04 / 05 / 2024

Ardahan Belediye sarayı yıkıldı

Ardahan Belediye sarayı yıkıldı

Yapılan incelemeler sonucu depreme dayanıklı olmadığı tespit edilen 45 yıllık Ardahan Belediyesi belediye sarayı’nın yıkımına başlandı.

Belediyeden akaryakıt istasyonu imarlı arsa!

Ardahan Belediye Başkanlığı Ardahan Otbiçen Köyü'nde yer alan akaryakıt istasyonu alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 2 bin 922 metrekare alana sahip.

Saray Belediyesi 14 arsa satacak! Tekirdağ'da arsa fırsatını kaçırmayın!

Tekirdağ İli Saray Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Safaalan'da yer alan 14 arsayı satışa çıkardı. Arsaların yüz ölçümleri 450 metrekare ile 536,62 metrekare arasında değişiyor.

Tekirdağ Saray'da arsa sahibi olma fırsatı! Belediye 14 arsayı satıyor! 

Tekirdağ Saray Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Saray ilçesi, Safaalan Mahallesi'nde yer alan 14 arsayı satıyor. Peki Tekirdağ Saray'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte o ihale ile ilgili detaylar...

O ilde konut imarlı arsa fırsatı! Kaçırmayın!

Ardahan Belediye Başkanlığı, Ardahan Merkez Karagöl Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa konut alanı imarlı olarak belirtildi.

Saray Belediyesinden büyük fırsat! Tekirdağ'da KDV'den muaf tam 14 arsa satacak!

Tekirdağ İli Saray Belediye Başkanlığı, Safaalan'da yer alan 14 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 5 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

O ilde 5 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar siz de bakın!

Ardahan Belediye Başkanlığı, Ardahan ili, Merkez ilçesi, Karagöl Mahallesi'nde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

KDV'den muaf arsa arayanlar dikkat! Belediye tam 14 arsa satacak!

Tekirdağ İli Saray Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Saray'da yer alan 14 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Tekirdağ Saray Belediyesi 14 arsa satıyor! 208 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Tekirdağ İli Saray Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Saray ilçesi, Küçükyoncalı, Osmanlı ve Sofular Mahallesi'nde yer alan 14 adet arsayı satışa çıkardı. 

İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkılacak mı?

İzmir Büyükşehir Belediye Sarayı'nın yıkım tartışmaları devam ediyor. Peki İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkılacak mı?

Ardahan Posof için acele kamulaştırma kararı!

Ardahan ili, Posof ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Posof Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ardahan'da tekstil fabrikasının inşası tamamlanıyor!

Ardahan Belediyesi, kentin göç problemini ortadan kaldırmak için Tekstil Fabrikası Projesi'ni hayata geçirmişti. Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, projede sona yaklaşıldığını açıkladı. 

Didim'de şaibeli yıkım!

'İcradan satılık belediye sarayı' haberleriyle uzun zamandır gündemde yer alan Didim Belediyesi'nde CHP'li Belediye Başkanı Deniz Atabay, belediyeyi icraya veren müteahhite karşılık verdi. CHP'li Atabay, işadamına ait arsada bulunan yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Saray Muhallebicisi'nin Fatih şubesi yüksek kiraya yenik düştü!

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a ait Saray Muhallebicisi'nin Fatih'te bulunan 16 yıllık şubesi, mal sahibinin yüksek kira zammı nedeniyle kepenk indirdi.

Ardahan Belediye sarayı yıkıldı Haberi

Ardahan Belediye sarayı yıkıldı

Yapılan incelemeler sonucu depreme dayanıklı olmadığı tespit edilen 45 yıllık Ardahan Belediyesi belediye sarayı’nın yıkımına başlandı. Ardahan’da şehrin tam ortasındaki Milli Egemenlik parkı içerisinde bulunan ve yaklaşık 8 yıldır kullanılmayan belediye sarayının yıkımına bugün itibariyle başlandı.

Yıkım çalışmasını yerinde inceleyen Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy yaptığı açıklamada, Ardahan bir ucubeden daha kurtuldu. Belediyenin eski ve depreme dayanıklı olmayan eski idare binası yıkıldı. İdari binanın yerine araç otoparkının yapımına başlayacağız dedi. Başkan Köksoy, ’’Ardahan’da ciddi anlamda bir trafik yoğunluğu yaşanıyor. Yaşanan bu yoğunluk aynı zamanda park sorununu da beraberinde getiriyor. Şehir merkezinde yaşanan bu soruna ciddi anlamda çözüm üretmek için Belediye olarak yaptığımız değerlendirmeler ışığında yıkımına başlanan Belediye’ye ait idari binasının bulunduğu alanı otopark haline getirmeyi kararlaştırdık. Bu çalışma ile kentte...