27 / 04 / 2024

arena residence teslimler

arena residence teslimler

Pusula İnşaat tarafından Beylikdüzü’ nde inşa edilen Arena Residence’ dan kaçırılmayacak bir proje. Arena Residence'ta fiyatlar 80 bin 600 TL'den başlıyor...

Arena Residence fiyatları 75 bin liradan başlıyor! 60 ay 0 faiz!

Beylikdüzü'nde yer alan Arena Residence'ta fiyatlar 75 bin liradan başlıyor. Firma bünyesinde 0 faizle 60 ay vade yapılıyor.

NG Residence’ta teslimler başladı!

Seramik ve turizm sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan NG Kütahya Seramik’in ilk büyük konut projesi olan NG Residence’ta teslimler başladı. 

Mynar Life Residence'ta teslimler 2020'de! Yeni proje!

Fiyap İnşaat tarafından İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Mynar Life Residence projesinde 74 konut ve 1 ticari alan yer alacak.  Projede teslimler 2020 yılında gerçekleştirilecek. 

NG Residence'ta teslimler Haziran 2018’de!

Seramik sektöründe Türkiye’nin dünya markası olan NG Kütahya Seramik’in, 500 milyon TL’lik yatırımla estetik ve güven kavramını bir araya getirdiği NG Residence projesinde teslimler Haziran 2018’de başlıyor.

Bodrum Modern Residence’ın ilk etabında teslimler başladı!

Bodrum'un gerçek anlamda ilk rezidans projesi olan Bodrum Modern Residence’ın ilk etabında teslimler başladı. 2’inci etabın inşaatına da Eylül ayında başlanacak.

Konya Vav Yapı V75 Residence'de teslimler 2016'da yapılacak!

Vav Yapı imzasıyla hayata geçirilen proje Konya İl 'indeinşa edilecek Proje 2 blok şeklinde hayata geçirilecek. Konya Vav Yapı V75 Residence'de teslimler 2016'da yapılacak.

Edirne Yesshill Residence'da teslimler 2016 Ocak'ta!

Era Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilen Edirne Yesshill Residence projesinde toplam 21 adet daire yer alıyor. Tek blok şeklinde yükselen Edirne Yesshill Residence'da teslimler 2016 Ocak'ta yapılması planlanıyor.

Star Residence Çorlu' da teslimler Kasım 2015' te!

Nur Yapı tarafından hayata geçirilen Star Residence Çorlu projesinde toplam 134 adet daire ve 19 iş yeri bulunuyor. Star Residence Çorlu' da teslimler Kasım 2015' te gerçekleşecek.

International Seyehat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

International Seyehat Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Takıka, Aıman Almustafa, Mohammad Alrıfaı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da Başakşehir, My World Europe, Arena Residence'ta kuruldu.

My World Europe satılık

My World Europe satılık daire fiyatları 297 bin 850 TL'den başlıyor. İçerisinde toplam 3 bin 100 adet dairenin yer aldığı projede Arena Residence, Pool Residence ve Golf Residence adlı 3 farklı bölüm yer alıyor...

Arena Residence Evleri!

İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde hayata geçirilen Arena Residence Evleri, Pusula İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Projede yer alan dairelerin alanları 60 metrekareden başlayıp, 167 metrekareye kadar yükseliyor...

Beylikdüzü Arena Residence projesi!

Beylikdüzü Arena Residence projesi kapsamında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Proje 2 blok halinde inşa ediliyor...

Arena Suit için ön talep toplanmaya başlandı!

Pusula İnşaat A.Ş. Beylikdüzü’nde Arena Residence projesinin devamı niteliğinde yepyeni bir proje daha yükseliyor. Pusula İnşaat yeni projesi olan Arena Suit için ön talep toplamaya başladı...

Beylikdüzü Arena Residence Evleri!

Toplam 360 adet konut ve 20 adet dükkandan meydana gelen Beylikdüzü Arena Residence Evleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor

arena residence teslimler Haberi

arena residence teslimler


Pusula İnşaat ,İstanbul’ un yükselen değerleri arasına giren Beylikdüzü’ nde sizleri doğayla iç içe huzurlu ve konforlu bir  yaşama davet ediyor. 


1+0, 1+1, 2+1,3+1 büyüklüklerinde residence daire tipinden oluşan projede 7 yıldızlı otel konforunda bir hizmet sunuluyor. Bütün ürünlerin ve imalat aşamasının üzerinde titizlikle hassasiyet gösterilen Arena Residence’ de 1. Sınıf ürünler kullanılmış. Çevresi açık bir konuma sahip olan proje, emsallerine göre yeşil alanları ile de ön plana çıkıyor.


2 blokta toplam 360 lüks daireden oluşan proje, gerek konumu gerekse özellikleri ile her türlü ihtiyaç ve beklentiye karşılık verecek düzeyde eksiz bir hizmet anlayışı ile tasarlanmıştır. Ayrıca, cafeler, pastaneler, eczaneler, kuaförler ve marketler için 20 adet özel ticari alanda projede dikkat çeken özellikler arasında yerini alıyor.