08 / 05 / 2024

arhavi çam gövdesi daire

arhavi çam gövdesi daire

Artvin'in Arhavi ilçesine bağlı Kemerköprü köyünde yaşayan Osman Kaba, çam gövdesine, içinde tuvalet, banyo, sıcak su ve çift kişilik yatak bulunan 18 metrekarelik ağaç ev yaptı.

Volkswagen Polo Mart 2024 fiyatları ne kadar oldu? Model model açıklandı: Polo fiyat listesi!

Volkswagen Polo, modern dokunuşlarla yeniden yorumlanan kompakt gövdesi ve geniş iç mekanı ile dikkatleri çekiyor. Peki Volkswagen Polo Mart 2024 fiyatları ne kadar oldu? İşte 6 Mart 2024 Polo fiyat listesi! 

İstanbul’da bir ailenin yaşam maliyeti 46 bin TL! Maliyetler 2022 yılına göre yüzde 76,7 arttı!

İstanbul'da yaşam gün geçtikçe zorlaşıyor. İstanbul Planlama Ajansı tarafından açıklanan verilere göre bir ailenin yaşam maliyeti 46 bin TL oldu. Bu oran geçen yılın aynı ayına göre yüzde 76,7 arttı.

Korkmaz A328-05 Tostkolik Inox Tost Makinesi indirime girdi! Bu fırsat kaçmaz!

Aynı anda 6 tost yapabilen Korkmaz A328-05 Tostkolik Inox Tost Makinesi, 180 derece açılan üst gövdesi sayesinde ızgara olarak da kullanılabilir. Peki, Korkmaz A328-05 Tostkolik Tost Makinesi, kaç TL? İşte detaylar... 

Vestel BM 4202 X Bulaşık Makinesi indirimli fiyatıyla işte burada! 19 Nisan 2023 fiyat listesi...

Vestel BM 4202 X Bulaşık Makinesi, paslanmaz çelikten üretilen iç gövdesi, modern tasarımı ve bir makine dolusu bulaşığı 50 dakikada pırıl pırıl yıkayıp kurutan 'Süper' programıyla öne çıkıyor. Peki, Vestel BM 4202 X Bulaşık Makinesi ne kadar? 

Arnica Tostit Maxi Granit Tost Makinesi fiyatı ne kadar, en uygun nerede? 24 Mart 2023 fiyat listesi... 

Aynı anda 6 tost yapan Arnica Tostit, 180 derece açılabilen üst gövdesi sayesinde değişik sebzeler, et ya da tavuk pişirmek için de kullanılabilir. Peki, Arnica Tostit Maxi Granit Tost Makinesi kaç TL? İşte detaylar... 

Kendi kendini temizleyen Bosch ankastre fırın en uygun nerede? 3 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Gövdesi leke tutmayan Bosch’un üst segment bu ankastre fırını “Eco Clean” teknolojisi sayesinde kendi kendini temizleyebilen özellikte. Peki Bosch ankastre fırının başka hangi özellikleri var? En uygun nerede satılıyor?  

Tefal Mikser & Blender Set ne kadar? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Tefal mikser ve blender set kolay bir şekilde ve kısa zamanda yüksek performans elde edebileceğiniz kişisel kullanıma uygun üründür.Yüksek motor gücü, 4 keskin bıçağı ve paslanmaz çelik gövdesi ile etkili sonuçlar ortaya koyar.

Yamaha NMAX 125 kaç TL? En uygun fiyatlı scooter hangisi? İşte 22 Aralık 2022 fiyat listesi...

Şehir içi kullanımda en çok tercih edilen scooter modellerinin başında gelen Yamaha NMAX 125'in güncel fiyatı belli oldu. Sportif ve dinamik yeni gövdesi, rüzgara ve yağmura dayanıklı aerodinamik krenaj yapısıyla dikkat çeken modelin liste fiyatı 87.300 TL.

Honda Accord'a 129 bin 900 TL'lik Kasım zammı geldi! En ucuz Honda Accord ne kadar? 25 Kasım 2022 fiyat listesi...

Daha uzun, geniş gövdesi ve alçak tavan çizgisi ile güçlü bir dış görünüme sahip olan Honda Accord'a 129 bin 900 TL'lik Kasım zammı geldi. Peki en ucuz Honda Accord ne kadar? Bu ay Honda Accord fiyatları kaç TL? 25 Kasım 2022 fiyat listesi...

Hyundai yeni i20 N ile yolların tozunu atacak! İşte 9 Mayıs 2022 fiyat listesi

Güney Koreli üretici Hyundai, tamamen performans odaklı yeni i20 N ile yollara yeni bir soluk getirdi. Honda Type R, Mazda MX5 gibi performans araçlarının karşısında konumlandırılabilecek araç hafif gövdesi ve performanslı motoru sayesinde ‘cep roketi’ olarak da adlandırılıyor.

Şam Göktürk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şam Göktürk İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adıl Sınan, Ahmed Abu Ismaıl ve Hanı Haj Ahmad Aljabalı ortaklığında kuruldu.

Artvin'deki ev görenleri hayran bıraktı!

Artvin Kemerköprü köyünde çam gövdesine, içinde tuvalet, banyo, sıcak su ve çift kişilik yatak bulunan 18 metrekarelik ağaç ev görenleri hayran bıraktı. İşte Artvin'deki hayranlık uyandıran ev...

Artvin'de 18 metrekarelik lüks ağaç ev yapıldı! 

Artvin'in Arhavi ilçesinde yaşayan Osman Kaba 18 metrekarelik ağaç ev yaptı. Çam gövdesindeki ağaç evde, tuvalet, banyo, çift kişilik yatak bulunuyor. 

arhavi çam gövdesi daire Haberi

arhavi çam gövdesi daire


Artvin'in Arhavi ilçesine bağlı Kemerköprü köyünde yaşayan Osman Kaba, çam gövdesine, içinde tuvalet, banyo, sıcak su ve çift kişilik yatak bulunan 18 metrekarelik ağaç ev yaptı.


 AA muhabirine açıklama yapan 55 yaşındaki inşaat mühendisi Kaba, çocuklarının isteği üzerine bahçesindeki bir çam ağacının gövdesine ev yapmaya başladığını belirterek "Sağ elim ustaydı, sol elim çıraktı. Tek başıma yaklaşık 6 ayda ağaç evi tamamladım ve bana 30 bin liraya mal oldu." dedi.


Karadeniz'in yeşili ve gökyüzünün mavisinden esinlenerek ağaç eve "Yeşilden maviye ağaç ev" adını verdiğini ifade eden Kaba, 8 köşeli ve konik çatılı evin 18 metrekare olduğunu dile getirdi. Evin yerden 6 metre yükseklikte olduğunu anlatan Kaba, şöyle devam etti:


"2 metrekaresini tuvalet ve banyoya ayırdım. Kullanım alanı net 16 metrekare olarak evi inşa...