05 / 07 / 2024

arge merkezi belgesi nedir

arge merkezi belgesi nedir

Polisan Holding A.Ş.'ne bağlı Polisan Boya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Polisan AR-GE Merkezi Belgesi'ni aldı.

Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı. 

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi Şubesi kuruldu! 

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından kuruldu.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 1 Şubesi açıldı!

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 1 Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından açıldı.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 2 Şubesi açıldı!

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 2 Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından açıldı.

Atakule AVM, TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi aldı!

Atakule GYO portföyünde bulunan Atakule Alışveriş Merkezi, TSE tarafından belirlenen kriterleri sağlayarak "TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi" aldı. 

Emlak danışmanları mesleki yeterlilik belgesi alacak!

Emlak Uzmanı ve Mesleki Yeterlilik Belgelendirme ve Sınav Merkezi Sorumlusu Mustafa Hakan Özelmacıklı, emlak danışmanlarının mesleki yeterlilik belgesi alabilmesinde detayları anlattı...

İstanbul Mesleki Sınav Merkezi'nden inşaat işçilerine belge!

İstanbul Mesleki Sınav Merkezi inşaat işçilerine Mesleki yeterlik belgesi vermek için Avcılar merkezinde faaliyete başladı. Mesleki yeterlik belgesinin işverene ve bireye avantajları ve dezavantajları açıklandı.

THBB'den Mesleki Yeterlilik Belgesi için son çağrı!

Mesleki Yeterlilik Belgesi 31 Aralık 2016’dan itibaren zorunlu hale geliyor. Daha sağlam bir gelecek adına uğraş veren Türkiye Hazır Beton Birliği Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi, ‘Betoncu’ alanındaki çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Eminevim'e 2 yeni kalite belgesi!

Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi ile EN ISO 15838 Müşteri İletişim Merkezi Yönetim Sistemi Belgesi ile 2 yeni belge aldı.

THBB Mesleki Yeterlilik Merkezi çalışmalarına başladı!

Türkiye Hazır Beton Birliği artık mesleki yeterlilik belgesi zorunluluğu getirilen mesleklere yönelik sınav ve belgelendirme yapabiliyor. Bu amaçla kurulan THBB Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi çalışmalarına başladı.

ECE Holding Ar-Ge Merkezi tescillendi!

Yapı sektörünün lider markalarını bünyesinde barındıran ECE Holding’in Ar-Ge Merkezi’ne, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Resmi Ar-Ge Merkezi Belgesi verildi.

İNTES MYM'den yeterlilik belgesi açıklaması!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası ( İNTES ) Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi (MYM) Başkanı Gürhan Özdemir, mesleki yeterlilik belgesi masrafının devlet tarafından karşılanacağını bildirdi.

Klimasan Klima Sanayi Arge Merkezi belgesi almaya hak kazandı!

Klimasan Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Arge Merkezi belgesi almaya hak kazandıklarını bildirdi. Klimasan tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor

arge merkezi belgesi nedir Haberi

arge merkezi belgesi nedir

Polisan Holding A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle;


Polisan Holding A.Ş.'ne bağlı Polisan Boya Sanayi ve Ticaret A.Ş. 04.06.2014 tarihi itibariyle AR-GE Merkezi ünvanı ve belgesi almıştır.


Polisan Boya şirketimizin Ar-Ge Merkezi olmak için 14.04.2014 tarihinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na yaptığı başvuru komisyonca incelenmiş ve onaylanmıştır. Kuruluşumuzdan bugüne daima fark yaratan ve katma değer sağlayan ürünler geliştiren ARGE'miz, 7 özellikli iç cephe boyasını, 9 özellikli dış cephe boyasını, yağsız yağlı boya diye tanımladığımız ilk su bazlı parlak boyasını, dünyanın ilk su bazlı metal boyasını, su bazlı yol çizgi boyasını, su bazlı Mix sistemini ve daha nicelerini geliştirmiştir.


Kamuoyuna...