05 / 05 / 2024

Arena Suit pusula inşaat

Arena Suit pusula inşaat

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Arena Residence projesinin devamı niteliğinde yepyeni bir proje daha yükseliyor. Pusula İnşaat yeni projesi olan Arena Suit için ön talep toplamaya başladı.

Arena Nüans Pusula Yaşam İnşaat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Arena Nüans Pusula Yaşam İnşaat Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Talip Yılmaz tarafından kuruldu.

Arena Nüans projesi geliyor! Yeni proje!

Pusula Yaşam Alanları Yapı İnşaat, Arena Nüans projesi için düğmeye bastı. Projede 236 adet konut ve 13 adet dükkan yer alacak.

Pusula İnşaat Prestij Suit projesi 120 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Prestij Suit projesi, 120 bin TL'den başlayan fiyatlarla, hemen tapu teslim ve firma bünyesinde vade farksız 40 ayda ödeme seçenekleriyle satışa sunuldu. Lansman fiyatları için son tarih 1 Eylül 2015.

Prestij Suit Evleri'nde fiyatlar 120 Bin TL’den başlıyor! Tapu hemen teslim!

Pusula İnşaat’ın hayata geçirdiği Prestij Suit’e ilgi büyük….Prestij Suit Evleri 260 daire,13 ticari üniteden oluşuyor. Projede yer alan evlerin fiyatları 120 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Rüya Prestij Suit nerede?

Pusula İnşaat imzası ile hayata geçirilen Rüya Prestij Suit Evleri 260 adet daireden meydana geliyor. Proje 8 bin 43 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Rüya Prestij Suit nerede?

Pusula İnşaat Rüya Prestij Suit projesi!

Daire teslimleri hemen yapılan Pusula İnşaat Rüya Prestij Suit projesi İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor. Yüzde 75'i bir yeşil alandan oluşan proje 60 ay vade imkanı sunuyor.

Rüya Prestij Suit'te fiyatlar 120 bin TL'den başlıyor!

Pusula İnşaat tarafından hayata geçirilen Rüya Prestij Suit projesi, 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 daire tiplerinden meydana geliyor. Tapu teslimlerinin hemen gerçekleştiği projede başlangıç fiyatı 120 bin TL olarak belirlendi..

Arena Residence Evleri!

İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde hayata geçirilen Arena Residence Evleri, Pusula İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Projede yer alan dairelerin alanları 60 metrekareden başlayıp, 167 metrekareye kadar yükseliyor...

Arena Suit için ön talep toplanmaya başlandı!

Pusula İnşaat A.Ş. Beylikdüzü’nde Arena Residence projesinin devamı niteliğinde yepyeni bir proje daha yükseliyor. Pusula İnşaat yeni projesi olan Arena Suit için ön talep toplamaya başladı...

Pusula İnşaat Arena Suit için ön talep topluyor!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Arena Residence projesinin devamı niteliğinde yepyeni bir proje daha yükseliyor. Pusula İnşaat yeni projesi olan Arena Suit için ön talep toplamaya başladı.

Arena Residence'da tapular dağıtılıyor! Yüzde 20 prim garantisi!

20 yılı aşan geçmişiyle gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği yapı ve de yatırımlarıyla adından güvenle bahsedilen Pusula İnşaat,Beylikdüzü Arena Residence projesinde hızla tamamlayıp tapularını dağıtmaya başladı.

Beylikdüzü Arena Residence tapularını dağıtıyor!

20 yılı aşan geçmişiyle gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği yapı ve yatırımlarıyla adından güvenle bahsedilen Pusula İnşaat,Beylikdüzü Arena Residence projesini de hızla tamamlayıp tapularını dağıtmaya başladı...

Pusula İnşaat Arena Residence ödeme planı! Şubat'ta teslim!

Pusula İnşaat Arena Residence ödeme planı bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor. 360 konutluk Beylikdüzü Arena Residence projesinde konutlar bu yılın Şubat ayında sahiplerine teslim ediliyor...

Arena Suit pusula inşaat Haberi

Arena Suit pusula inşaat

20 yılı aşan geçmişiyle gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği yapı ve yatırımlarıyla adından güvenle bahsedilen

 Pusula İnşaat,Beylikdüzü Arena Residence Projesini hızla tamamlayıp,tapularını sahiplerine teslim etti.

Proje 1.sınıf hizmet anlayışı ve lokasyonu  ile sahiplerine kazanç sağladı.Yeni bir proje ile yatırımlarına devam eden

 Pusula İnşaat İstanbul’un yükselen değeri Beylikdüzü’nde ARENA SUIT  adıyla yeni bir projeye başlıyor.


Arena Suit modern ve estetik anlayışın mimariyle konsept olarak benzersiz sunumu ve mükemmel lokasyonuyla yine  yatırımcıların ilgi odağı olmayı hedefliyor.


Proje  8,600 m2 arsa alanında yükseliyor.2,300 m2 inşaat alanı üzerinde 3 blok bünyesinde 400 daire bulunduracak 

olan  Arena Suit projesi akıllı ev sistemi kullanılarak inşa edilecek.Tüm dairelerin balkonlu olacağı projede 1+1’den 4+1 teraslı dairelere kadar seçenekler sunuluyor.Projeye ekim 2014’de başlanacak.

Teslimatının başlangıç tarihinden 24 ay sonra yapılacağı proje için firma ön talepler toplanmaya başladı…


Telefon:...