25 / 07 / 2024

Archiprix-TR 2012 Mimarlık Öğrencileri Bitirme Projesi

Archiprix-TR 2012 Mimarlık Öğrencileri Bitirme Projesi

18 yıldan bu yana düzenlenen Archiprix-TR 2012 Mimarlık Öğrencileri Bitirme Projesi Ulusal Yarışması ödül töreni Yapı-Endüstri Merkezi’nde gerçekleşti

Trıvo Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trıvo Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ayaz tarafından kuruldu.

Tr Dizayn Mobilya Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tr Dizayn Mobilya Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Rıdvan Koç ve Tuğba Bayraktar tarafından kuruldu.

ARCHIPRIX-Türkiye Mimarlık Öğrencileri yarışması sonuçlandı!

ARCHIPRIX- Türkiye 2016 Mimarlık Öğrencileri Bitirme Projesi Ulusal Yarışması 21. yılında 256 proje başvurusu ve rekor katılım ile sonuçlandı.

Mimarlık Öğrencileri Bitirme Projesi Yarışması 28 Ekim'de son!

Archiprix-TR 2016 21. yılında Türkiye'deki mimarlık okullarını ortak platformda buluşturacak Mimarlık Öğrencileri Bitirme Projesi Yarışması düzenliyor. Projenin son teslim tarihi 28 Ekim saat 17:00'a kadar.

Archiprix-TR 2016'ya başvurular başladı!

Türkiye’de mimarlık alanındaki en iyi diploma projelerini seçmek üzere Yapı-Endüstri Merkezi ve Şevki Vanlı Mimarlık Vakfı ortaklığıyla bu yıl 21. kez düzenlenen ulusal mimarlık öğrencileri bitirme projeleri yarışması “ARCHIPRIX-TR 2016”ya başvurular başladı.

HAS Mimarlık, Türkiye Prefabrik Birliği ödülü aldı!

HAS Mimarlık, ING Bank Kahramanmaraş IT ve Operasyon Merkezi binasıyla, Prefabrik Birliği’nin “2012-2014 Dönemi Yapıt Ödülünü” kazandı.

Has Mimarlık ING Bank Kahramanmaraş projesine Yapıt Ödülü!

HAS Mimarlık, ING Bank Kahramanmaraş IT ve Operasyon Merkezi binasının doğru hazırlanan mimari projesi ile “2012-2014 Dönemi Yapıt Ödülünü” almaya hak kazandı.

Archiprix Türkiye 5 Aralık'ta!

Archiprix-TR 2014 Mimarlık Öğrencileri Bitirme Projesi Ulusal Yarışması Sergi, Ödül Töreni ve Forumu 5 Aralık 2014 Cuma günü saat 16:30 ile 21:00 arasında düzenleniyor.

TR Mimarlık İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TR Mimarlık İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alptuğ Sağlam, Birol Akyıldız tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 18 Ağustos'ta Bahçelievler, Çalışlar Caddesi'nde kuruldu.

Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Kurultayı'nın sonuç bildirgesi açıklandı!

Trabzon'da 2012 yılında düzenlenen, " Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Kurultayı "nın sonuç bildirgesi açıklandı. Toplantıya Fevzi Gümrükçüoğlu, Düsen Kaseinov ile belediye başkan yardımcıları katıldı...

DAÜ İç Mimarlık bölümü öğrencileri sertifikalarını aldı!

Doğu Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, İç Mimarlık Bölümü 2012 2013 Akademik Yılı Bahar Döneminde şeref ve yüksek şeref listesine girmeye hak kazanan öğrencilerine, Mimarlık Fakültesi'nde düzenlenen bir törenle sertifikaları takdim edildi...

Knauf Arena ile Yazgan Tasarım Mimarlık Arkiv Seçkileri 2012'de!

Yazgan Tasarım Mimarlık tarafından tasarlanan “Knauf Arena”, Arkitera Mimarlık Merkezi önderliğinde bu yıl altıncısı düzenlenen Arkiv Seçkileri 2012’de yer almaya layık görüldü.

Arkitera Mimarlık Almanağı ile inşaat sektörü bir tık uzağınızda!

2011'den beri internet üzerinden yayınlanan Arkitera Mimarlık Almanağı'nın 2012 yılına özel hazırlanan derlemesi yayınlandı.

Archiprix-TR 2012 Mimarlık Öğrencileri Bitirme Projesi Haberi

Archiprix-TR 2012 Mimarlık Öğrencileri Bitirme Projesi


Ödül töreninde, Türkiye yapı sektörünün de yakından takip ettiği ünlü mimar Michel Rojkind bir konferans verdi. Seranit Yapı Grubu markalarından Serra’nın sponsor olduğu yarışmaya 142 başvuru oldu. Serra özel ödülünü Orta Doğu Teknik Üniversitesi öğrencisi Elvan Hazal Türkyılmaz ile İzmir Ekonomi Üniversitesi öğrencisi Nazlı Kök kazandılar. Yarışmanın birincisi Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nden Emre Özdemir, ikincisi İstanbul Teknik Üniversitesi’den Sacit Arda Karaatlı, üçünüsü alan Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nden Burak Mangut da...