06 / 05 / 2024

Areas Pazarlama Murat Bozkurt

Areas Pazarlama Murat Bozkurt

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 7. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Areas Pazarlama Murat Bozkurt, 2014'ün ikinci yarısıyla ilgili açıklama yaparken müteahhitlere de değindi...

Projeskop Proje Pazarlama Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Projeskop Proje Pazarlama Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Saçlı, Ebru Hazar Saçlı, Murat Kadri Padar ve DPP Gayrimenkul Yatırım Tic. ortaklığında kuruldu.

Tınaz İnşaat Tekstil Peyzaj Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Tınaz İnşaat Tekstil Peyzaj Pazarlama Limited Şirketi Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karaoğlu tarafından kuruldu.

Denizler Gayrimenkul Reklam Pazarlama Turizm İnşaat Gıda Organizasyon Ticaret Limited kuruldu!

Denizler Gayrimenkul Reklam Pazarlama Turizm İnşaat Gıda Organizasyon Ticaret Limited Zeytinburnu'nda Murat Vargün tarafından kuruldu.

Meet İn Yapı İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meet İn Yapı İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Emrullah Aşantoğrol ve Murat Aydın ortaklığında kuruldu.

Ultra Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de kuruldu!

Ultra Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de Murat Kadri Padar ve Salih Develi ortaklığında kuruldu.

Ultra Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ultra Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de Murat Kadri Padar ve Salih Develi ortaklığında kuruldu.

Şelale Pazarlama Su Sistemleri Geri Dönüşüm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Şelale Pazarlama Su Sistemleri Geri Dönüşüm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi bugün Eyüpsultan'da Necati Avşar ve Murat Arı ortaklığında açıldı.

Murat Hoşgör kimdir?

Eminevim Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörlüğüne getirilen Murat Hoşgör kimdir? Murat Hoşgör hangi görevlerde bulundu?

Murat Hoşgör Eminevim Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü oldu!

Tasarruf finansman sektörünün öncü şirketleri arasında yer alan Eminevim’de, Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine Murat Hoşgör getirildi. 

Glocal Danışmanlık Ve Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glocal Danışmanlık Ve Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli  Yusuf Murat Özcan tarafından kuruldu.

Sp Konsept Gayrimenkul Tasarım Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Sp Konsept Gayrimenkul Tasarım Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Coşkun ve Arif Sabri Özdemir ortaklığında kuruldu.

Golden Horse Turizm Seyahat Organizasyon Dış Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Golden Horse Turizm Seyahat Organizasyon Dış Ticaret Pazarlama Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Aksoy tarafından kuruldu.

Lazoğlu İletişim Emlak Ve Arsa Ofisi Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Lazoğlu İletişim Emlak Ve Arsa Ofisi Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yeşilbaş tarafından kuruldu.

Areas Pazarlama Murat Bozkurt Haberi

Areas Pazarlama Murat Bozkurt
Areas Pazarlama Murat Bozkurt'un konuşması:


Karmakarışık duygular içindeyim. Siz konuştukça arkadan sesler geliyor nasıl satacağız diye. Ben bir saat kendime gelemedim. Konuşma sıra gelir diye de korkuyorum. Şöyle dünya kupasını izliyoruz hakemler çizgi çizmeye başladı. İlk maçı izliyorum hakem ne yapıyor ya dedim. Sonra devam zamanlarda gol teknolojisi çıkmış. İngiltere çıkamadı, İtalya çıkamadı. İzleyen erkekler bilir. Geçen şampiyon İspanya çıkamadı. Değişiyor bazı şeyler futbolda da günümüzde de. Yurtdışında kalan arkadaşların Türkiye'ye geldiklerinde ilk gözlerine çarpan şey mimari oluyor. Atatürk Havalimanı Sabiha Gökçen'den çıktığımızda bu şehri nasıl yapmışlar diyorsunuz. Çatılar binalar rengarenk. Bizim moralimiz yüksek. Biz kısa sürede yoğun satışlar yaparak plan kurmadık.  Bulvar  İstanbul  'un rakamları muhteşem. Arapların yoğun olduğu projenin satış hızı bunlar şehir efsaneleri. Ama biz ne planlıyorsak...