02 / 05 / 2024

Ardahan yolları

Ardahan yolları

Karayolları 183. Şube Şefliği' nden yapılan yazılı açıklamada, Kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan Ardahan - Şavşat ve Ardahan - Posof karayolu yeniden ulaşıma açıldı.

Ardahan'ın ulaşım sorunu mecliste!

Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, Ardahan'da yaşanan ulaşım sorunlarını meclise taşıdı. Köylerin yayla yollarının olmadığını belirten Yılmaz, Ardahan il olduğundan bu yana potansiyelinin kullanılmadığını ifade etti..

Türk Hava Yolları, Katanya'ya ilk seferini gerçekleştirdi!

Türk Hava Yolları, sefer yaptığı merkezlere bir yenisini daha ekledi. THY, İtalya’da 8. uçuş noktası olarak belirlediği Sicilya adasının Katanya kenti için seferlerine bugün başladı.

Yalnızçam Kayak Merkezi kış turizminin yıldızı olacak!

Ardahan'a 13 kilometre uzaklıkta çam ağaçları ile kaplı Yalnızçam Uğurludag Kayak Merkezi, turistik otel telesiyej hatları otopark ve yollar ile büyüyen bir yatırım haline geldi...

Gölbaşı Belediyesi, imarlı yolların açılması için çalışmalara devam ediyor!

Gölbaşı Belediyesi, ilçedeki imarlı yolların açılması için çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Seğmenler Mahallesi TOKİ yolu üzerindeki yeni yerleşim alanındaki yeni imar yolu açılması için çalışmalara başladı.

Türk Hava Yolları Saraybosna'dan Sabiha Gökçene seferler düzenliyor!

Türk Hava Yolları Bosna Hersek Müdürü Kansu Bosna Hersek'in gerek Türkiye'de, gerekse bütün dünyada turizm açısından yeni ve alternatif bir destinasyon olduğunu vurguladıklarını söyledi.

Sarıçam'da tarım arazilerinin yolları açılıyor!

Sarıçam Belediyesi, yaklaşan hububat hasadı öncesi tüm tarım arazilerinin yollarına bakım yaptırıyor. Hasat döneminde istenilmeyen kazaların önüne geçmek için yapılan yol bakım çalışmaları 37 ayrı kırsal mahallelerde gerçekleşiyor...

Türkiye Bisiklet Turu'nun son etabının yapılacağı bazı yollar trafiğe kapatılacak!

50. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun son etabının yapılacağı İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak. Türkiye Bisiklet Turu için trafiğe kapanan yollar nedeniyle sürücülere alternatif güzergahlar belirlendi.

İç sular alternatif ulaşım yollarına dönüşüyor!

Birecik, Ermenek, Keban, Karakaya, Hasan Uğurlu ve Atatürk barajlarında yolcu ve kara taşıtı taşımacılığı için 8 yeni feribot yapılacak. İç sular alternatif ulaşım yollarına dönüşüyor.

Tekirdağ köy yolları yeşillendi!

İstanbul Orman Bölge Müdürü Zekeriya Mere, köy yolları ağaçlandırması, denetimi ve kontrolü projesi kapsamında Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesi Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı ziyaret etti. Tüm Trakya’ya ceviz ve badem ekileceği belirtildi...

Trafiğe kapalı yollar!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Valiliği'nin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü toplu ulaşım ile ilgili aldığı kararlarla ilgili açıklama yaptı. İşte bugün trafiğe kapalı yollar...

Lütfi Elvan: Havada yollar kısalacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, " Hava sahasının esnek kullanımı uygulamasıyla uçuş yolları kısalacak. Yeni rotalar yıllık 1 milyar lira tasarruf sağlayacak " dedi.

Kutlu Doğum etkinliği nedeniyle İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak!

İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak. Kutlu Doğum etkinliği nedeniyle, Onuncu Yıl Caddesi'nden Abay Caddesi'ne giriş, Kazlıçeşme demiryolu alt geçidinden Zakirbaş Sokak trafiğe kapatılacak, Kazlıçeşme istikametine akım verilmeyecek.

Ardahan Sağlık Kompleksi'nin inşaatına başlandı!

Ardahan’da yapımına başlanılan İl Sağlık Müdürlüğü Kompleksi inşaatı için düzenlenen törenin ardından ilk harç döküldü. Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, Sağlık Kompleksi inşaatının Ardahan’a hayırlı olmasını diledi...

Ardahan yolları Haberi

Ardahan yolları

Ardahan'da kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan yollar yeniden ulaşıma açıldı.


Karayolları 183. Şube Şefliği'nden yapılan yazılı açıklamada, akşam saatlerinde kapanan Ardahan-Şavşat ve Ardahan-Posof karayolunun ulaşıma açıldığı bildirildi.


Açıklamada, sabah saatlerinde tipinin dinmesinin ardından karla mücadele çalışması başlatıldığı belirtildi.


Kapanan karayollarında ulaşıma izin verildiği vurgulanan açıklamada, sürücülerin buzlanma ve don olaylarına karşı tedbirli olmaları...