15 / 05 / 2024

Ardahan okulları

Ardahan okulları

2017/2018 Eğitim/Öğretim sezonun başladığı döneme girilirken Ardahan'da okulların büyük bir bölümü hala onarımda, diğer geriye kalanların 10'nun da yıkılmasına karar alındı.

Ardahan'da 10 okul yıkılacak!

2017/2018 Eğitim/Öğretim sezonun başladığı döneme girilirken Ardahan'da okulların büyük bir bölümü hala onarımda, diğer geriye kalanların 10'nun da yıkılmasına karar alındı.

Necmi Kadıoğlu, Ardahan Kültür Evi inşaatını inceledi!

İstanbul Ardahan Kültürevi’nin, 21 Şubat’ta gerçekleşecek olan açılışı için çalışmalar da hızlandı. Esenyurt Belediyesi tarafından binanın yapımının tamamlanmasıyla birlikte Kültür evi Yöneticileri açılış hazırlığına başladı.

İstanbul Ardahan Kültür Evi 21 Şubat'ta açılacak!

İstanbul Ardahan Kültürevi’nin, 21 Şubat’ta gerçekleşecek olan açılışı için çalışmalar hızlandı. Esenyurt Belediyesi tarafından binanın yapımının tamamlanmasıyla birlikte Kültür evi Yöneticileri açılış hazırlığına başladı.

İlhan Gültekin, Ardahan Göle'nin 2015 projeleri anlattı!

Ak Parti İlçe binasında yapılan Ak parti Göle ilçe danışma meclis toplantısına Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay Göle İlçe Başkanı ilhan Gültekin Göle Belediye Başkanı Akın Ismailoğlu gibi isimler katıldı.

Okullar yeşil bina olarak inşa edilecek!

Okulların yarıyıl tatilinin sona ereceği şubat ayında İstanbul'da 53 bin öğrenci yeni okullarında eğitimine devam edecek. Depreme karşı güçlendirilmesi kapsamında yenilenen veya yeniden inşa edilen okullardan 42'si yeni dönemde eğitime başlayacak..

Yeşil okullar geliyor!

Şubat ayında İstanbul'da 53 bin öğrenci yeni okullarında eğitimine devam edecek. Eğitim kurumlarının depreme karşı güçlendirilmesi kapsamında yenilenen veya yeniden inşa edilen okullardan 42'si yeni dönemde eğitime başlayacak.

Bursa'da okullar yap, işlet, devret modeliyle inşa edilecek!

Bursa'da Türkiye'de bir ilke imza atıldı. Yapılan anlaşmaya göre, 2016 yılında bitirilmesi planlanan okullar, yap işlet devret modeli ile inşa edilecek. Müteahhitlerin yaptığı binaları devlet kiralayacak.

Mektebim Okulları kampüs sayısını 30’a çıkaracak!

Yeni eğitim-öğretim yılında şu anda 20 olan kampüs sayısını 30’a çıkarmayı hedeflediklerini söyleyen Mektebim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko, “Franchising vermeye de başlayacağız. 2015 yılındaki ciro hedefimiz 150 milyon lira” dedi

Esenyurt Ardahan Kültür Evi için gün sayıyor!

Yapımı tamamlanmak üzere olan Ardahan Kültür Evi hizmet binasında incelemelerde bulunan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Ardahan Kültür Evi hizmet binasını en kısa sürede tamamlayıp, hizmete açacaklarını söyledi.

Köroğlu HES-Ardahan II Enerji İletim Hattı Projesi için acele kamulaştırma!

154 kV Köroğlu HES-Ardahan II Enerji İletim Hattı Projesi” kapsamında ekli haritada gösterilen güzergâha isabet eden alanlarda acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Posof TM-Ardahan-Yeni Ardahan Enerji İletim Hattı Projesi için kamulaştırma!

154 kV (Posof TM-Ardahan TM) Brş. N.-Yeni Ardahan TM Enerji İletim Hattı Projesi” kapsamında ekli haritada gösterilen güzergâha isabet eden taşınmazlarda acele kamulaştırma kararı verildi...

Ardahan'daki Kura Nehri dondu!

Önceki gece ölçülen en düşük hava sıcaklıkları sıfırın altında olmak üzere Ardahan'da 15, Kars'ta 11, Ağrı'da 8, Erzurum'da 7, Iğdır'da 5 ve Erzincan'da 4 derece kaydedildi. Ardahan'daki Kura Nehri dondu...

VİKO, okulların elektrik faturasını yüzde 20 düşürdü!

Türkiye' nin en büyük zenginliği olarak gösterilen genç nüfusun eğitimi için ciddi bir maliyet ayrılıyor. Bunun fiziki yansımalarından biri de okulların gider pusulasında ortaya çıkıyor...

Ardahan okulları Haberi

Ardahan okulları

Ardahan'ın Hanak Ortakent (Büyük Nakala) Mahallesi'nde yer alan okul binalarının depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle kapatılıp, yıkılacağı, öğrencilerinin iste Hanak İmam Hatip Lisesine taşınacağı haberleri ardından Hoçvan Hasköy Lisesinin de kapatıldığı açıklandı.


Alınan bilgilere göre Ardahan Merkezde bulunan ve 23 Şubat İlköğretim Okulu olarak kullanılan binanın da içinde bulunduğu Ardahan'da Milli Eğitim Müdürlüğüne ait 10 binanın depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılacak.


Ardahan'da eğitim kurumlarına yönelik teknik bir çalışma yapığını, söz konusu çalışmada 10 binanın depreme dayanıksız olduğu belirlendi. Yıkılacağı belirtilen okuların yerlerine yenilerinin yapılıp, yapılmayacağı konusunda bir açıklama yapılmadı.



Kuzey Anadolu...