18 / 05 / 2024

Archıtettura Ceramıca iletişim

Archıtettura Ceramıca iletişim

Archıtettura Ceramıca İnşaat Dekorasyon Tekstil İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Murat Öztürk tarafından kuruldu.

Archıtettura Ceramıca İnşaat Dekorasyon Tekstil İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Archıtettura Ceramıca İnşaat Dekorasyon Tekstil İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Murat Öztürk tarafından kuruldu.

Darıca Es'Marin Konakları iletişim!

Darıca Es'Marin Konakları iletişim için 0262 644 14 47 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Kanıt Yapı tarafından inşa edilen projede 60 ay taksitle ev sahibi olunabiliyor.

Koşuyolu Sur Yapı Evleri iletişim!

Kuzey cephesinin Çamlıca manzarasına sahip olduğu projede konut, home ofis ve ticaret alanları yer alacak. Koşuyolu Sur Yapı Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.

Mesa Çamlıca satış ofisi iletişim!

Ev tiplerinin 3+1'den 5+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 40 tane dubleks daire bulunuyor. Mesa Çamlıca satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0 216 402 11 15 olarak belirlendi.

Çamlıca Mesa Villaları iletişim!

Çamlıca Mesa Villaları iletişim için 0216 402 11 15 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Konutların alanları 240 metrekareden başlangıç gösteren projede Mesa Mesken imzası ile yükseliyor.

Mesa Mesken Mesa Çamlıca iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'a bağlı Çamlıca'da yükselen projede 40 tane bahçeli daire bulunuyor. Mesa Mesken Mesa Çamlıca iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 402 11 15 olarak belirlendi.

Emaar The Address Residence iletişim!

Emaar The Address Residence iletişim için 0216 547 1717 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Çamlıca'da inşa edilen proje 48 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

The Address Residence Çamlıca iletişim!

The Address Residence Çamlıca iletişim numarası 0216 547 17 17 olarak belirlendi. Daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen proje 48 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Çamlıca The Address Residence iletişim!

Çamlıca The Address Residence iletişim için 0216 547 17 17 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Otel konseptine uygun, kiralanabilir dairelerden oluşan proje 435 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

The Address Residence iletişim!

The Address Residence iletişim numarası 0216 547 17 17 olarak belirlendi. Dairelerin büyüklükleri 78 metrekareden başlangıç gösteren proje İstanbul Anadolu Yakası Çamlıca'da inşa ediliyor.

Seğmen Bağlıca Konutları iletişim!

Seğmen Bağlıca Konutları iletişim bilgilerinin detaylarını 0(541) 251 61 26 telefon numarasından öğrenebilirsiniz. Projede daireler 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Mesa Çamlıca iletişim!

Mesa Mesken imzası ile İstanbul Çamlıca'da inşa edilen Mesa Çamlıca 115 daireden oluşuyor. Temmuz ayında teslim edilmesi planlanan proje Mesa Çamlıca iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Sinpaş Altın Oran satış ofisi iletişim!

Sinpaş Altın Oran satış ofisi iletişim bilgileri için haberimizde faydalanabilirsiniz. 2 bin 647 daireden oluşan projede 80 aya kadar vade yapılıyor. Projede ayrıca peşinatsız ve banka kredisiz ödeme yapılabiliyor.

Archıtettura Ceramıca iletişim Haberi

Archıtettura Ceramıca iletişim

Archıtettura Ceramıca İnşaat Dekorasyon Tekstil İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Murat Öztürk tarafından kuruldu.

Archıtettura Ceramıca İnşaat Dekorasyon Tekstil İthalat Ve İhracat Limited Şirketi konusu:
TEKSTİL, KONFEKSİYON a. Yün, pamuk, ipek, suni ve sentetik elyaf ve benzeri maddelerden mamul tekstil ürünlerinin alımı, satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. b. Her türlü ipek,pamuk, yün,sentetik tabi elyaflardan ve diğer ipliklerden mamul örme ve dokuma kumaşların imalini, ithalatını, ihracatını, toptan ve perakende dahili ticaretini ve pazarlamasını yapmak. c. Her türlü konfeksiyon ürünü kot, pantolon, blucin, eşofman, gömlek, ceket, palto, etek, kazak, kravat gibi giyim eşyasının ihracı, ithali, toptan ve perakende dahili ticaret ve pazarlamasını yapmak. Kreasyonlar hazırlamak, defileler düzenlemek, bayilik, acentelik, mümessillik almak vermek, bu işlerle...