30 / 04 / 2024

Arda Turan şişli

Arda Turan şişli

Arda Turan, işletmeci oluyor. Turan, Cemal Sarıhan ile Şişli'deki Clarion Hotel'in altında bir restoran açıyor. 'Yeni nesil esnaf lokantası' sloganıyla yola çıkan Turan, mekanın adını Arşiv koydu.

Arda Turan ve kardeşine ait inşaat şirketine 2 milyon TL'lik tazminat talebi!

İki sene önce Sütlüce'de, Arda Turan ve kardeşine ait inşaat firmasının kazı çalışmaları yaptığı esnada çevrede bulunan binalar hasar görmüş, bir otele de mühür vurulmuştu. Otelin işletmecisi, Turan kardeşlerin inşaat şirketinden tazminat talep etti. 

Sütlüce'de evleri yıkılan vatandaşlardan Arda Turan'a dava!

Sütlüce'de futbolcu Arda Turan’ın yaptırdığı otel inşaatının temel kazma çalışması sırasında evleri çöken Ertürk Apartmanı sakinleri, zararlarının karşılanmadığı gerekçesiyle futbolcuya ve kardeşi Okan Turan'a tazminat davası açtı.

Arda Turan'ın sahibi olduğu Arşiv kapandı!

Süper Lig'e Başakşehir kadrosunda dönen futbolcu Arda Turan'ın 'yeni nesil lokanta' konseptiyle üç yıl önce Şişli'de açtığı 'Arşiv' kapandı.

Arda Turan, Mandarin Oriental'deki 30 milyon TL'lik villayla ilgileniyor!

Arda Turan'ın 2 ay önce anne olan eşi Aslıhan Doğan Turan’a doğum günü hediyesi olarak villa alacağı konuşuluyor. Turan, önümüzdeki yazı eşi ve oğluyla daha rahat geçirebilmek için Bodrum’dan 30 milyon TL’lik bir villa ile yakından ilgileniyor...

İşte Hamza Arda Turan'ın odası!

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan, 25 Ekim’de dünyaya gelen Hamza Arda'nın odasının fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı.

Sütlüce çöken binanın sakinlerinden Arda Turan için suç duyurusu!

İstanbul Sütlüce'de yıkılan binanın sakinleri Arda Turan ve kardeşi Okan Turan hakkında İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Arda Turan Çubuklu'daki evine servet harcıyor!

Başakşehirli futbolcu Arda Turan, oğullarına 4 aylık hamile olan eşi Aslıhan Turan ile Çubuklu’daki evlerinin dekorasyonu için kesenin ağzını açtı. 50 bin liraya Hereke halısı alan çift, avizelere de 50 bin lira ödeme yaptılar. 

Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan inşaat sektörüne girdi!

Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan inşaat sektörüne girdi. Turan,12 milyon 500 bin TL sermaye bedeliyle bugün AOT Yapı İnşaat Turizm Anonim Şirketi'ni kurdu.

Arda Turan Bahçeköy’de 5.5 milyon dolara aldığı evini kiraya verecek!

Arda Turan'ın 5.5 milyon dolara aldığı Bahçeköy’deki futbol sahası ve havuzlu evini de kiraya vereceği öğrenildi.

Arda Turan'dan kardeşine yalı jesti!

Barcelona’da oynayan Futbolcu Arda Turan, kardeşi Okan Turan için aylık 15 bin TL’ye Rumeli Hisarı sırtlarında Boğaz’a nazır bir yalı dairesi kiraladı. futbolcu, bir yıllık kirayı da peşin ödedi.

Arda Turan'ın yaşadığı ev hayran bıraktı!

Arda Turan, 15 milyon Euro değer biçilen bu ev için ayda 21 bin Euro kira ödüyor. Arda bu evi satın alma opsiyonu ile kiralarken, beğenmesi halinde 15 milyon Euro ödeyerek bu lüks malikaneye sahip olabilecek.

Arda Turan, Arşiv Türk Mutfağı'nın 2. şubesini Ümraniye'de açıyor!

Arda Turan, Etiler Sarıhan Gusto'nun sahibi Cemal Sarıhan ile birlikte Şişli'de hizmete soktuğu Arşiv Türk Mutfağı'nın ikincisini açıyor.

Arda Turan İstanbul'da akaryakıt istasyonu açacak!

Türk futbolunun en başarılı ismi Arda Turan akaryakıt sektörüne giriyor. Opet ile bir yıllık anlaşma yaparak iki reklam filmi çeken Arda Turan, İstanbul’da da Opet akaryakıt istasyonu açmak için şirketten yer bekliyor.

Arda Turan şişli Haberi

Arda Turan şişli

Arda Turan, işletmeci oluyor. Turan, Cemal Sarıhan ile Şişli'deki Clarion Hotel'in altında bir restoran açıyor. 'Yeni nesil esnaf lokantası' sloganıyla yola çıkan Turan, mekanın adını Arşiv koydu. Ünlü futbolcu, 150 kişilik mekan için 3 milyon lira yatırım yaptı.


Sabah



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Arda Turan gayrimenkul yatırımlarından sonra şimdi de restoran işine giriyor. Barcelona’da forma giyen Arda Turan arkadaşı Cemal Sarıhan’la Şişli’de Clarion Otel’in altında restoran açıyor. Mimarlığını Abdullah Burnaz’ın yaptığı, ajans ve logo işlerini Şirin Ediger’in üstlendiği restoranın ismi Arşiv.


Arda Turan 3 milyon TL harcadığı yeni iş yeri için oldukça iddialı. “Yeni nesil esnaf lokantası” sloganıyla yola çıkılan restoranda organik ve doğal malzemeler kullanılacak. Mekanın ilk hedefi Avrupa’ya açılmak.


YÖRESEL MALZEMELER KULLANILACAK

Türk Mutfağı’nın tüm lezzetleri kapsayacak olan mekanda, aynı...