03 / 05 / 2024

arena çatı

arena çatı

İstanbul'un 1. dereceden deprem bölgesi olduğunu belirten TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, bu sebepten dolayı Arena Stadı'nın çatısını açılır kapanır yapmadıkları söyledi...

DAP Yapı Ayazağa projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO’nun Sarıyer'dekiTürk Telekom Arena’ya komşu arsası için düzenlediği ihaleyi DAP Holding’in iştirak şirketi Eltes İnşaat kazanmıştı. Şirket ve Emlak Konut GYO arasında imzalar atıldı.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çatısına onay!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Beşiktaş Vodafone Arena'nın deniz seviyesine göre yüksekliğini arttıran kararı onayladı.

Giresun Çotanak Arena Stadı haziran 2018'de tamamlanacak!

TOKİ’nin inşa ettiği stadyumlar, UEFA standartlarını yukarıya taşıyor. Birçoğu kendi enerjisini üretebilen, doğayla uyumlu ve estetik spor yapılarına bir yenisi daha ekleniyor. Giresun Çotanak Arena Stadyumu ve Yüzme Havuzu Kompleksi’nin temeli atıldı

Giresun Çotanak Arena Stadı’nın temeli atıldı!

TOKİ Başkanı Turan, Giresun Çotanak Arena Stadyumu Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, önemli bir projenin temel atma töreninde bulunmaktan dolayı memnun olduğunu söyledi.

Giresun Çotanak Arena Stadı'nın temeli yarın atılacak!

Giresun Çotanak Arena Stadı'na ilk harcı, projenin mimarı Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli dökecek. Saat 14.00'de Aksu mevkiinde gerçekleştirilecek temel atma törenine tüm Giresunluların davetli olduğu belirtildi.

Giresun Çotanak Arena Stadyumu'nun temeli atılıyor!

Çotanak Arena Stadyumu'nun temeli Cuma günü atılıyor. Stadyuma ilk harcı, projenin mimarı Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli dökecek. Saat 14.00'te gerçekleştirilecek temel atma törenine tüm Giresunlular davet edildi.

Diyarbakır Arena'nın inşaatında son durum!

Diyarbakır'da yapılan 'Diyarbakır Arena' stadyumunda çatı çalışmaları sürüyor. Statta 639 kişilik basın tribünü ve engelli seyirciler için 253 koltuk bulunacak.

Kocaeli Arena Stadyumu'da çalışmalar hızlandı!

İnşaatı devam eden ve stadyum tamamlandığında pişmaniyeye benzeyecek Kocaeli Arena Stadyumu'nda çalışmalar sürüyor. Son olarak stadyumun çatı bölgesindeki çalışmalar hızlandırıldı.

Türk Telekom Arena'ya 13 milyon Dolar'lık çatı!

Spor Genel Müdürlüğü ile G.Saray arasında dava konusu olan açılır kapanır çatı davasında, 5 kişilik bilirkişi raporu hazırlandı. Türk Telekom Arena için istenilen açılır-kapanır çatı sisteminin yapılması halinde maliyeti 13 milyon dolar civarında olacak.

Malatya Arena Stadı’nın çatı kaplamasında sona gelindi!

Malatya Arena Stadı’ndaki çalışmalar Ramazan ayında da aralıksız sürerken çatı kaplamasında son aşamaya gelindi. Devasa stat, tamamlandığında kayısıyı andıracak.

Vodafone Arena'nın zemini için 12 milyon lira harcandı!

Beşiktaş Kulübü, açılışı için geri sayıma başlanan yeni stadı Vodafone Arena'nın maliyetini sponsorlardan çıkaracak. Yeni stadın çatısı için 50 milyon liranın üzerinde para harcanırken, zemin için kasadan çıkan rakam 12 milyon lira civarında.

Vodafone Arena'nın çatı kaplamasında son mebran döşendi!

Beşiktaş camiasının açılışını heyecanla bekleiği Vodafone Arena'da çatı tamamlandı. Siyah-beyazlıların mabedinde son mebranın kaplanması sonrası sadece çimlerin serilmesi işlemi kaldı.

Vodafone Arena’nın çatısının kaplamasını 14 dağcı yapıyor!

Siyah beyazlıların açılışını dört gözle bekledikleri yeni mabedi Vodafone Arena’nın çatısının kaplamasını 14 dağcı yapıyor. Her gün 1.5 sıra yapılan membran kaplama çalışmasının bir ay içinde tamamlanması bekleniyor.

arena çatı Haberi

arena çatı
TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, Galatasaray'ın stadı olan Arena Stadı için yapılan eleştirilere tepki gösterdi. Karabel, stada inşa edilmesi planlanan açılır kapanır çatının iptal edilmesinin sebebinin deprem ihtimali olduğunu belirtti. Büyük depremde açılır kapanır çatının kilitlenebileceğini söyleyen Karabel Galatasaray yönetimi ve Gençlik Spor Genel Müdürlüğü ile görüşmeler çerçevesinde İstanbul'un 1. dereceden deprem bölgesi olduğunu ve böyle bir karara varıldığını...