05 / 05 / 2024

arhavi osb toplantısı

arhavi osb toplantısı

Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyeti toplantısı, Artvin Valisi Ömer Doğanay başkanlığında gerçekleşti.

Ankara Şereflikoçhisar OSB için değerlendirme toplantısı yapıldı!

Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, OSB faaliyetleri ve bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalar konuşuldu. 

OSBÜK Ankara'da imar toplantısı gerçekleştirildi!

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK), Organize Sanayi Bölgelerine (OSB) yönelik imar barışı ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. 

Artvin Arhavi OSB'de son durum!

Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyeti toplantısı, Artvin Valisi Ömer Doğanay başkanlığında gerçekleşti.

Artvin Arhavi OSB için istişare toplantısı yapıldı!

Artvin – Arhavi Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) için istişare toplantısı yapıldı. Toplantıya İlçe Kaymakamı Şeref Aydın da katıldı...

Artvin Arhavi OSB için çalışmalar başladı!

Başkanlığını Artvin Valisi Ömer Doğanay’ın yaptığı Artvin’in tek Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulacağı Arhavi OSB için ilçede toplantı yapıldı.

İzmir Atatürk OSB Destek Alanı AVM'nin halk toplantısı 1 Eylül'de!

Odak İnşaat Mühendislik tarafından, İzmir Çiğli'ye Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Hizmet ve Destek Alanı Alışveriş Merkezi projesi için 1 Eylül günü saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Ağrı Diyadin Tarıma Dayalı İhtisas OSB projesi halk toplantısı 2 Haziran'da!

Ağrı ili Diyadin ilçesi sınırları içerisinde Diyadin Jeotermal Turizm Seracılık ve Ticaret A.Ş tarafından yapılması planlanan Jeotermal Isıtmalı Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesi projesi halk toplantısı 2 Haziran'da.

Malatya Tarıma Dayalı İhtisas OSB projesi halk toplantısı 5 Mayıs'ta!

Malatya ili Yazıhan ilçesinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya Valiliği tarafından yapılması planlanan Malatya Tarıma Dayalı İhtisas (Besi) Organize Sanayi Bölgesi projesi ile ilgili halk toplantısı 5 Maıs 2015'de gerçekleşecek.

Merzifon OSB'de çevre ve imar toplantısı yapıldı!

Merzifon Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü toplantı salonunda Çevre ve İmar konularında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Edremit Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı yapıldı!

Edremit Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı Belediye Başkanı Kamil Saka başkanlığında yapıldı. Toplantıda toplam 31 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Edremit'te Gıda İhtisas OSB için İmar Planları'nın başlatılmasına karar verildi.

OSB toplantısında satış fiyatları değerlendirildi!

Organize Sanayi Bölgesine ait 2014/1 inci Dönem Parsel Durum Komisyon toplantısı İscehisar Mermer İhtisas OSB Toplantı salonunda yapıldı. Toplantıda, OSB' lerde verilen Tapular, İnşaat ruhsatları, Yapı Kullanma İzinleri, İş Yeri Açma ve Çalışına Ruhsatlar

BOSBİ Altyapı Geliştirme Projesi açılış toplantısı yapıldı!

Bergama OSB (BOSBİ) Altyapı Geliştirme Projesi açılış toplantısı Ege Bölgesi Sanayi Odası'nda (EBSO) gerçekleştirildi. İZKA'dan alınan 2 milyon liralık destekle BOSBİ'nin yağmur suyu, pis-temiz su hattının inşaatı ve yol hafriyatlarının tamamlanak..

Arhavi Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısı yapıldı!

Arhavi Belediye Meclisi Ocak Ayı Toplantısı yapıldı. Arhavi Belediye Meclisi, Cumhuriyet Mahallesi imar planı değişikliğinin iptali isteği kabul edilmedi. Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu konu ile ilgili açıklama yaptı.

arhavi osb toplantısı Haberi

arhavi osb toplantısı


Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi (AROSB) müteşebbis heyeti toplanısı, Artvin Valisi Ömer Doğanay başkanlığında yapıldı. Arhavi Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Arhavi Kaymakamı Şeref Aydın, Arhavi Belediye Başkan Vekili Tahsin Kurdoğlu ve başkan yardımcısı Nail Köseoğlu, Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Kesim, belediye meclis üyeleri Turgay Ataselim, Melek Özbayrak, Serkan Ergin, AROSB Yönetim Kurulu üyeleri ile İl Özel İdare Genel Sekreterliği yetkilileri katıldı.


Toplantıda Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi müdürü Hasan Özpervan yapılan çalışmalar hakkında müteşebbis heyetine geniş kapsamlı bir sunum yaptı. Sunumda Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi hakkında bu güne kadar nelerin yapıldığı ve bundan sonra nelerin yapılacağı hakkında konular üzerinde duruldu.


Kurul Artvin Arhavi Organize sanayi bölgesi sınırları içerisinde kalan parseller ile ilgili bakanlıktan kamu...