21 / 05 / 2024

ardahan kayak sezonu açıldımı

ardahan kayak sezonu açıldımı

Yalnızçam Uğurludağ Kayak Tesisleri, dün hizmet vermeye başladı. Tesislerdeki yeni pistlerler ilk kez görücüye çıktı. Halk, Vali Seyfettin Azizoğlu'nun talimatı doğrultusunda bu hafta sonu kayak tesislerini ücretsiz kullanıyor...

Ardahan Göle Otogarı'nın temeli atıldı!

Ardahan'ın Göle ilçesinde Göle Kayak Merkezi, Göle Otogarı ve Göle Anneler Camii'nin temeli atıldı. Temel atma törenine Vali Mehmet Emin Bilmez katıldı.

Ardahan Yalnızçam Dağı'na kayak tesisi yapılacak!

Ardahan'daki Yalnızçam Dağı'na 6,2 milyon avroluk turizm projesi geliyor. Avrupa Birliği (AB) desteğinde yapılacak, 3 kilometrelik modern telesiyej hattına sahip tesis ile bölge cazibe merkezi olacak.

Ardahan Göle Kayak Merkezi ihaleye çıkıyor!

Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, ülkemizde ki en kaliteli kar kristallerinin bulunduğu Göle de, neden bir Kayak Merkezi ve Buz Pisti olmasın diyerek Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç İle yaptığı görüşmeler sonuç vermiş Pistin yapılacağı yer,zemin ve kar ölçümleri yapılmıştı.

Ardahan'da inşaat sezonu tamamen kapandı!

Kar yağışının ardından dondurucu soğukların başladığı Ardahan'da inşaatlardaki çalışmalar da tamamen durdu. Ardahan'ın Göle İlçesinin önde gelen inşaat firmalarından Karizma İnşaat Göle Karlıyazı Köyü ilköğretim Okulundaki çalışmasını bitirerek sezonu kapattı.

Sarıkamış Kayak Merkezi yenilenecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Topçu'nun talimatıyla merkezin yeni kayak sezonu öncesinde hizmete girmesinin sağlanması amacıyla 2 milyon lira ödenek temin edildi.

Yıldız Dağı'nda kayak sezonu sona erdi!

Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nde kayak sezonunun sona erdiği bildirildi. Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'ni 115 bine yakın kişinin ziyaret ettiği belirtildi.

Uludağ’da oteller umduğunu bulamadı!

Uludağ'da kayak sezonu aşırı rüzgar, kar yağışı ve sisten dolayı erken kapandı. Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Uludağ’da kayak sezonu kapandı.

Kartalkaya'da kayak sezonu sona erdi!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da kayak sezonu sona erdi. Toplam uzunluğu 45 kilometreyi bulan pistleriyle hizmet veren Kartalkaya'yı geçen yıl 15 Aralık'ta başlayan sezon boyunca 300 bine yakın kişi ziyaret etti.

Uludağ'da oteller sezonu kapatıyor!

Uludağ'da sezon kış turizminin önemli merkezlerinden 21 otel ve 4 misafirhanenin bulunduğu Uludağ'da, kayak sezonu yavaş yavaş kapanıyor.

Erciyes'te kayak sezonu yoğun geçiyor!

Sömestir tatilinin son günlerine yaklaşırken vatandaşlar, aileleriyle Erciyes Kayak Merkezi'ne akın etti. KAYTİD Başkan Yardımcısı Eğlenceoğlu: " Erciyes, en iyi sezonlarından birini geçiriyor " dedi.

Güneydoğu'da kayak sezonu açıldı!

Karacadağ Kayak Merkezi'nde kar kalınlığının istenilen seviyeye gelmesiyle kimileri yöresel kıyafet, kimileriyse deniz yatağıyla pistlere koştu....

Sarıkamış Toprak Hotel kayak sezonuna hazır!

SARIKAMIŞ'TA Alp'lerden sonra dünyanın en kaliteli kristal karına ev sahipliği yapan Bayraktepe'de yer alan Toprak Hotel, kayak sezonu hazırlıklarını tamamladı..

Gediz Termal Kayak Merkezi, sezonu açtı!

İç Ege'nin en yüksek dağlarından olan Murat Dağı'nda. termal kaplıcalann da yer aldığı kayak merkezinde yeni sezon açıldı. Kütahya Valisi Şerif Yılmaz Ege bölgesindeki kayak tesislerinin eksik olduğunu belirtti.

ardahan kayak sezonu açıldımı Haberi

ardahan kayak sezonu açıldımı


Ardahan'daki kayak sezonu, bu sene karın geç yağması sebebiyle gecikmeli olarak başladı.


Yalnızçam Uğurludağ Kayak Tesisleri, dün hizmet vermeye başladı. Tesislerdeki yeni pistlerler ilk kez görücüye çıktı. Halk, Vali Seyfettin Azizoğlu'nun talimatı doğrultusunda bu hafta sonu kayak tesislerini ücretsiz...