02 / 05 / 2024

ARGE üretimi

ARGE üretimi

Türkiye Cumhuriyeti Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile DOSİDER (Doğal Gaz Cihazları Sanayicileri ve İş Adamları Derneği) yeni bir AR-GE ve Mükemmeliyet Merkezi Projesi başlatıyor.

Araştırmatürk Arge Yazılım Eğitim Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Araştırmatürk Arge Yazılım Eğitim Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Sarıdoğan tarafından kuruldu. 

Profidea Danışmanlık Arge Ve Yazılım Anonim Şirketi kuruldu!

Profidea Danışmanlık Arge Ve Yazılım Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Yemen tarafından kuruldu. 

İnşaat malzemesi sanayi üretimi ilk çeyrekte yüzde 16,2 arttı!

Türkiye İMSAD, yapı sektörü ve ekonomi çevreleri tarafından dikkatle izlenen aylık sektör raporunu açıkladı. İnşaat malzemesi sanayi üretimi ilk çeyrekte yüzde 16,2 arttı..

Siyah Beyaz Enerji Arge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Siyah Beyaz Enerji Arge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Fatih Elyıldırım tarafından kuruldu. 

Avrupa'da inşaat üretimi Şubat ayında azaldı!

İnşaat üretimi, Şubat ayında Avro Bölgesi'nde bir önceki aya kıyasla yüzde 0,5, AB'de ise yüzde 0,8 azalış gösterdi. 

Avrupa'da inşaat üretimi 2018 Ocak'ta yavaşladı!

Avrupa İstatistik Ofisi'nin açıkladığı verilere göre Avrupa'da inşaat üretimi 2018 yılının Ocak ayında yavaşladı...

Avrupa'da inşaat üretimi Kasım'da arttı!

Geçtiğimiz Kasım ayında inşaat üretimi, Avro Bölgesi’nde bir önceki aya kıyasla 0,5, Avrupa Birliği'nde ise yüzde 0,6 artış gösterdi...

Konut ve AVM yapımındaki yükselmeyle beton üretimi arttı!

Son 6 yılda konut ve AVM yapımındaki sıçramaya paralel beton üretimi yüzde 66 artarak 107 milyon tondan 179 milyon tona yükseldi. 

Devim Tasarım Mühendislik Arge Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devim Tasarım Mühendislik Arge Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 18 Aralık 2017'de Furkan Çetin tarafından kuruldu.

Avrupa'da inşaat üretimi Ağustos'ta yüzde 0,4 azaldı!

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Ağustos ayında bir önceki aya kıyasla yüzde 0,2, AB'de ise yüzde 0,4 azaldı. 

Avrupa'da inşaat üretimi arttı!

Avrupa'da inşaat üretimi temmuzda bir önceki aya oranla Euro Bölgesi'nde yüzde 0,2 Avrupa Birliğin'de (AB) yüzde 0,5 arttı.

Faradaygrup Kimya Arge Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faradaygrup Kimya Arge Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Erhan Kılıç ve Recep Kaş ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi mayısta azaldı!

İnşaat üretimi, Avro Bölgesi’nde mayısta bir önceki aya kıyasla yüzde 0,7, Avrupa Birliği'nde de (AB) yüzde 1,1 azaldı.

ARGE üretimi Haberi

ARGE üretimi

Türkiye Cumhuriyeti Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile DOSİDER (Doğal Gaz Cihazları Sanayicileri ve İş Adamları Derneği) yeni bir AR-GE ve Mükemmeliyet Merkezi Projesi başlatıyor. Proje kapsamında, yüksek verimli ve en son teknoloji ile donatılmış doğalgaz cihazlarının Türkiye’de üretimi sağlanacak. Yerli üretim ön plana çıkarken, hem kullanıcılar hem de ülke ekonomisi çifte kazanç sağlayacak.


Enerji verimliliğinin arttırılması hedefi kapsamında Avrupa Birliği’nde yapılan çalışmaları takiben buzdolabı, klima gibi cihazlarda %100 yüksek verimli cihazların kullanılmaya başlandığı Türkiye’de; doğalgazlı cihaz pazarının yapısını değiştirecek yeni bir proje hayata geçiriliyor.


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile DOSİDER (Doğal Gaz Cihazları Sanayicileri ve İş Adamları Derneği) bu amaçla, AR-GE ve Mükemmeliyet Merkezi Projesi başlatıyor. Yapılacak hazırlık çalışmalarının ardından İstanbul’da kurulacak AR-GE ve Mükemmeliyet Merkezi, ısıtma cihazlarında yüksek...