07 / 07 / 2024

areon yapı asistanlık hizmeti

areon yapı asistanlık hizmeti

Areon Yapı, müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak için kurduğu yeni şirketi Profit Profesyonel Yönetim Hizmetleri ile konut sahiplerine asistan hizmeti vermeye başladı

Allkent Group İnşaat Yapı Mimarlık Turizm Ve Eğlence Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Allkent Group İnşaat Yapı Mimarlık Turizm Ve Eğlence Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ömer Faruk Olcay, Agah Yaşar, Yusuf Südaş ve Abudumıjıtı Paısaılı ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Apaydın Yapı Dekorasyon Körfez'e açılıyor!

Türkiye’nin hemen her bölgesinde anahtar teslim projeleri ile inşaat alanında faaliyetlerini yürüten Apaydın Yapı Dekorasyon, Körfez ülkelerine açılmayı planlıyor.

Gaziantep Humanızlı'da 180 yapı yıkılıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Et Balık Kurumu'nun yer aldığı Humanızlı Bölgesi'ndeki 180 yapı yıkılıyor. Deri ve bağırsak satıcıları ile tabak esnafının bulunduğu bölgede konut projeleri yükselecek.

Almini Yapı Mimarlık Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almini Yapı Mimarlık Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Şahin Yaman imzasıyla kuruldu.

Tm Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Tm Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ema Alçı Yapı Mimarlık Mühendislik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ema Alçı Yapı Mimarlık Mühendislik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 70 bin TL sermaye ile bugün Erhan Ay imzasıyla kuruldu.

Gülsem Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gülsem Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Bakırköy’de Güllü Yıldız ve Alparsalan Safa Yıldız ortaklığında 200 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

İzmit Tavşantepe'deki harabe yapı yıkıldı!

İzmit Belediyesi şehrin dört bir yanındaki çalışmalarına yeni yılda da büyük bir hızla devam ediyor. Fen İşleri ekiplerince, Yenimahalle’de kaldırım, Zabıtan’da istinat duvar, Bekirdere’de bariyer, Tavşantepe’de de harabe yapı yıkımı yapıldı.

PD Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

PD Yapı Mimarlık Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Selim Çavuşoğlu imzasıyla kuruldu.

Taşyapı, Kadıköy'deki camileri icraya verdi!

Göztepe’deki Meteoroloji arsasına ayrıcalıklı imar kullanarak gökdelen yapan Taşyapı, Kadıköy Belediyesi’ne ait camilere, parklara ve kültür merkezlerine el konulması için icra işlemi başlattı.

Özvarış Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özvarış Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Ömer Özvarış imzasıyla kuruldu.

Cafer Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cafer Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ali Karlantuş ve Raşan Karlankuş Sulku imzasıyla kuruldu.

Atölye34 Global Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Atölye34 Global Yapı Mimarlık Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Yasin Taşay, Yıldırım Oğur ve Ozan Çelikkaya imzasıyla kuruldu.

areon yapı asistanlık hizmeti Haberi

areon yapı asistanlık hizmeti

Doğayla barışık, estetik ve fonksiyonelliği ön planda tutan yapılar hayata geçiren Areon Yapı, inşa ettiği konutlarda müşteri memnuniyeti odaklı asistan hizmeti uygulamaya başladı. Müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak fikrinden yola çıkarak Profit Profesyonel Yönetim Hizmetleri Turizm ve Ticaret Ltd. Ştiyi kuran Areon Yapı, inşa ettiği sitelerin yönetimini de yapacak.

Profit asistanlık hizmeti evinizle ilgili karşılaştığınız tüm problemlerinize çözüm getirmek için kurulmuş bir sistem. Konut sakinlerinin market alışverişinden tamirat işlerine, teknik destekten kiralamaya kadar eviyle ilgili her türlü ihtiyacını karşılayan Profit site içi spor salonu, kafeterya gibi sosyal alanların işletmesini de üstleniyor.

Areon Yapıya bağlı Profit Profesyonel Yönetim Hizmetleri Müdürü Rana Munlafalioğlu, müşteri memnuniyetini ilke edindiklerini ve Bodrumda bu uygulamayı yapan ilk şirket olduklarını belirterek, Müşterilerimize...