27 / 04 / 2024

areon evleri bodrum

areon evleri bodrum

Areon Evleri Bodrum'da satışlar tamamlandı, projede fiyatlar 90 bin liradan başlıyordu

Bodrum Areon Evleri'nde 90 bin liraya!

Bodrum Areon Bağ Evleri'nde kalan son dairelerin fiyatları 90 bin liradan başlıyor, projedeki konutlar hemen teslim ediliyor

Areon Yapı Areon Bağ Evleri'nde son 2 dubleks! 165 bin liraya!

Bodrum Areon Bağ Evleri'nde fiyatlar 90 bin liradan başlıyor, projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullnabiliyor

Vista Sunset'te fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor!

Derincam İnşaat tarafından hayata geçirilen Vista Sunset Evleri Bodrum’un İncisi Gümüşlük'te yükseliyor. Projenin yüzde 35'inin satışı tamamlandı.

Cennet Koyu Evleri Bodrum fiyat!

Cennet Koyu Evleri Bodrum projesi Çağdaş İnşaat imzası taşıyor. Proje Bodrum'da Türkbükü ile Hattat Koyu arasında yer alıyor.

Bodrum Altın İnşaat Manzara Evleri fiyat!

9 daireden oluşan Bodrum Manzara Evleri Bodrum Mumcular’da inşa ediliyor. Bodrum Altın İnşaat Manzara Evleri fiyat listesi 195 bin TL'den başlıyor.

Pera Gümüşlük Evleri ne zaman teslim?

Perataş İnşaat tarafından hayata geçirilen Pera Gümüşlük Evleri Bodrum Gümüşlük'te inşa ediliyor. Peki Pera Gümüşlük Evleri ne zaman teslim?

Areon Boğaziçi Evleri'nde fiyatlar 165 bin TL'den başlıyor!

Areon Yapı imzasıyla Bodrum'da hayata geçirilen Areon Boğaziçi Evleri'nde dairelerin fiyatları 165 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bodrum Pera Gümüşlük Evleri ne zaman teslim?

Perataş İnşaat tarafından hayata geçirilen Bodrum Pera Gümüşlük Evleri Bodrum Gümüşlük'te inşa ediliyor. Peki Bodrum Pera Gümüşlük Evleri ne zaman teslim?

Areon Boğaziçi Evleri’nde yılbaşına özel kampanya!

Bodrum’da bugüne kadar 1.800 konuta imza atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi Areon Boğaziçi Evleri için hazırladığı bol alternatifli kampanyasıyla yeni yıla Bodrum’da yazlık sahibi olarak girmek isteyenlere büyük bir fırsat sunuyor.

Areon Boğaziçi Evleri’nin yüzde 26'sı satıldı!

Areon Yapı’nın Bodrum’daki 16. projesi olan ve Eylül ayında inşaatına başlanan Areon Boğaziçi Evleri’nin yüzde 26’sı satıldı.

Areon Boğaziçi Evleri’nde peşinatsız 120 ay taksit imkanı!

Bugüne kadar 1.800 konutla Bodrum’a imzasını atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi Areon Boğaziçi Evleri’ndeki avantajlı fiyat ve ödeme kampanyasını Kurban Bayramı’nda da devam ettiriyor.

Areon Boğaziçi Evleri’nde Kurban Bayramı kampanyası!

Bugüne kadar 1.800 konutla Bodrum’a imzasını atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi Areon Boğaziçi Evleri’ndeki avantajlı fiyat ve ödeme kampanyasını Kurban Bayramı’nda da devam ettiriyor.

Areon Boğaziçi Evleri’nin inşaatı Eylül'de başlıyor!

Bodrum’da bugüne kadar 1.800 konuta imza atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi olan Areon Boğaziçi Evleri’nin inşaatına Eylül ayında başlıyor.

Bodrum Boğaziçi Evleri ödeme planı!

Bodrum Boğaziçi Evleri projesinde fiyatlar 160 bin TL'den başlıyor. Areon Boğaziçi Evleri projesinde aylık taksitler 950 TL'den başlıyor...

Areon Boğaziçi Evleri Bodrum fiyatları!

Areon Boğaziçi Evleri Bodrum fiyatları 160 bin liradan başlayarak değişiyor. Areon Boğaziçi Evleri Bodrum'da teslimler 2018 yılı sonunda gerçekleştiriliyor...

areon evleri bodrum Haberi

areon evleri bodrum

Areon Yapı tarafından Bodrum'da inşa edilen Areon Bağ Evleri'nde satışlar tamamlandı. 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konutların yer aldığı proje hemen teslim ediliyor. 


Bodrum Areon Bağ Evleri havalimanına 10 kilometre mesafede, Bodrum- Milas yolu kenarında yükseliyor.


Areon Evleri'nin sosyal alanları arasında; hamam, fıtness, restaurant, üç adet yüzme havuzu, sauna ve market yer alıyor.


0252 374 60 25

0216 550 00 65

www.areonbagevleri.com

Ceren...