04 / 05 / 2024

ARD Elektromekanik Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

ARD Elektromekanik Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

ARD Elektromekanik Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arda Günaştı tarafından 75 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Kangüleç, Ceyhun Aracı, Mehmet Murat Sarısözen ve Serdar Taştan ortaklığında kuruldu.

ARD Proje Taahhüt İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

ARD Proje Taahhüt İnşaat Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Meltem Ardıç tarafından kuruldu. 

Neomep Elektromekanik Mühendislik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neomep Elektromekanik Mühendislik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Berat Barkın Yedekci tarafından kuruldu. 

Genıus Elektromekanik Proje Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genıus Elektromekanik Proje Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oktay Anıl Yargıç ve Yaşar Cansoy ortaklığında kuruldu. 

ARD Elektromekanik Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ARD Elektromekanik Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arda Günaştı tarafından 75 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mim Elektromekanik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Mim Elektromekanik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Mazlum Doğan Çelik, Mehmet Şenyuva ve İsmail Önalan ortaklığında 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Altek Elektromekanik İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Altek Elektromekanik İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi, Haluk Türkmen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 26 Şubat'ta Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, Taşocağı Caddesi' nde kuruldu.

Vesta Elektromekanik Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vesta Elektromekanik Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cevahir Miçi tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Maltepe, Çınar Mahallesi 'nde kuruldu.

Atalar Elektromekanik Mühendislik Yangın Sistemleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalar Elektromekanik Mühendislik Yangın Sistemleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ahmet Tokgöz ve Mehmet Tevfik Cura tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Temmuz 2015 tarihinde Esenyurt'ta kuruldu.

Özbaşak Taahhüt Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbaşak Taahhüt Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Recep Başak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 31 Ocak'ta Bahçelievler, Kocasinan, Ardıç Sokak'ta kuruldu.

Apeks Mühendislik Elektromekanik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Apeks Mühendislik Elektromekanik İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Çavuşoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta kuruldu

Alto Gayrimenkul Yapı Taahhüt İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alto Gayrimenkul Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Alp Göl ve Gökhan Yusuf Sarımsakcı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Mayıs'ta kuruldu

Bronz İnşaat Taahhüt Turizm ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bronz İnşaat Taahhüt Turizm ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ünal Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Mayıs'ta kuruldu

ARD Elektromekanik Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

ARD Elektromekanik Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

ARD Elektromekanik Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 75 bin TL sermaye ile bugün Arda Günaştı tarafından kuruldu.

ARD Elektromekanik Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak projeyöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak....ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

 
ARD Elektromekanik Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres; NİSBETİYE MH.GAZİ GÜÇNAR SK. UYGUR AP.N.4/7...