03 / 05 / 2024

Architizer Awards

Architizer Awards

Milliyet Ege Gazetesi'nin yazarlarından Gülengül Uslu bugünkü yazısında "Ma Vie La" adlı villa dünyanın en büyük mimari yarışması Architizer A+ Awards'dan ödül almasını kaleme aldı. İşte o yazı...

Al Khobar Mixed Use projesine Architizer Awards’tan ödül!

Avcı Architects tarafından Suudi Arabistan’ın en büyük metropolitan bölgesinin Basra Körfezi kıyısında tasarlanan “Al Khobar Mixed Use” projesi Architizer A+ Awards’ta “Popular Choice” ödülünün kazananı oldu.

Çeşme Ma Vie La villası Architizer A+ Awards'dan ödül aldı!

Milliyet Ege Gazetesi'nin yazarlarından Gülengül Uslu bugünkü yazısında "Ma Vie La" adlı villa dünyanın en büyük mimari yarışması Architizer A+ Awards'dan ödül almasını kaleme aldı. İşte o yazı...

YDA Group, Sign of the City Awards'tan 3 ödülle döndü!

Türkiye inşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla Hürriyet’in düzenlediği ‘Sign of the City Awards 2015’ yarışmasında YDA Group, Başkent’e 3 ödülle döndü.

Nef, Sign of the City Awards'tan 3 ödül aldı!

Yenilikçi yaklaşımları ve konseptleriyle uluslararası gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış ve tasarım anlayışı sunan Nef, uluslararası prestijli yarışmalardaki üstünlüğünü Sign of the City Awards 2015’te de sürdürdü.

Tahincioğlu, Sign of the City Awards’tan 2 ödül aldı!

Gayrimenkul sektörünün en önemli ödüllerinden biri olan Sign of the City Awards’da 5 projesiyle, 7 kategoride 13 başvurusu finale kalan Tahincioğlu, 2 ödülün sahibi oldu.

Hafele, Sign of the City Awards'a sponsor oldu!

Kısa sürede gayrimenkul sektörünün en prestijli organizasyonları arasında yerini alan “Sign of the City Awards”, 4 Kasım Çarşamba akşamı sahiplerini buldu. Şehrin en iyi gayrimenkul projelerinin yarıştığı etkinliğin sponsorları arasında Häfele yer aldı.

Primemall SivasPark, Sign of The City Awards ödülünü aldı!

Gayrimenkul sektöründe en iyileri belirlemek amacıyla gerçekleştirilen “ Sign of the City Awards 2015 ” için yarışan 140 projeden 31’i ödüllendirildi.

Sign of the City Awards 2015 ödüllerini kimler aldı?

Ulusal ve uluslararası platformda önemli bir yeri olan,Türkiye inşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlenen "Sign of the City Awards" yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi.

Concord İstanbul, Sign of the City Awards'tan ödül aldı!

Türkiye gayrimenkul sektörünün en prestijli yarışması olan 'Sign of the City Awards 2015' ödül töreni önceki akşam yapıldı. Törende Fikirtepe'deki 'Concord İstanbul' 'En İyi Dönüşüm Projesi' seçildi.

Sign of the City Awards 2015 sahiplerini buldu!

Hürriyet tarafından düzenlenen “Sign of the City Awards” yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi. Gayrimenkul sektörü aktörlerinin yoğun katılım gösterdiği gecede 31 ödül sahibini buldu.

VitrA ve Artema German Design Awards'tan ödül aldı!

VitrA ve Artema’nın tasarımdaki yetkinliği, “German Design Awards 2016”da bir kez daha onaylandı. German Design Council tarafından düzenlenen yarışmada VitrA’nın Dejavu serisi ve Artema'nın Bravaarmatür serisi ödüllendirildi.

Akmerkez, MarCom Awards'tan 6 ödül aldı!

Akmerkez, 2015 yılbaşı etkinliğiyle, dünyanın en köklü ve saygın pazarlama ve iletişim platformlarından MarCom Awards tarafından 6 platin ödüle layık görüldü.

Zorlu Center, Stevie International Business Awards'tan 4 ödül aldı!

Zorlu Center, 12'ncisi düzenlenen Stevie International Business Awards'tan ödülle döndü. Dünyada en başanlı kurum ve projelerin değerlendirildiği yarışmada Zorlu Center'a 2 altın, 2 gümüş ödül verildi.

Architizer Awards Haberi

Architizer Awards

Selim Erdil, dünyanın en büyük mimari yarışmasında birinci oldu.Çeşme Paşalimanı'nda bugünlerde çok konuşula "Ma Vie La" adlı villa dünyanın en büyük mimari yarışması olan Architizer A+Awards'da Concrete (Mimari Betonarme) kategorisinde birincilik elde etti. Bu yarışmada bir Türk ve ne mutlu ki bir İzmirli ilk defa dereceye girerek birinci seçildi. 

Erdil İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Selim Erdil tarafından tasarlanan ve inşa edilen "Ma Vie La" Türkiye'de benzeri olmayan bir tasarım ve teknolojiyi barındıyor... 

Mesela 8 metrelik bir konsol Türkiye'de bir rekor... Bu şu anlama geliyor; 16 metrelik bina kütlesinin yarısı havada asılı duruyor. Bu kütlenin altına girdiğinizde, adeta üzerinizde bir uzay gemisinin durduğu hissine kapılabilirsiniz... Yapım tekniğinde neredeyse hiç standart üretim malzemeler kullanılmadığı için binanın yapıldığı yılı tahmin etmek 50 yıl...