22 / 05 / 2024

areon bag

areon bag

48 bin metrekarelik yeşil alanı bulunan Areon Bağ Evleri'nde 1+1 evler 44 metrekare 2+1 dubleksler ise 91 metrekare olarak tasarlandı. Proje Uluslararası Milas Havaalanı'na 10 kilometre, Bodrum Merkez'e 20 kilometre uzaklıkta konumlanıyor

Almanya'da evsizlerin sayısı yüzde 58 arttı!

Alman Evsizlere Yardım Federal Çalışma Grubu (BAG) tarafından açıklanan resmi verilere göre Almanya'da 2022 yılında evsizlerin sayısı yüzde 58 artış gösterdi. Ayrıca BAG'a göre bunun sebebi Ukrayna'dan gelen çok sayıda sığınmacının evsiz olması ve enflasyon...

Hyundai i20'de Nisan'a özel 6 bin 500 TL indirim fırsatı! Araba alacaklar hemen bu rakamlara bakın! 

Verimli motor seçenekleri, sınıfının en iyi güvenlik ve bağlantı donanımları gibi akıllı teknolojileri ile dikkatleri çeken Hyundai i20'de Nisan'a özel 6 bin 500 TL indirim fırsatı sunuluyor. Peki Hyundai i20 Nisan fiyatları kaç TL? İşte 21 Nisan 2023 fiyat listesi...

Flo’dan çantalarda yüzde 50 indirim fırsatı!  İşte 27 Eylül 2022 Flo fiyat listesi!

Flo online satış mağazası flo.com.tr’de çantalarda yüzde 50 indirim kampanyası başlattı. İndirimli olarak satışa sunulan çanta markaları arasında Kinetix, West Polo, byHakan, Garbalia, Strong Bag, Zigga, S.T Rabbit, Karalı Deri gibi tüketicilerin önde gelen tercihleri yer alıyor. İşte Flo fiyat list

Baghırlı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Baghırlı İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Habıl Bagırlı tarafından kuruldu.

Emekli ikramiyesinde ay ve günlerin de hesaplanması talebi yargıya taşınıyor!

Memur-Sen'e bağlı Enerji Bir-Sen, memurların emekli ikramiyesi hesabında tam hizmet yıllarının baz alınıp ay ve günlerin ikramiye hesabına dahil edilmemesini yargıya taşıdı.

Areon Boğaziçi Evleri ödeme şekli!

Areon Boğaziçi Konutları Muğla Bodrum'da Areon Yapı imzasıyla yükseliyor. Projede farklı ödeme seçenekleri sunuluyor...

Areon Boğaziçi 2017 konut fiyatları!

Areon Yapı imzası taşıyan Areon Boğaziçi Evleri projesi Muğla Bodrum'da hayata geçirildi. Projede konut fiyatları 165 bin TL'den başlıyor...

Areon Boğaziçi Evleri'nde fiyatlar 165 bin TL'den başlıyor!

Areon Yapı imzasıyla Bodrum'da hayata geçirilen Areon Boğaziçi Evleri'nde dairelerin fiyatları 165 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Areon Boğaziçi Evleri’nde yılbaşına özel kampanya!

Bodrum’da bugüne kadar 1.800 konuta imza atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi Areon Boğaziçi Evleri için hazırladığı bol alternatifli kampanyasıyla yeni yıla Bodrum’da yazlık sahibi olarak girmek isteyenlere büyük bir fırsat sunuyor.

Areon Boğaziçi Evleri’nin yüzde 26'sı satıldı!

Areon Yapı’nın Bodrum’daki 16. projesi olan ve Eylül ayında inşaatına başlanan Areon Boğaziçi Evleri’nin yüzde 26’sı satıldı.

Doğru konut seçmenin püf noktaları!

Bugüne kadar Bodrum’da 1.800 konuta imza atan Areon Yapı, Dünya Konut Günü kapsamında doğru konut seçiminin önemine dikkat çekiyor.

Areon Boğaziçi Evleri'nde yedi seçenekli kampanya!

Yedi farklı ödeme seçeneğinden oluşan yeni kampanya kapsamında, Areon Boğaziçi Evleri'nde peşin alımlara özel fiyatların yanı sıra, 120 ay ve 30 ay vade için sunulan üç farklı ödeme seçeneği yatırımcıların ve yazlık sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürüyor.

Areon Boğaziçi Evleri projesinde inşaat başladı!

Bodrum’da bugüne kadar 1.800 konuta imza atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi olan için 23 Eylül Cuma günü gerçekleştirdiği temel atma töreniyle inşaata start verdi.

areon bag Haberi

areon bag

Arsa alanı 60 dönüm olan Areon Bağ Evleri, 398 yazlık konuttan meydana geliyor. Muğla-Bodrum'da inşa edilen Areon Bağ Evleri'nde 1+1 ve 2+1 konutlar yer alıyor. 2012 yılının Temmuz ayında teslim edilmesi planlanan projenin inşaat alanı 28 bin metrekare.

48 bin metrekarelik yeşil alanı bulunan Areon Bağ Evleri'nde 1+1 evler 44 metrekare 2+1 dubleksler ise 91 metrekare olarak tasarlandı. Proje Uluslararası Milas Havaalanı'na 10 kilometre, Bodrum Merkez'e 20 kilometre uzaklıkta konumlanıyor. Proje Areon Yapı tarafından hayata geçiriliyor.

Areon Bağ Evleri'nde;
1+1 evlerin fiyatları 20 ay vadeli satışa göre 80 bin TL iken yüzde 50 peşin ödemeli fiyatları 70 bin TL olarak belirlendi. 2+1 dublekslerde 20 ay vadeli satışa göre fiyatlar 150 bin TL, yüzde peşinat ödendiği takdirde ise 130 bin TL.

Projeden konut...