03 / 05 / 2024

Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu

Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu

Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu kimdir? Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Seyfettin Azizoğlu, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Seyfettin Azizoğlu..

Seyfettin Azizoğlu: Ardahan’da asfaltı olmayan köy yolu kalmayacak!

Ardahan Özel İdaresi 2014 yılı çalışma sezonu başladı. İl Özel idaresinin sezon açılışına katılan Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, ’’Ardahan’da asfalt olmayan köy yolu kalmayacak’’ dedi...

Vali Azizoğlu: Ardahan’ı kalkındırmak için gece gündüz çalışacağız!

2014 yılının ilk Kaymakamlar Toplantısı yapıldı. Kaymakamlara yönelik konuşmasında 2014 yılı projelerinin Mart ayından önce hazırlanmasını isteyen Vali Azizoğlu, “Ardahan’ı kalkındırmak için gece gündüz demeden çalışacağız” dedi...

Ardahan Göle'deki 52 yatak kapasiteli hastanede sona gelindi!

Ardahan'ın Göle ilçesinde yapılan 52 yatak kapasiteli hastane son şeklini alıyor...

Ardahan Kalesi'ndeki binalar restore edilecek!

Ardahan Valisi Mustafa Masatlı yaptığı açıklamada, Ardahan Kalesi'ni Turizme Kazandırma ve Destinasyon Projesi'nin, Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) tarafından onaylandığını duyurdu.

Ovit Tüneli yıl sonunda açılacak!

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzurum'un İspir ilçesi ile Rize'nin İkizdere ilçeleri arasında yapımı devam eden Ovit Tüneli'ni inceledi. Sona gelinen tünelin yılbaşında hizmete açılması planlanıyor.

Ardahan Ilgar Tüneli 29 Ekim 2019'da açılacak!

Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, Ilgar Tüneli'ne ilişkin açıklama yaptı. Vali Bilmez, Ilgar Tüneli'nin ise 29 Ekim 2019 tarihinde bitirileceğini söyledi.

Erzurum'a 2. OSB geliyor!

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzurum'da istihdam sorunun çözüleceğini belirtti. Azizoğlu, ''İlimizde 2. Organize Sanayi Bölgesinin oluşturulması için çalıştık.

Erzurum'da kentsel dönüşüm projelerine tam not!

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'ı ziyaret ederek, çalışmaları hakkında kapsamlı bilgi aldı.

Ardahan'ın çehresi değişecek!

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, "Kent’in çehresini değiştirecek önemli hizmetler gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

Ardahan'da Ağustos ayında 13 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ağustos ayına ilişkin konut satış istatistiklerini açıkladı. Buna göre, ülke genelinde ağustosta satılan konut sayısı, bir önceki aya göre yüzde 41, geçen yılın aynı ayına göre de yüzde 2 artarak 114 bin 751 oldu. Ardahan'da ise Ağustos ayında 13 konut satıldı.

Ardahan Ilgar Tüneli inşaatına 32 şirket talip oldu!

Ardahan’da bayramlaşma törenine katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Posof Ilgar Dağı Tüneli’nin ihale sünecisinin başladığını ve 32 şirketin tünelin inşaat işini almak için başvuru yaptığını söyledi.

Ardahan'daki Mozaret Tüneli'nin inşaatı başladı!

Türkiye'yi Kafkaslar ve Orta Asya'ya bağlayan önemli güzergahlardan Çıldır-Aktaş karayolu üzerinde inşa edilecek ve Ardahan'ın ilk tüneli olacak Mozaret Tüneli'nin yapımına başlandı.

Ardahan Çıldır TOKİ Konutları'nın kaba inşaatı bitti!

Ardahan'ın Çıldır ilçesinde yaklaşık 20 gün önce temeli atılan Çıldır TOKİ Konutları yükselmeye başladı. TOKİ konutlarının iki bloğunun kaba inşaatı tamamlanarak üçüncü bloğa geçildi.

Erzurum projeleri inşaat sektörünün hızlanmasıyla tamamlanacak!

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzurum projelerini anlatarak “İnşaat mevsiminin hızlandığı Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında yatırımlarımızın istenen seviyeye ulaşması için tüm imkanların seferber edileceğine inanıyorum” diye konuştu.

Ardahan’a 2 yeni entegre hastanesi müjdesi!

Yıllardır bir türlü bitmeyen Göle Devlet Hastanesi'nin ne zaman bitirilip, açılacağı merak konusu olduğu şu günlerde Ardahan’ın iki ilçesine Entegre Hastanesi yapılacağı öğrenildi.

Artvin Ardanuç-Ardahan yoluna Meclis araştırma komisyonu!

25 milletvekili Artvin ilinde uzun yıllardan beri devam eden ancak hâlâ tamamlanamayan Ardanuç-Yalnızçam-Ardahan kara yolu için Meclis araştırma komisyonu açılmasını talep etti..

Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu Haberi

Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu

Seyfettin Azizoğlu kimdir?

Seyfettin Azizoğlu, 22.06.1967 yılında Şavşat’da doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden 1987 yılında mezun oldu.


Daha sonra sırasıyla Ülkemizin Mardin-Yeşilli, Elazığ-Alacakaya, Ordu-Gölköy, Kırıkkale- Delice, Uşak-Banaz, Sakarya-Geyve İlçelerinde Kaymakamlık görevlerinde bulundu, Bitlis ve Burdur’da Vali Yardımcılığı yaptı.


Evli ve 2 kız, 1 erkek çocuğu babası olan Seyfettin AZİZOĞLU 25.08.2008 tarihinde başladığı Güngören Kaymakamlığı görevinin ardından 17.08.2012 gününden itibaren Ardahan Valisi olarak görev...