06 / 07 / 2024

Aremas Cıtycape Dubai Fuarı

Aremas Cıtycape Dubai Fuarı

Fuarda, Strada Bahçeşehir başta olmak üzere İstanbul ve Bodrum’daki projelerini yatırımcılara sunacak olan Aremas, yabancı yatırımcıların nabzını tutmayı planlıyor.

Dubai emlak piyasasına küresel yavaşlama dopingi!

BAE yurt dışından birçok süper zengin alıcıyı kendine çekmeyi sürdürüyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bu ay Dubai'de Palm Jumeirah'ta yapılan 163 milyon dolar değerindeki emlak satışı, tüm zamanların en yüksek seviyesini işaret ediyor.

Blatform'dan Dubai’ye kripto para borsası yatırımı: Genesisx ile ortak oldu

Singapur merkezli blockchain servis sağlayıcı Blatform, Dubai’de bir kripto para borsasının lisansına sahip Genesisx ile ortak oldu. Şirket daha sonra yakın coğrafyalarda kurulum sürecinde olduğu diğer kripto para borsalarını da hayata geçirmeyi amaçlıyor. 

Serka Internatıonal Contractıng L.L.C.Merkezi Dubai İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Serka Internatıonal Contractıng L.L.C.Merkezi Dubai İstanbul Merkez Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Şişli’de Sinan Tokmakçıoğlu tarafından açıldı.

Ajda Pekkan’ın villasına Dubai'den alıcı çıktı!

Ajda Pekkan’ın yıllardır satamadığı Bahçeköy’de bulunan villasına Dubai’den alıcı çıktı. Üstelik evi satın almak isteyen kişi bir prens.

Ebru Gündeş Dubai'deki daire için 750 bin TL'sini yaktı!

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş sıcaklardan bunalınca Dubai'de kiraladığı lüks daireyi bırakıp Türkiye'ye döndü.

Tahincioğlu 2 projesiyle Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2017 Fuarı’na bu yıl da 2 nitelikli projesi ile katıldı. Cityscape Global 2017 fuarında Nidapark Bomonti ve Nidapark Küçükyalı projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu uluslararası platformda da yatırımcılarla buluştu.

Türk inşaatçılar Dubai'de!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 13 Türk firması, 11-13 Eylül tarihlerinde Dubai’de gerçekleşecek Cityscape Global 2017 fuarına katılacak. Firmalar, yeni projelerini görücüye çıkaracak.

Aremas Cıtycape Dubai Fuarı'nda yerini alıyor!

Fuarda, Strada Bahçeşehir başta olmak üzere İstanbul ve Bodrum’daki projelerini yatırımcılara sunacak olan Aremas, yabancı yatırımcıların nabzını tutmayı planlıyor.

Dubai'deki yüzen evler 12 milyon TL'ye satılıyor!

Dubai dünyanın ilk yüzen evini suya indirdi. Satışa çıkan 60 villadan 40 tanesi şimdiden satıldı. Villalar 12 milyon TL'den alıcı bulunuyor.

Ideal Standard’dan Dubai'ye Banyo Tasarım Merkezi!

Dünya devi Ideal Standard, banyo ve mutfak armatürlerinden seramik ürünlere, banyo mobilyasından akrilik ürünlere varıncaya kadar yüzlerce ürünü kullanıcıların beğenisine sunduğu “Banyo Tasarım Merkezi”ni Dubai’de açtı.

Avrupa Office Ataşehir projesi Dubai'de tanıtıldı!

Avrupa Konutları markasının en yeni halkası Avrupa Office Ataşehir projesi de ilk kez Dubai’de görücüye çıktı. Artaş İnşaat İstanbul’da hayata geçirdiği 3 milyar 570 milyon dolar değerindeki 6 projesiyle katıldı...

Dubai'de ilk fonksiyonel ofis binası inşa edildi!

Dubai, dünyanın üç boyutlu yazıcıyla inşa edilen ilk fonksiyonel ofis binasını inşa etti. Ofislerin, Dubai’nin maliyet ve zaman avantajı sağlama yönündeki çabalarına yardımcı olacağı belirtiliyor.

Dubai'de 3D yazıcıdan inşaat dönemi başladı!

Dubai emiri Şeyh Muhammed bin Rashid el Maktum, 2030'a kadar ülkedeki binaların yüzde 25'inin üç boyutlu yazıcılar aracılığıyla inşa edileceğini duyurdu. Şeyh, twitterdan "Bugün Dubai 3D Yazıcı Stratejisi'ni uygulamaya koyduk." mesajını yayınladı.

Aremas Cıtycape Dubai Fuarı Haberi

Aremas Cıtycape Dubai Fuarı

Dünya’nın en önemli gayrimenkul yatırım ve emlak fuarlarından olan CITSCAPE Global, bu sene 11 – 13 Eylül 2017 tarihlerinde Dubai’de düzenleniyor.


Konut sektörünün önde gelen gayrimenkul projelerine satış ve pazarlama danışmanlığı hizmeti veren Aremas, CITYSCAPE Global’de, S3D30 no’lu standında yerini alacak.


İstanbul’un en iyi yatırım projelerini bir araya getiren Aremas, bu yıl dördünce kez katıldığı CITYSCAPE Global’de, Körfez yatırımcılarını standında ağırlayacak. Aremas, fuarda hem Türkiye’de satış operasyonlarını exclusive olarak yönettiği projeleri, hem de İstanbul’un tanıtımını yapacak. Hizmet verdiği projelerden Strada Bahçeşehir projesini de Körfez yatırımcılarının beğenisine sunmaya hazırlanan Aremas, Türkiye satış koşulları ile bire bir aynı şartlarda ve fuara özel indirim ve özel ödeme seçeneklerini de yatırımcılara sunuyor olacak.


Bugüne kadar pek çok farklı projeye hizmet veren Aremas’ın, aktif olarak geliştirme danışmanlığı...