10 / 05 / 2024

arenapark irtibat

arenapark irtibat

Ramazan ayının bütün güzellikleri ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde yaşanacak. Kukla tiyatrosundan Aşuk ile Maşuk’a, orta oyunundan jonklör gösterisine birbirinden güzel eğlenceler Ramazan ayı boyunca ArenaPark’a gelenleri bekliyor...

Osmanlı’nın ihtişamlı mücevherleri ArenaPark’ta sergileniyor!

Osmanlı Sarayı’nın en güzel mücevherlerinden oluşan sergi 29-30 Haziran tarihleri arasında ArenaPark’ta ziyarete açılıyor...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler irtibat çadırı kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi işbirliğiyle, Arızlı Akpınar’da temeli atılan afet odaklı, doğa dostu ve yenilikçi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi konutlarına başvuru yapmak isteyenler için, İzmit Belediyesi Belsa Hizmet Binası B blok kuzey tarafına irtibat çadırı

Türk Eximbank, İskenderun'da irtibat bürosu açtı!

2019 hedefi 8 yeni şube açma olan Türk Eximbank, 16. irtibat bürosunu İskenderun'da açtığını açıkladı.

MÜSİAD 100 ülkede irtibat ofisi açacak!

Yurt dışı ağını genişletmeyi hedefleyen MÜSİAD, Kuveyt temsilciliği ile yurt dışında 78 ülkede 208 irtibat noktasına ulaştı.

Bayburt’ta TOKİ irtibat bürosu hizmete açıldı!

Kentsel Dönüşüm kapsamında Gençosman Mahallesi’nde bölgedeki halkı bilgilendirmek amacı ile TOKİ irtibat bürosu hizmete başladı.

KasapDöner, ArenaPark AVM'de şube açtı!

Mısırlı yatırımcılar, İstanbul ArenaPark AVM’de KasapDöner şubesi açtı. Genel Müdür Bahar Özürün, “Yurt dışına açtığımız şubelerle Türk dönerini herkese sevdirdik” dedi

Bizimtepe Evleri Sancaktepe satış ofisi!

Bizimtepe Evleri Sancaktepe satış ofisi irtibat bilgileri haberimizde yer alıyor. Halk GYO ve Vakıf GYO'nun ortak projesi Bizimtepe Aydos'ta teslimler Kasım 2017'de yapılıyor...

Vira İstanbul satış ofisi!

Vira İstanbul satış ofisi irtibat için 444 94 85 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 95 bin metrekare arsa alanına sahip proje 1.156 adet daire ve 39 adet mağazadan oluşuyor.

Sahilada Maltepe Evleri iletişim!

Sahilada Maltepe Evleri iletişim bilgilerine göre satış ofisi irtibat numarası 0212 283 54 01-02 olarak belirtiliyor. Konutların 1+1'den dublekse kadar farklı şekilde tasarlandığı proje 10 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor.

Yakacık Hill Kartal satış ofisi!

Yakacık Hill Kartal satış ofisi irtibat telefonu 444 90 61 olarak belirlendi. Almalar, İskurt ve Nergo İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen projede yüzde 15 lansman indirimi uygulanıyor.

EVDEMA Vitale ile mağazalar zinciri oluşturacak!

Yapı sektöründe faaliyet gösteren EVDEMA kendi markası olan Vitale ile mağazalar zinciri oluşturmaya başladı. Pazar payını hızla büyüten firma müşterilerine daha yakın olma adına ilk mağazasını Arenapark AVM'de açtı.

Konforia Soyak Bahçeşehir Rezidans satış ofisi!

Konforia Soyak Bahçeşehir Rezidans satış ofisi irtibat numarası 444 0 795 olarak belirlendi. 5 bin konutluk projede daire teslimlerinin Eylül 2017 tarihinde yapılması planlanıyor.

DKY İnşaat Business Kartal satış ofisi!

DKY İnşaat Business Kartal satış ofisi irtibat numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi. FSM Köprüsü’ne 25 dakika yakınlıkta olan projede ofislerin fiyatları 722 bin TL'den başlıyor.

Ofton Elysium Soul Beyoğlu satış ofisi!

Ofton Elysium Soul Beyoğlu satış ofisi irtibat numarası 444 5 350 olarak belirlendi. Toplamda 225 adet bağımsız üniteden oluşan projede 1+0, 1+1, 2+1, bahçe katı ve dubleks daireler bulunuyor.

arenapark irtibat Haberi

arenapark irtibat

Küçükçekmece Atakent’te bulunan ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 11 Ayın Sultanı Ramazan’ı büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor.  ArenaPark, 9 Temmuz/ 7 Ağustos tarihlerini kapsayan Ramazan ayı için özel bir program hazırladı. ArenaPark’taki Ramazan eğlenceleri, iftar öncesi ve iftar sonrası olmak üzere iki kısımdan oluşuyor.  Davullu manidar, palyaço ile yarışmalar, karaoke, tahta bacak avm turu, Pamuk Prenses ile yüz boyama gibi etkinlikler iftar saatinden önce ArenaPark’a gelenleri bekliyor. İftar sonrası ise ArenaPark’ta eğlence doruğa çıkıyor. Sihirbaz, Aşuk ile Maşuk, Karagöz, kanto, kukla tiyatrosu ve jonglör göstesinin de aralarında bulunduğu pek çok etkinlik eski ramazanların keyfini yaşamak isteyenleri bekliyor.


Nihat Hatipoğlu ArenaPark’ta


Bu arada ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Ramazan ayında birbirinden ünlü isimleri ağırlıyor. Hoş sohbeti ve değerli fikirleriyle Mustafa Karataş 20...