11 / 05 / 2024

Hashim

Hashim

HASHİM Group Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Süngü, 3 günlük Cityscape Turkey fuarının çok yararlı olduğunu belirterek, "Organizasyon esnasında 100'ün üzerinde yabancı yatırımcı ile birebir temas ettik ve sıcak satışlar gerçekleştirdik'' dedi.

Dünyaca ünlü mimarlar üniversite öğrencileriyle bir araya geliyor!

Dünyaca ünlü mimarlar Eric Owen Moss, Hashim Sarkis ve Ian Ritchie İstanbul Kültür Üniversitesi öğrencileriyle web konferansında bir araya geliyor.

THS Mimari İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

THS Mimari İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Duran ve Hashim Aden Mohamud tarafından kuruldu.

Hashim Al Kooheji: Türkiye'de yatırım fırsatları arıyoruz!

Mumtalakat Holding Üst Yöneticisi Al Kooheji: "S&P ve Moody's'in açıklamaları bizi hiç etkilemiyor. Türkiye hakkında çok pozitifiz. Türkiye'nin çok güçlü bir ekonomisi ve iş gücü var" dedi.

Hashim Group lüks gayrimenkul ürünlerini Cityscape Turkey'de sergiledi!

HASHİM Group Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Süngü, 3 günlük Cityscape Turkey fuarının çok yararlı olduğunu belirterek, "Organizasyon esnasında 100'ün üzerinde yabancı yatırımcı ile birebir temas ettik ve sıcak satışlar gerçekleştirdik'' dedi.

Filiz Konaklama ve Otel Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Filiz Konaklama ve Otel Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Ayşegül Hüdür, Hashim Hamoud M Alsharif tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu.

Bechtel-Enka şirketi Kosova'da 2. otoyol projesine başladı!

ABD -Türk ortaklığı Bechtel-Enka şirketi tarafından yapılacak ve Priştine' yi Üsküp' e bağlayacak 600 milyon Euro'ya mal olacak projenin temelini, Kosova Başbakanı Hashim Thaçi attı...

Hashim Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hashim Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Haşim Süngü tarafından 2 milyon TL'lik sermaye 18 Şubat 2014 tarihinde Şişli, Ergenekon Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

Hashim Haberi

Hashim

HASHİM Group Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Süngü, 3 günlük Cityscape Turkey fuarının çok yararlı olduğunu belirterek şunları söyledi: "Organizasyon esnasında 100'ün üzerinde yabancı yatırımcı ile birebir temas ettik ve sıcak satışlar gerçekleştirdik. Hatta çok ilgili olan yabancı misafirleri fuar alanında tahsis ettikleri VIP araçlarıyla projelerin satış ofislerine götürerek, projelerin yerinde görülmesi sağladık" dedi. Hashim Group Ceo'su Serhat Çeşmeci, Cityscape'in Türkiye'de ilk etkinliği olmasına rağmen, beklentilerinin üzerinde bir katılımla başarılı bir fuar geçirdiklerini belirtti. Hashim Group'un lüks gayrimenkul ürünlerini Körfez Bölgesi'nde beğenildiğini belirten Serhat Çeşmeci, "Bugüne kadar bizler o bölgelerdeki fuarlara katılırken, ülkemizde bu denli nitelikli bir organizasyon olmasından memnuniyet duyduk. Bu ve bunun gibi organizasyonları, ülkemizin tanıtımına katkılarından ötürü her daim destekleyeceğiz. Bu vesileyle gördük ki, yabancı yatırımcı ülkemize...