05 / 05 / 2024

AREMAS ve Gayrimenkul

AREMAS ve Gayrimenkul

AREMAS ve Gayrimenkul Değerleme konusunda uzman EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık, Gayrimenkule Giriş ve Konut Sektöründe Pazarlama/Satış eğitiminin üçüncüsünü düzenliyor...

Space Elektronik Malzeme ve Gayrimenkul Alım Satım Danışmanlık Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Space Elektronik Malzeme ve Gayrimenkul Alım Satım Danışmanlık Kiralama Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Özer imzasıyla kuruldu.

Admodern Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Admodern Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ela Nur Akar imzasıyla kuruldu.

Elifka Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Elifka Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Salman Kaya ve Dilan Devran Kaya imzasıyla kuruldu.

Nok İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Nok İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Kahraman Fatih Ataç imzasıyla kuruldu.

Nh Nehir İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nh Nehir İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Hasan Sakık imzasıyla kuruldu.

Asyap Emlak İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asyap Emlak İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Adil Türkmen ve Sezer Sezgin imzasıyla kuruldu.

Novel Kurumsal Hizmetler Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Novel Kurumsal Hizmetler Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Hasan Hüsnü Okur imzasıyla kuruldu.

Cc Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Cc Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Niyazi Celal Çapa imzasıyla kuruldu.

Alef İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alef İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ekrem Akarsu ve Mesut Yiğit imzasıyla kuruldu.

Kaan Otelcilik Ve Gayrimenkul Yatırımları Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kaan Otelcilik Ve Gayrimenkul Yatırımları Turizm Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ayhan Altan ve Kaan Namlıcı imzasıyla kuruldu.

Turkısh Globall Investment Yatırım Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Turkısh Globall Investment Yatırım Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Recep Üst ve Fatih Tataroğlu imzasıyla kuruldu.

Conserv İnşaat ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Conserv İnşaat ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Sadek Sabbagh imzasıyla kuruldu.

Good Investments İnşaat ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Good Investments İnşaat ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Walid A. Almhd Alkasem ve Mohammad O. M. Alkasem ortaklığında kuruldu.

AREMAS ve Gayrimenkul Haberi

AREMAS ve Gayrimenkul

Konut projelerinin pazarlaması konusunda uzman AREMAS ve Gayrimenkul Değerleme konusunda uzman EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık, sektörün satış ve pazarlama konusunda kalifiye eleman eksikliğinden yola çıkarak başlattıkları “Gayrimenkule Giriş ve Konut Sektöründe Pazarlama/Satış” eğitiminin üçüncüsünü düzenliyor. Eğitim 16 – 17 Mayıs tarihlerinde EVA Gayrimenkul Değerleme’ nin İstanbul, Bostancı merkez ofisindeki eğitim salonunda düzenlenecek.


Gayrimenkul sektöründeki farkındalığı arttırmayı, müşterinin beklentilerine uygun çözümleri sunma konusunda yeterli beceriye sahip eleman ihtiyacını karşılamayı ve uygulamaya yönelik personel geliştirmeyi amaçlayan eğitimin üçüncüsü, Konut Pazarlama ve Satışta uzman firmalardan biri olan Aremas ve Gayrimenkul Değerleme alanında önemli bir isim olan EVA Gayrimenkul Değerleme’nin ortaklığı ile 16- 17 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek. Gayrimenkulün temel kavramları konusunda bilgili sahibi olmak isteyen, konut sektöründe satış / pazarlama alanında uzmanlaşmayı arzu ve...