05 / 05 / 2024

Arena Residence ofisleri

Arena Residence ofisleri

Konut satışlarının %80’ni tamamlanan projede Ticari Üniteler satışa çıktı.mükemmel lokasyonu ve bölgedeki 7,500 konuta hitap eden konumuyla yatımrıcıların yüzünü güldüren mağazalar m2’si 12,500 TL’den başlayan fiyatlarla...

Vodafone Arena’nın ofislerini Zeynep Ilıcalı tasarladı!

Beşiktaş Kulübü’nün yönetim ofisleri, kısa süre önce Vodafone Arena’ya taşındı. Ofislerin dekorasyonuna ise Zeynep Ilıcalı’nın ortağı olduğu mimarlık şirketi Thanx Co. imza attı. Ilıcalı “Fikret Başkan bize güvendi, ortaya çıkan sonuçtan da memnun kaldı” dedi.

Anatolium Marmara Residence nerede?

Anatolium Marmara Ofisleri Maya İnşaat ve Yılsan Holding imzası taşıyor. 3 ay içerisinde satışa çıkacak projedenin kiralanabilir alanı 60 bin metrekareden oluşuyor. Peki Anatolium Marmara Residence nerede?

Dumankaya Horizon Ofisleri nerede?

Dumankaya Horizon Residence 2 blok halinde inşa ediliyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede 109 adet konut ve 22 adet ticari birim bulunuyor. Peki Dumankaya Horizon Ofisleri nerede?

Moment Beştepe Ofisleri nerede?

Moment Beştepe Residence 2 blok halinde hayata geçirilecek. Lansman toplantısı 26 Kasım 2015 Perşembe günü gerçekleşecek olan proje Moment Yapı imzası taşıyor. Peki Moment Beştepe Ofisleri nerede?

International Seyehat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

International Seyehat Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Takıka, Aıman Almustafa, Mohammad Alrıfaı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da Başakşehir, My World Europe, Arena Residence'ta kuruldu.

My World Europe satılık

My World Europe satılık daire fiyatları 297 bin 850 TL'den başlıyor. İçerisinde toplam 3 bin 100 adet dairenin yer aldığı projede Arena Residence, Pool Residence ve Golf Residence adlı 3 farklı bölüm yer alıyor...

Arena Residence Evleri!

İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde hayata geçirilen Arena Residence Evleri, Pusula İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Projede yer alan dairelerin alanları 60 metrekareden başlayıp, 167 metrekareye kadar yükseliyor...

Beylikdüzü Arena Residence projesi!

Beylikdüzü Arena Residence projesi kapsamında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Proje 2 blok halinde inşa ediliyor...

Arena Suit için ön talep toplanmaya başlandı!

Pusula İnşaat A.Ş. Beylikdüzü’nde Arena Residence projesinin devamı niteliğinde yepyeni bir proje daha yükseliyor. Pusula İnşaat yeni projesi olan Arena Suit için ön talep toplamaya başladı...

Beylikdüzü Arena Residence Evleri!

Toplam 360 adet konut ve 20 adet dükkandan meydana gelen Beylikdüzü Arena Residence Evleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor

Beylikdüzü Arena Residence Konutları!

Beylikdüzü Arena Residence Konutları kapsamında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor. Proje 7 bin 500 metrekare arsa alanında inşa ediliyor.

Pusula İnşaat Arena Suit için ön talep topluyor!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Arena Residence projesinin devamı niteliğinde yepyeni bir proje daha yükseliyor. Pusula İnşaat yeni projesi olan Arena Suit için ön talep toplamaya başladı.

Arena Residence'da tapular dağıtılıyor! Yüzde 20 prim garantisi!

20 yılı aşan geçmişiyle gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği yapı ve de yatırımlarıyla adından güvenle bahsedilen Pusula İnşaat,Beylikdüzü Arena Residence projesinde hızla tamamlayıp tapularını dağıtmaya başladı.

Arena Residence ofisleri Haberi

Arena Residence ofisleri

12 katlı 2 bloktan oluşan Beylikdüzü Arena Residence’da 360 konut,20 ticari alan /mağaza bulunuyor.7500 konuta hitap eden Ticari alanları /mağazalar 40 m2 ile 780 m2 arasındaki mağazaları ve 7 yıldızlı otel konforu sağlayan sosyal alanları ile yatırım ve oturum için değerlendirilebilecek en karlı projelerin başında geliyor.

 Beylikdüzü Arena Residence e5’e 300 m yakınlıkta olmasının yanı sıra e6 otoyolu ile ulaşıma avantajlı bir konumda.


Metrobüs duraklarına yürüme mesafesi 5 dk.dır.,Marmara park ,Torium AVM,Carrefoursa,Tüyap fuarına 5 dakika,Atatürk havalimanına 8 kilometre mesafede yer alıyor.


89,000 bin TL’den başlayan fiyatlarla her bütçeye uyacak şekilde ödeme planı ve kredi imkanları,hemen tapu, inşaatı hızla devam eden şubat 2014’de anahtar teslimi yapılacakBeylikdüzü Arena Residence sizleri konforlu ve kaliteli bir yaşama davet ediyor.


Telefon: 0530 766 33 43

Web: