02 / 05 / 2024

Ardahan-Şavşat ulaşıma açık mı

Ardahan-Şavşat ulaşıma açık mı

Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz ile iç kesimlerdeki bazı illerde kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor Amasya'da yolların kapanması nedeniyle bazı köylere seçim sandıkları ulaştırılamadı. Ardahan-Şavşat ve Erzurum-Ağrı karayolu kapandı.

Milletvekili Cem Avşar: Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık!

Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar sosyal konut projelerine ilişkin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda açıklamalarda bulundu. Kentsel Dönüşüm yasasına dikkat çeken Avşar, "Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık" dedi.

İstanbul’da toplu ulaşıma büyük zam! Yeni ve zamlı ücretler tek tek açıklandı! Acil bakın!

Mega kent İstanbul’da toplu ulaşıma büyük zam... Yeni ve zamlı ücretler tek tek açıklandı... Acil bakın...

Akaryakıt Zamları Toplu Ulaşıma Yansıyor: Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Ücretlerine Zam Yaptı

Kayseri'de toplu ulaşıma yapılan zamlar, akaryakıta gelen üst üste zamların ardından gerçekleşti. AKP'li Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kentteki toplu ulaşıma yapılan zam kararını duyurdu.

Aile Bakanlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı birçok ilde personel alacak! Açık kadrolar tek tek belli oldu!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları bünyesinde personel alınacak. Toplam 4 ilde yapılacak personel alımları için açık kadrolar, başvuru şartları ve son başvuru tarihleri açıklandı. İşte detaylar...

Aile Bakanlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı personel alımı yapacak! Açık kadrolar tek tek belli oldu!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacağı duyuruldu. Başvuru şartları açıklanırken, açık kadrolar da belli oldu.

AVM'ler Kurban Bayramı 2023'te açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda kaçta açılacak? Son dakika AVM çalışma saatleri...

Bayramda AVM'lerin çalışma saatleri merak ediliyor. 'AVM'ler Kurban Bayramı 2023'te açık mı?' sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Peki alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılacak? İşte Kurban Bayramı 2023 AVM çalışma saatleri...

Bakan Bilgin açıkladı! Çalışma saatleri kısalacak mı?

Çalışma saatlerinin kısalıp kısalmayacağı işçilerin gündeminde yer alıyor. Bu konuda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin açıklama yaptı. İşte detaylar!

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? AVM çalışma saatleri 2023!

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? İşte AVM çalışma saatleri 2023...

20 Nisan 2023 Arefe günü bankalar ve kargolar açık olacak mı? O gün çalışma yarım gün mü olacak?

2023 yılı için resmi tatil ilan edilen bayram günlerinde kargo, eczane, banka ve noterler gibi işyerleri hakkında da bilgi arayışı artıyor. 20 Nisan Perşembe günü olan Arife gününde bankaların çalışıp çalışmayacağı, açık olup olmayacağı ve çalışma saatleri gibi konular araştırılıyor. İşte, detaylar.

Marketler Ramazan’da kaça kadar açık? BİM, A101, ŞOK, Migros, CarrefourSA çalışma saatleri...

Ramazan’ın gelişi ile beraber temel gıda ürünlerine rahatlıkla ulaşabilmek isteyenler özellikle sahur saatleri için marketlerin saatlerinde bir değişiklik olup olmadığını sorgulamaya başladı. Peki, Ramazan ayında marketler sat kaça kadar açık? Zincir marketlerin çalışma saatleri nasıl? İşte detaylar

Altının ulaşacağı o rakam resmen açıklandı! Altını olan da olmayan da şaşkına döndü! Bu rakama hemen bakın!

Altın yatırımcıları ve altını olan vatandaşlar, altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceğini merakla araştırıyor. Altının ulaşacağı o rakam resmen açıklandı! Altını olan olmayan herkes şaşkına döndü! Bu rakama hemen bakın!

Merkez Bankası Açık Bankacılık sistemini kullanıma açtı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, liralaşma stratejisinin dijital ekonomi yol haritasının önemli bir bileşeni olan ödemeler alanı Açık Bankacılık sistemini kullanıma açtı. İşte Merkez Bankası Açık Bankacılık sistemi ile ilgili merak edilen detaylar...

Asgari ücret hesaplamaları tepetaklak oldu! Telaffuz edilen rakamı duyanın ağzı bir karış açık kaldı! Hemen bir göz atın

Milyonlarca kişinin gündeminde yer alan asgari ücret hesaplamaları tepetaklak oldu... Telaffuz edilen son dakika rakamımı duyanın ağzı bir karış açık kaldı! Hemen bir göz atın..

Ardahan-Şavşat ulaşıma açık mı Haberi

Ardahan-Şavşat ulaşıma açık mı


Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz ile iç kesimlerdeki bazı illerde kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor. 


Ardahan-Şavşat ve Erzurum-Ağrı karayolu tipi nedeniyle ulaşıma kapandı.


Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Balkanlar'dan gelen alçak basınç sistemi etkisine giren bölgede kar yağışı aralıklarla devam ediyor.


Bölgede gece en düşük hava sıcaklıkları sıfırın altında olmak üzere Ardahan ve Kars'ta 11, Erzurum'da 10, Ağrı ve Erzincan'da 6, Iğdır'da 3 derece kaydedildi.


Günün beklenen en yüksek hava sıcaklıkları ise Iğdır 2 ve sıfırın altında olmak üzere Kars'ta 9, Ardahan'da 8, Erzurum'da 6, Ağrı ve Erzincan'da 2 tahmin ediliyor.


Kar kalınlıkları kayak merkezleri Palandöken'de 60, Konaklı'da 80 ve Cıbıltepe'de 10, Erzurum'da 11, Kars'ta 5, Ağrı'da 4, Ardahan'da 3 ve Iğdır'da 2 santimetre ölçüldü.


Meteoroloji yetkilileri, bölge genelinde parçalı çok bulutlu...