06 / 05 / 2024

Architizer

Architizer

Dünyaca ünlü tasarım portalı Architizer'ın düzenlediği yanşmanın 'Mimari Betonarme' kategorisinde jüri elemelerini geçerek birincilik ödülünü 'Ma Vie La' projesiyle İzmirli Mimar Selim Erdil aldı.

Al Khobar Mixed Use projesine Architizer Awards’tan ödül!

Avcı Architects tarafından Suudi Arabistan’ın en büyük metropolitan bölgesinin Basra Körfezi kıyısında tasarlanan “Al Khobar Mixed Use” projesi Architizer A+ Awards’ta “Popular Choice” ödülünün kazananı oldu.

BizimEvler 6 projesi architizer'da yayınladı!

İhlas Yapı'nın gökkuşağı renkleriyle bezediği BizimEvler 6 Projesinin fotoğrafları dünyaca ünlü mimarlık sitesi architizer.com’da yayınlandı.

Selim Erdil kimdir?

Mimar Selim Erdil'in 'Ma Vie La' isimli projesi 'Architizer A+ Awards 2016' yarışmasında, jüri elemelerini geçerek, halk oylamasında birinci oldu. Peki, Mimar Selim Erdil kimdir?

Mimar Selim Erdil'in Ma Vie La projesi birinci oldu!

İZMİRLİ mimar Selim Erdil'in 'Ma Vie La' isimli projesi, Architizer'ın düzenlediği, 'Architizer A+ Awards 2016' yarışmasında, jüri elemelerini geçerek, halk oylamasında birinci oldu.

Çeşme evi projesi ABD'deki mimarlık yarışmasında 1. oldu!

Dünyaca ünlü tasarım portalı Architizer'ın düzenlediği yanşmanın 'Mimari Betonarme' kategorisinde jüri elemelerini geçerek birincilik ödülünü 'Ma Vie La' projesiyle İzmirli Mimar Selim Erdil aldı.

Çeşme Ma Vie La villası Architizer A+ Awards'dan ödül aldı!

Milliyet Ege Gazetesi'nin yazarlarından Gülengül Uslu bugünkü yazısında "Ma Vie La" adlı villa dünyanın en büyük mimari yarışması Architizer A+ Awards'dan ödül almasını kaleme aldı. İşte o yazı...

MuuM'un tasarım binası Rönesans Biz ödül aldı!

MuuM, dünyaca ünlü mimarlık, iç mimarlık ve tasarım portalı Architizer’ın dördüncü kez düzenlediği Architizer A+ Awards’da RÖNESANSǀBİZ binası ile “Mimarlık + Sürdürülebilirlik Mansiyon Ödülü”ne layık görüldü!

Mimar Alp Derinboğaz'ın Aktif Strüktürler projesine ödül!

Mimar Alper Derinboğaz tarafından disiplinler arası yaklaşımlarla ele alınarak tasarlanan ve mimariyi hem ses hem de görsel sanatlarla birleştiren Aktif Strüktürler projesi Architizer A+ Awards’da mansiyon ödülüne layık görüldü.

Aktif Strüktürler projesine Architizer ödülü!

Mimar Alper Derinboğaz tarafından disiplinler arası yaklaşımlarla ele alınarak tasarlanan Aktif Strüktürler, dünyaca ünlü mimarlık, iç mimarlık ve tasarım portali Architizer’ın üçüncü kez düzenlediği Architizer A+ Awards’da mansiyon ödülüne layık görüldü.

Architizer, Beşiktaş için hazırladığı stat projesini duyurdu

Beşiktaş Kulübü'nün en büyük hedeflerinden biri olan yeni stat projesi camia tarafından büyük beklentiler yarattı. Geçtiğimiz aylarda kulüp yeni stat projesini Anıtlar Kurulu'ndan geçiremese de Architizer isimli şirket kulübe sunduğu projeyi internet site

Architizer Haberi

Architizer

Dünyaca ünlü mimarlık tasarım yanşmasında, iz bırakan Erdil, 'Uluslararası alanda Türkiye'nin adının duyulması bizim için onur verici oldu' dedi. 

New York merkezli, dünyanın en büyük mimari, iç mimari projeler ve tasarım ürünleri paylaşım platform ve ödül organizasyonu, Architizer'ın düzenlediği Architizer 2016 yarışmasının ödülleri açıklandı. Mimar Selim Erdil'in Çeşme- Paşalimanı'nda hayata geçirdiği 'Ma Vie La' projesi, "Mimari Betonarme" kategorisinde jüri elemelerini geçerek halk oylamasında birincilik ödülünü kazanan ilk Türk yapımı proje oldu. 

'Tasarımlarımız, çözüm odaklıdır' Projeyi ortağıyla yaklaşık 2 yıl önce yapmaya karar verdiklerini belirten Mimar Selim Erdil, 'Bu tarz projelerin ve bu kalitede ve tasarımda villalann, Çeşme'de olması gerektiğini düşünüyorduk. 

Kendimize farklı bir kulvar açmak için bu kadar iddialı bir projeyle yanşmaya girdik. Bu segmentte Çeşme'de çok fazla alternatif olmadığı için farklı...