03 / 05 / 2024

Arena Park haberleri

Arena Park haberleri

ArenaPark AVM iftar öncesi ve iftar sonrası renkli etkinliklere imza atıyor. Ramazan ayı boyunca birbirinden değerli isimleri ziyaretçisiyle buluşturan ArenaPark, 28 Temmuz’da Kahraman Tazeoğlu’nu, 29 Temmuz’da da Nihat Hatipoğlu’nu ağırlıyor...

Ataşehir Belediyesi'nden Yarbay Ali Tatar Parkı açıklaması!

Ataşehir Belediyesi Kayışdağı Mahallesi Yarbay Ali Tatar Parkı’nın imara açıldığı haberleri ile ilgili bir açıklama yaptı.

İstinye Park ve Volkswagen Arena satılıyor mu?

Kulislerde Ferit Şahenk'in İstinye Park ve  Volkswagen Arena'yı satışa çıkardığı konuşuluyor...

Melih Gökçek'ten Albatros Parkı'nın satılmasına tepki!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Albatros Parkı’yla ilgili haberleri paylaşarak, parkın özel bir şirkete satılmasına tepki gösterdi.

Arena Park yılbaşında açık mı?

Arena Park, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Arena Park yılbaşında açık mı?Arena Park yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Arena Park 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Arena Park Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Arena Park hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Arena Park Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Arena Park Kurban bayramı çalışma saatleri...

Arena Park Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İstanbul Halkalı Arena Park AVM, hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki, Arena Park Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Halkalı Arena Park AVM bayramda kaçta açılır?

Meram Arena Park'da teslimler yapıldı!

Meram'da bulunan Arena Park Konutları'nın birinci etabın anahtar teslimi törenle yapıldı. Arena Park'ın ikinci etabının temeli ise aynı anda törenle atıldı.

Arena Park Konutları'nda anahtar teslimleri yapıldı!

Meram'da bulunan Arena Park Konutları'nın birinci etabın anahtar teslimi törenle yapıldı. Arena Park'ın ikinci etabının temeli ise aynı anda törenle atıldı.

Halkalı Arena Park AVM bayramda açık mı?

İstanbul Halkalı Arena Park AVM, hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki, Halkalı Arena Park AVM bayramda açık mı? Halkalı Arena Park AVM bayramda kaçta açılır?

TT Arena'nın önündeki park alanı cami oldu!

TT Arena'nın önündeki park alanı 'cami' oldu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Galatasaray'ın Türk Telekom Arena Stadı'nın önündeki park alanını imar planında cami olarak değiştirdi...

Nida Park Seyrantepe fiyat listesi!

Nida Park Seyrantepe fiyat listesi kapsamında daireler 621 bin TL'den satılıyor. Proje TT Arena stadına 650 metre, Celalettin Buluğ İlköğretim Okulu'na 200 metre mesafede inşa ediliyor.

Park Orman'da bin kişilik arena, villalar ve restoranlar yer alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onayını bekleyen 80 milyon Euro’luk Park Orman projesinin ayrıntıları belli oldu. Şahenk ve Bilgili’nin hazırlattığı projeye göre, Fatih Ormanı’na 15 bin kişilik arena, villalar ve restoranlar yapılacak.

Seyrantepe Nida Park nerede?

Seyrantepe Nida Park nerede sorusuna; Türk Telekom Arena Stad'na 650 metre, Celalettin Buluğ İlköğretim Okulu'na 200 metre mesafede cevabı veriliyor. Proje, Tahincioğlı Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor...

Arena Park haberleri Haberi

Arena Park haberleri

ArenaPark’ta Ramazan eğlenceleri tüm hızıyla devam ediyor. Ramazan ayı boyunca Karagöz-Hacivat, kanto, kukla tiyatrosu ve jonglör gösterisinin de aralarında bulunduğu renkli etkinliklere imza atan ArenaPark, birbirinden değerli isimleri de ziyaretçisiyle buluşturuyor. ArenaPark,  28 Temmuz’da Kahraman Tazeoğlu’nu, 29 Temmuz’da da Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nu ağırlıyor. 


Ramazan ayı için özel bir program yapan ArenaPark’ta iftar öncesi ve iftar sonrası iki farklı etkinlik düzenleniyor.  Davullu manidar, palyaço ile yarışmalar, karaoke, tahta bacak avm turu, Pamuk Prenses ile yüz boyama gibi etkinlikler iftar saatinden önce ArenaPark’a gelenleri bekliyor. İftar sonrası ise ArenaPark’a gelenler eğlenceye doyuyor. Sihirbaz, Aşuk ile Maşuk, Karagöz, kanto, kukla tiyatrosu ve jonglör gösterisinin de aralarında bulunduğu pek çok etkinlik ArenaPark ziyaretçisini bekliyor.


Açık havada iftar 


Yarı açık mimarisiyle ziyaretçilerine açık havada iftar keyfi...