24 / 07 / 2024

Ardı İnşaat Kimin

Ardı İnşaat Kimin

Ardı İnşaat Hırdavat Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Nurettin Ardıç imzasıyla kuruldu.

Ard Peyzaj İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ard Peyzaj İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Dalkaya tarafından kuruldu.

İnşaat demir fiyatları resmen fırladı! Zamların ardı arkası kesilmiyor! 1 ton demir fiyatları ne kadar oldu? 

İnşaat demir fiyatlarına zam haberleri gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftayı rekorla kapatan demir, yeni haftaya yeni zamla başladı. Demir fiyatları resmen fırladı. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 2 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe indirim yağmuru! Demir fiyatlarına 100 TL indirim geldi! Fiyatlar düşüyor! Hemen bakın

İnşaat demir fiyatlarına bugün 100 TL indirim geldi. Son dönemlerde peş peşe gelen indirimlerin ardı arkası kesilmiyor. Gelen indirimlerin ardından demir fiyatları düşerken müteahhitler güncel demir fiyat listesi araştırılıyor. 20 Eylül Salı demir fiyatları ne kadar oldu?

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

İnşaat sektöründe indirim yağmuru başladı! Demir fiyatlarına bugün tekrar indirim geldi! İşte Güncel demir fiyat listesi

İnşaat sektörü için demir en önemli malzemelerden biri.  İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demir fiyatlarına dün gelen indirimin ardından bugün tekrar indirim geldi. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? Demir fiyatları bugün kaç lira oldu? İşte güncel demir fiyat listesi... 

Zugruf Al Ard İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zugruf Al Ard İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Ahmet Alhadeethı tarafından kuruldu.

Demir fiyatları bugün kaç lira oldu? Son dakika inşaat demir fiyatları....

İnşaat demiri fiyatlarına gelen 300 lira zam, sektörün gündemine bomba gibi düştü. Zamların ardından dün konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan inşaat sektörünün üstündeki finansman yükünü azaltacaklarını söyleyerek demir çelik ürünlerine de değindi...

Ardıçlar Geri Dönüşüm Metal Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ardıçlar Geri Dönüşüm Metal Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Esenyurt’ta  500  bin TL sermaye bedeli  ile Berkay Atik tarafından kuruldu.

Ard Grup Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ard Grup Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz Sural tarafından kuruldu.

Enka İnşaat'ın kayıtlı sermaye tavanı 10 milyar TL'ye çıktı!

Enka İnşaat'ın denel kurul tescil sonuçlarının açıklanmasının ardından şirketin mevcut kayıtlı sermaye tavanı 10 milyar TL'ye çıktı.

Ütopya Turizm İnşaat'ın şirket payları yakın izleme pazarına alındı!

Ütopya Turizm İnşaat'ın Utopia World Hotel'in satışını gerçekleştirmesinin ardından Borsa İstanbul yönetimi tarafından, şirket payları yakın izleme pazarına alındı.

İnşaat sektörü ve konut dönüşümü hız kazanmalı!

İnşaat sektöründe durağan günler geride kaldır. İki yılın ardında ilk kez yüzde  6,4 büyüyen inşaat sektörü, Türkiye’nin 3. çeyrekte yüzde 6,7 büyüyen ekonomisine 0,5 puan katkı sağlamış oldu. 

Ard Group Optik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ard Group Optik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 80 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ardı İnşaat Kimin Haberi

Ardı İnşaat Kimin

Ardı İnşaat Hırdavat Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Nurettin Ardıç imzasıyla  kuruldu. 


Ardı İnşaat Hırdavat Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.  Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...