06 / 05 / 2024

Arda Turan yatırımları nerede

Arda Turan yatırımları nerede

Arda Turan, yeni açacağı kafe için kolları sıvadı.Simit Sarayı’nın bazı şubelerine ortak olduğu bilinen Arda Turan, kafe açmaya hazırlanıyor.

Nik Turizm İnşaat Ve Maden Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nik Turizm İnşaat Ve Maden Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de Hüsameddin Kırk ve Turan Kırk ortaklığında kuruldu.

Trinkarsa Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trinkarsa Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de Mehmet Ali Baldaner, F. Emircan Demirer ve Fatih Turan ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkulden çekilen yatırımlar arttı!

MIPIM 2019'da konuşan Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Arda Ermut "Gayrimenkulden çekilen yatırımlar artıyor'' diye konuştu. 

Cahit Turan Trabzon yatırımlarını değerlendirdi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon yatırımlarını inceledi.

Mehmet Ergün Turan: Yatırımlar artarak devam ediyor!

"15 Temmuz destanını yazan aziz milletimizin, bu kahramanlık hikâyesi ilelebet yaşayacak” diyen TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, "Ülke olarak yatırımlarımız artarak devam etti ve halen sürüyor” dedi.

TOKİ yatırımları artarak devam edecek!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, projeleri ve yeni yatırımları anlattı. Turan, ''Sosyal donatı yatırımlarımız 2017’de artarak devam edecek'' diye konuştu.

2017'de katma değer katacak yatırımlar hedefleniyor!

Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Arda Ermut, Türkiye Varlık Fonu’nun kurulmasının avantajlarını anlattı. Ermut, ''Biz her yatırımcıyı değil katma değer katacak yatırımları çekmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Yakın Doğu ve Asya'dan gelen yatırımlar arttı!

Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Arda Ermut, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde,"Yeni Global Düzen: Ekonomi ve Politika" oturumunda yaptığı konuşmada Türkiye'ye gelen yabancı yatırımların arttığını belirtti.

Arda Ermut: 2017'de doğrudan yatırımlar artacak!

Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Arda Ermut, başkanlık sisteminin yatırımcı dostu bir sistem olduğunu söyleyerek, 2017 yılının doğrudan yabancı yatırımlar açısından iyi bir yıl olacağını belirtti.

2016'da yatırımların yüzde 56'sı 15 Temmuz'dan sonra yapıldı!

Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA) Başkanı Arda Ermut, 2016'da Türkiye'ye yapılan yatırımları değerlendirdi. Ermut, Türkiye yatırımlarının yüzde 56'sının 15 Temmuz'dan sonra yapıldığını belirtti.

Gayrimenkul yatırımları Miami'ye yöneldi!

Coldwell Banker Baras Gayrimenkul Profesyonel Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Ayşe Fügen Arda, yükselen yatırım fırsatlarını, Türklerin gözdesi Miami’de Türk vatandaşlarının gayrimenkul yatırımlarının son durumunu ve talep artışını değerlendirdi.

Yabancılar Türkiye'deki yatırımlarını sıcak takibe aldı!

Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Arda Ermut, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında yatırımlarını sıcak takibe aldıkları firmaları aradıklarını belirtti.

A Plus Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi, Ufuk Tetik ve Saadettin Turan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi'nde kuruldu.

Arda Turan yatırımları nerede Haberi

Arda Turan yatırımları nerede

Simit Sarayı’nın bazı şubelerine ortak olduğu bilinen Arda Turan, kafe açmaya hazırlanıyor. Ünlü futbolcu, Bursalı işadamı Erman Ademoğlu ile Saruhan İşkembe’nin sahibi Cemal Saruhan’la ortak açacağı ve yaza yetiştirmeye çalıştığı kafe için Kuruçeşme’de dükkân kiraladı. Futbol kariyerinin zirvesinde olan Arda Turan, sık sık farklı yatırımlara...