile şimdi de kıtaları birbirine bağlıyor.

Hashim Group son durum Haberi

Hashim Group son durum

HASHİM Group Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Süngü, 3 günlük Cityscape Turkey fuarının çok yararlı olduğunu belirterek şunları söyledi: "Organizasyon esnasında 100'ün üzerinde yabancı yatırımcı ile birebir temas ettik ve sıcak satışlar gerçekleştirdik. Hatta çok ilgili olan yabancı misafirleri fuar alanında tahsis ettikleri VIP araçlarıyla projelerin satış ofislerine götürerek, projelerin yerinde görülmesi sağladık" dedi. Hashim Group Ceo'su Serhat Çeşmeci, Cityscape'in Türkiye'de ilk etkinliği olmasına rağmen, beklentilerinin üzerinde bir katılımla başarılı bir fuar geçirdiklerini belirtti. Hashim Group'un lüks gayrimenkul ürünlerini Körfez Bölgesi'nde beğenildiğini belirten Serhat Çeşmeci, "Bugüne kadar bizler o bölgelerdeki fuarlara katılırken, ülkemizde bu denli nitelikli bir organizasyon olmasından memnuniyet duyduk. Bu ve bunun gibi organizasyonları, ülkemizin tanıtımına katkılarından ötürü her daim destekleyeceğiz. Bu vesileyle gördük ki, yabancı yatırımcı ülkemize...