22 / 05 / 2024

ardeşen afyon tepesi yangın son durum

ardeşen afyon tepesi yangın son durum

Rize Ardeşen ilçesi Işıklı köyündeki Afyon Tepe mevkisindeki çalılık ve ağaçlık alanda çıkarak rüzgarın da etkisiyle 20 hektar alanda etkili olan yangına yol olmaması ve sarp arazini nedeniyle etkili şekilde müdahale yapılamıyor...

O ilde 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla iş yeri ve arsa satılıyor! İhale günü açıklandı! 

Rize Ardeşen Belediye Başkanlığı, Rize ili, Ardeşen ilçesi, Cumhuriyet ve Merkez mahallelerinde yer alan 1 adet arsa ile 9 adet dükkanı satıyor. İşte ayrıntılar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı o ilde 2 adet gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 10. Bölge Müdürlüğü, Rize Ardeşen'de yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 15 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Rize'de 6 yayla evinin yıkıldığı iddia edildi!

Rize'nin Ardeşen ilçesinde 6 yayla evinin yıkıldığı iddiaları üzerine soruşturma başlatıldı.

İnşaat firmalarının tercihi: Afyon beyaz mermeri!

Efesus Stone, doğal taşları işleyerek farklı projelere değer katıyor. En kaliteli mermerlerinden biri olan Afyon beyaz mermeri, inşaat firmaları tarafından tercih ediliyor.

Rize'de bir ev kısmen yıkıldı!

Rize'nin Ardeşen ilçesinde, toprak kayması sebebiyle bir ev kısmen çöktü.

Fırtına Vadisi'nde kaçak yapıların yıkımı sürüyor!

Rize Ardeşen ve Çamlıhemşin ilçelerinde, Fırtına Vadisi'nde yapılan kaçak yapıların yıkımı sürüyor...

Rize Fırtına Vadisi'nde kaçak yapılar yıkılıyor!

Rize'nin Ardeşen ve Çamlıhemşin ilçelerinde, İl Özel İdaresince, Fırtına Vadisi'nde bulunan kaçak yapılar hakkında yıkım kararı alındı. Alınan  kararın ardından yıkımların gerçekleştirilmesi için çalışma başlatıldı.

Rize Fırtına Vadisi'ndeki 26 kaçak yapı tek tek yıkılacak!

Rize'nin Ardeşen ilçesinde bulunan kaçak yapıların yıkılmasına karar verildi. Fırtına Vadisi'nde yer alan 26 kaçak yapının yıkımına gelecek hafta başlanacak.

Ardeşen Belediyesi'nden rezidans ve AVM projesi geliyor!

Ardeşen Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi, Atatürk Caddesi, 15 ada, 69 nolu parsel üzerine Ardeşen Alışveriş Merkezi ve Rezidans (Ticaret+konut) inşaatı yaptıracak..

Afyon konut kira değeri en düşük şehir oldu!

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi'ne göre konut kira değerlerinin en çok azaldığı şehir Afyonkarahisar olarak belirlendi.

Rize Fırtına Vadisi için ‘Koruma Amaçlı İmar Planı’ hazırlanıyor!

Çamlıhemşin-Ardeşen arasında kalan ve 4 ayrı koruma kararına rağmen kaçak yapıların yükseldiği; Dünya Doğayı Koruma Vakfı tarafından koruma altına alınması gereken Fırtına Vadisi’nde, ‘Koruma Amaçlı İmar Planı’ için çalışma başlatıldı.

İzmit Kültür Tepesi 2.Etap Projesi'nin temeli atılıyor!

Tarih Koridoru Projesi'nin en önemli ayağını oluşturacak olan Kültür Tepesi 2.Etabın temeli önümüzdeki günlerde atılacak.

İzmit Kültür Tepesi 2.Etap'ın temeli atılıyor!

Tarih Koridoru Projesinin en önemli ayağını oluşturacak olan Kültür Tepesi 2. Etap'ın temeli atılıyor. Projenin 8 ayda tamamlanması planlanıyor.

ardeşen afyon tepesi yangın son durum Haberi

ardeşen afyon tepesi yangın son durum


Rize Ardeşen ilçesi Işıklı köyündeki Afyon Tepe mevkisindeki çalılık ve ağaçlık alanda çıkarak rüzgarın da etkisiyle 20 hektar alanda etkili olan yangına yol olmaması ve sarp arazini nedeniyle etkili şekilde müdahale yapılamıyor.


Alevlerin rüzgarın da etkisiyle yön değiştirip uzak olmasına rağmen yerleşim yerini tehdit ihtimaline karşı tedbir alındı.


Rize Valisi Nurullah Çakır, Ardeşen ilçesindeki çalılık ve ağaçlık alanda çıkan yangının Rize, Trabzon ve Artvin itfaiye ekiplerince söndürülmeye çalışıldığını belirterek, "Karadeniz'in arazi ve coğrafyası belli. Olay yerine gelişi güzel araç sevkiyatı yapmamak için özel idare ile gece sabaha kadar vatandaşımızın can ve mal güvenliği için gerekli tedbirler alınacaktır" dedi.


Vali Çakır, Ardeşen ilçesi Işıklı köyündeki Afyon Tepe mevkisindeki çalılık ve ağaçlık alanda öğle  saatlerinde, henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktığını belirterek, yangının özellikle akşam...