11 / 05 / 2024

Hashim Group 2016

Hashim Group 2016

HASHİM Group Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Süngü, 3 günlük Cityscape Turkey fuarının çok yararlı olduğunu belirterek, "Organizasyon esnasında 100'ün üzerinde yabancı yatırımcı ile birebir temas ettik ve sıcak satışlar gerçekleştirdik'' dedi.

Gülaylar Group’un 150 milyon dolarlık otel projesi davalık oldu!

Gülaylar Group, 2016'da 150 milyon dolarlık bir proje için çalışma başlatmıştı. ABD’li ortakları ile Gülaylar arasında projede sorunlar çıkınca, Türk şirket in projesi davalık oldu.

Irmak Group 2017'de hız kesmeyecek!

Irmak Group ve Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Altuğ 2016 yılını değerlendirdi. İşte Altuğ'un değerlendirmesi..

Enkay Group 2016 büyüme hedefini gerçekleştirdi!

Enkay Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pınar Topbaş, "2016 başında yüzde 85 büyüme hedeflemiştik ve hedefimizi gerçekleştirdik. 120 milyon TL ciroya ulaşıyoruz" diyor.

Adil Işık Group mağaza sayısını 145'e yükseltecek!

Türkiye'de 130 mağazaya ulaşan Adil Işık Group, yıl sonunda bu rakamı 145'e yükseltecek. Adil Işık Group'un 2016 hedefi yüzde 50 büyüme.

Cathay Group Türk-Alman Yatırım Zirvesi 2016'ya sponsor oldu!

IBF ve Almanya’nın önde gelen finansal iletişim şirketlerinden Maleki Group tarafından düzenlenen 'Türk-Alman Yatırım Zirvesi 2016' Cathay Group sponsorluğunda, 9 Mayıs'ta Frankfurt’ta gerçekleştirilecek.

E-Mak, İnşaat ve Madencilik Fuarı BAUMA 2016'da sergilendi!

Simge Group bünyesindeki E-Mak Münih’teki "İnşaat ve Madencilik Fuarı BAUMA 2016"da en yeni ve en teknolojik ürünlerini sergiledi. E-Mak’ın 600 ton ağırlığındaki entegre asfalt üretim sistemi büyük ilgi gördü.

Alpiş Group IRES Bursa Gayrimenkul Fuarı'nın ilgi odağı oldu!

Seçkin konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group geçtiğimiz günlerde başlayan Bursa İnşaat 2016 ve İRES Bursa Gayrimenkul fuarının yıldızı oldu.

Kosifler Group inşaat sektörüne geri dönecek!

Kosifler Group, 2016'da ilk göz ağrısı inşaata odaklanmaya hazırlanıyor. Grup, İstanbul Nişantaşı'nda bir proje için görüşmeleri yürütüyor. Kosifler Group Yönetim Kurulu Üyesi Selim Kosif, 2016'da cirolarını 1 milyar TL'ye çıkarmayı hedeflediklerini söylü

Hashim Group lüks gayrimenkul ürünlerini Cityscape Turkey'de sergiledi!

HASHİM Group Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Süngü, 3 günlük Cityscape Turkey fuarının çok yararlı olduğunu belirterek, "Organizasyon esnasında 100'ün üzerinde yabancı yatırımcı ile birebir temas ettik ve sıcak satışlar gerçekleştirdik'' dedi.

Ideal Standard, Metex Design Group'la buluştu!

Ideal Standard "Happy Hours 2016” etkinliğinde Metex Design Group'la buluştu. Ideal Standard Satış Müdürü Ahmet Turan Karaca tarafından Ideal Standard’ın dünyada öncü olduğu teknolojilerin yanı sıra tasarımıyla göz dolduran yeni ürünleri de tanıtıldı.

Yalçınlar Group 2016'da yeni projeye başlayacak!

90 milyon dolarla hayata geçirdikleri Batımahal villalarının inşaat seviyesinin yüzde 45'ini tamamladıklarını söyleyen Yalçınlar Group Başkanı Hakan Yalçın, 2016 için çok daha umutlu olduklarını belirtti.

Lider Group basın toplantısı 3 Aralık'ta!

Lider Group, hem 2016 hedeflerini ve yeni projelerini paylaşmak için basınla biraraya geliyor. Lider Group Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Karal’ın ev sahipliğinde düzenlenecek basın toplantısı 3 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek.

EgeYapı Group Çekmeköy Projesi nerede?

Satışlarına 2016 yılının ilk çeyreğinde başlayacağı projenin büyük çoğunluğu yeşil alandan meydana geliyor. Proje EgeYapı Group ve Casper imzasıyla yükselecek. Peki EgeYapı Group Çekmeköy Projesi nerede?

Hashim Group 2016 Haberi

Hashim Group 2016

HASHİM Group Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Süngü, 3 günlük Cityscape Turkey fuarının çok yararlı olduğunu belirterek şunları söyledi: "Organizasyon esnasında 100'ün üzerinde yabancı yatırımcı ile birebir temas ettik ve sıcak satışlar gerçekleştirdik. Hatta çok ilgili olan yabancı misafirleri fuar alanında tahsis ettikleri VIP araçlarıyla projelerin satış ofislerine götürerek, projelerin yerinde görülmesi sağladık" dedi. Hashim Group Ceo'su Serhat Çeşmeci, Cityscape'in Türkiye'de ilk etkinliği olmasına rağmen, beklentilerinin üzerinde bir katılımla başarılı bir fuar geçirdiklerini belirtti. Hashim Group'un lüks gayrimenkul ürünlerini Körfez Bölgesi'nde beğenildiğini belirten Serhat Çeşmeci, "Bugüne kadar bizler o bölgelerdeki fuarlara katılırken, ülkemizde bu denli nitelikli bir organizasyon olmasından memnuniyet duyduk. Bu ve bunun gibi organizasyonları, ülkemizin tanıtımına katkılarından ötürü her daim destekleyeceğiz. Bu vesileyle gördük ki, yabancı yatırımcı ülkemize...