08 / 05 / 2024

ardahan çıldır körpü projeleri

ardahan çıldır körpü projeleri

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yarın Kars-Tiflis-Bakü tren yolu hattında önemli kavşak olan Çıldır Mozeret Tüneli'nin temelini atacak.

Ardahan Çıldır'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Ardahan ili Çıldır ilçesi içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ardahan Çıldır'a entegre hastanesi geliyor!

Ardahan'ın Çıldır ilçesinde inşa edilecek 10 yataklı Entegre Hastanesi'nin temeli atıldı. 2015 yılında planlanan proje için kazı çalışması başladı.

TOKİ Ardahan Çıldır sözleşme imzalama tarihleri!

TOKİ'nin Ardahan’ın Çıldır İlçesi’nde hayata geçirdiği 78 adet konutun sözleşmeleri imzalanıyor. İşte TOKİ Çıldır sözleşme imzalama tarihleri...

Ardahan Çıldır’da 78 konutun hak sahipleri belirlendi!

TOKİ'nin Ardahan Çıldır’da hayata geçirdiği 78 konutun hak sahipleri belirlendi.

Ardahan Çıldır Gölü'ndeki tesis belediyeye devredildi!

Ardahan'ın Çıldır Gölü kenarındaki Konaklama Tesisi'nin Çıldır Belediyesine devri gerçekleşti.Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu konu ile ilgili açıklama yaptı.

Antalya Büyükşehir'den Hafize Yıldırım'a ev!

Konyaaltı’nın Kır Mahallesi’nde zor şartlar altında yaşamını sürdüren 75 yaşındaki Hafise Yıldırım’a Büyükşehir Belediyesi sahip çıktı. Başını sokacak sıcak bir yuva hayali kuran Hafise Nine, Başkan Türel’in talimatıyla konteyner eve kavuştu.

Yıldırım Şirinevler sit olmaktan çıkıyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ‘Bursa ve Yalova İlleri Ekolojik Temelli Bilimsel Araştırma Projesi’ kapsamında Millet, Şirinevler, Karapınar, Piremir, Vatan, Fidyekızık ve 75. Yıl mahallerinin doğal sit alanı ilan edilmesiyle ilgili Ankara’da bir dizi temasta bulundu.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi açıldı!

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi açıldı. Başbakan Yıldırım: "Cumhurbaşkanımızın bizatihi talimatlarını uygulayarak, kendi tarihimize, kültürümüze uygun bir kampüs oluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Bursa Yıldırım'da 7.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa Defterdarlığı Ertuğrulgazi Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Yıldırım'da bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 14 Aralık'ta gerçekleşecek gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon 571 bin TL olarak belirlendi.

Bursa Yıldırım'da 11 ayda 97 kaçak yapı yıkıldı!

Yıldırım Belediyesi’nin kaçak yapıyla mücadelesi aralıksız devam ediyor. 2016’nın ilk 11 ayında yıkılan kaçak yapı sayısı 97’ye çıktı.

Yıldırım'a modern köprü!

Yıldırım Belediyesi tarafından Mimarsinan ve Bağlaraltı mahallelerini birbirine bağlayacak olan yaya köprüsü düzenlenen törenle açıldı.

Yıldırım Belediyesi, Cumalıkızık’a sahip çıkıyor!

Osmanlı İmparatorluğu’nun ilk izlerini bünyesinde barındıran tarihi değerleri ayağa kaldırmaya devam ettiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı Edebali, restorasyon çalışmalarıyla Yıldırım’ın dünyaya açılan penceresi Cumalıkızık’a sahip çıktıklarını ifade etti.

Bursa Yıldırım'da 27.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı,Bursa Yıldırım İlçesi, Ertuğrulgazi Mahallesi'nde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı olarak ayrılan arsaların toplam bedeli 27 milyon 964 bin 576 TL olarak belirlendi.

ardahan çıldır körpü projeleri Haberi

ardahan çıldır körpü projeleri

Yarın Ardahan'da olacak olan Ulaştırma ve Denizcilik Bakanı Ahmet Aslan aynı günü de Kars-Tiflis-Bakü Tren yolu üzerinde bulunan Çıldır Mozeret Tüneli'nin temelini atacak. 


Çıldır köprü istiyor

Ulaştırma Bakanlığı bünyesinde bulunan Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü sırasında Kars-Tiflis-Baku Demiryolu projesinin hayata geçirilmesinde 'aktif rol üstlenen' Ahmet Arslan'ın bu proje evladı gibi. Öte yandan Mozoret Tüneli ile bu tünele bağlanacak olan yolun arıcılığın ve hayvancılığın merkez olan Çıldır Ovasını alt üst edip, binbir çiçekle donatılmış olan bölgede ki doğanın ölümüne neden olacağını ileri süren Çıldırlılar bu güzergaha yapılacak olan uzun bir köprü ile doğanın kurtarılabileceğine dikkat çekiyorlar. Bakan Arslan'a isteklerini iletmeye...