26 / 05 / 2024

Architects WA Awards ödülü

Architects WA Awards ödülü

AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects tarafından tasarlanan ‘Avend Beytepe’ ve ‘Akyarlar Villaları’ projeleri World Architecture Community tarafından verilen ödüllerde, 28. proje döngüsünde ödüle layık görüldü.

Boytorun Architects’e Mercedes Benz Vadi İstanbul projesiyle birincilik!

Boytorun Architects tarafından tasarlanan Mercedes Benz Vadi İstanbul projesi, The Architecture Community tarafından organize edilen International Architecture Awards’ta “ticari” kategoride birincilik ödülüne layık görüldü...

International Architecture Awards'tan Mercedes Benz Vadi İstanbul projesine birincilik ödülü!

Boytorun Architects tarafından tasarlanan “Mercedes Benz Vadi İstanbul” projesi, The Architecture Community tarafından düzenlenen International Architecture Awards’ta “ticari” kategoride birincilik ödülünü kazandı.

Al Khobar Mixed Use projesine Architizer Awards’tan ödül!

Avcı Architects tarafından Suudi Arabistan’ın en büyük metropolitan bölgesinin Basra Körfezi kıyısında tasarlanan “Al Khobar Mixed Use” projesi Architizer A+ Awards’ta “Popular Choice” ödülünün kazananı oldu.

Avend Beytepe ve Akyarlar Villaları projelerine WA Awards’tan ödül!

AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects tarafından tasarlanan ‘Avend Beytepe’ ve ‘Akyarlar Villaları’ projeleri World Architecture Community tarafından verilen ödüllerde, 28. proje döngüsünde ödüle layık görüldü.

Aurum Ofis Binası WAF Awards’da finalist oldu!

Boytorun Architects tarafından İstanbul Bağcılar’da tasarladığı “Aurum Ofis Binası” World Architecture Festival (WAF) Awards’da finale kalma şansını yakaladı.

Adres Yalıkavak'a WA Awards ödülü!

World Architecture Community tarafından düzenlenen WA Awards 25. Döngü sonuçları geçtiğimiz hafta açıklandı.

Iglo Architects'e iF Design Awards'tan ödül!

Iglo Architects, ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi Binası tasarımıyla iF Design Awards'tan ödül aldı. Münih’te gerçekleşen ödül töreninde tasarıma “Ofis/Endüstri Yapıları” kategorisinde ödül verildi.

Space Architects & Designers Avrupa’dan ödülle döndü!

Space Architects and Designers ve kurucusu Kaan Çetinkaya The Telegraph gazetesi işbirliği ile Londra’da düzenlenen ve dünya çapında çeşitli projelerin katıldığı International Property Awards’ta “En İyi Otel İç Mimarisi Ödülü” aldı.

AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects’e Avrupa'dan ödül!

AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects tarafından tasarlanan “Adres Yalıkavak” projesi European Property Awards” (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) 2016-2017 kapsamında “Architecture Multiple Residence” (Çoklu Konut Mimarisi) dalında “Highly Commended” ödülüne layık görüldü.

Iglo Architects, Cityscape Awards 2016’da Övgüye Değer bulundu!

Iglo Architects tarafından İzmir Aliağa’da tasarlanan Anatolia Tiles Depo ve Yönetim Binası, Cityscape Awards 2016’da, “Geleceğin Ticari Yapıları” kategorisinde, yarışmanın uluslararası jürisi tarafından “Övgüye Değer” (Highly Commended) bulundu.

Anatolia Tiles, Cityscape Awards 2016 finallerinde!

Mimar Zafer Karoğlu ve Esen Akyar liderliğinde birbirinden farklı ölçeklerde mimari ve iç mimari projelere imza atan Iglo Architects, tasarladığı Anatolia Tiles projesiyle Cityscape Awards 2016’da “Geleceğin Ticari Yapıları” kategorisinde finalist oldu.

Iglo Architects'ın iki projesi The Plan Awards 2016'da finale kaldı!

Iglo Architects, The Plan Awards 2016’da iki projesiyle finalist oldu. Iglo Architects tarafından tasarlanan ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi ile Ortana Fabrika ve Yönetim Binası projeleri “Production” kategorisinde finale kalma başarısını gösterdi.

Iglo Architects, MIPIM Awards 2016 finallerinde!

Iglo Architects tarafından tasarlanan ICI Fabrika ve Yönetim Binası, mimarlığın Oscar’ı olarak kabul edilen MIPIM Awards 2016’da “Best Futura Project” kategorisinde finale kalma başarısını gösterdi.

Architects WA Awards ödülü Haberi

Architects WA Awards ödülü

AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects tarafından tasarlanan ‘Avend Beytepe’ ve ‘Akyarlar Villaları’ projeleri World Architecture Community tarafından ödüle layık görüldü. Projeler, yarışmada “Tasarlanmış Proje” kategorisinde jüri üyelerinin oyları ile ödül aldı.

Avend Beytepe

Toplam 140 bin metrekare inşaat alanına sahip proje 2 parselden ve 4 farklı kütleden meydana geliyor. Blokların konumlandırılmasında iki parselin tek ve büyük bir iç avluya baktığı hissini elde etmek amaçlanmış, bu sebeple bloklar arsa çeperlerine yerleştirilmiş ve mümkün olan en ferah yeşil alan vistası ve kullanımı sağlanıyor. 

Akyarlar Villaları

Bodrum’un Akyarlar bölgesinde yükselen proje her biri iki katlı, altı farklı yapıdan oluşuyor. Proje denize sıfır bir arazide konumlanıyor. Projede zemin katta yer alan ve bahçeye açılan teras alanlarında deniz
manzarasının kesintisiz olması amacıyla yerleşim...